الان به صرفه ترین اشتراک موجود ،128 هستش(eco 128_shatel)هر وقت سرعت رو محدود کردن 512 می گیریم.ضمنا من که از شاتل بدی ندیدم.همین دیشب سرعت دانلودم تا 60 هم میرسید.
Printable View
الان به صرفه ترین اشتراک موجود ،128 هستش(eco 128_shatel)هر وقت سرعت رو محدود کردن 512 می گیریم.ضمنا من که از شاتل بدی ندیدم.همین دیشب سرعت دانلودم تا 60 هم میرسید.
اینم از پست 100 ام بعد از سه سال و سه چهار ماه تازه پستامون شدن صدتا:19:نقل قول:
ما هم رفتیم تو باشگاه صدتایا:27:
خوب دوست خوبم بهنام جان بستگی به مرکز مخابراتی داره اما به طور کامل حرفتون تایید میشه الان با صرفه ترین اشتراک ممکن همون اکو 128 هستش:27:
کسی از دوستان هست که مرکز مخابراتیش انقلاب باشه؟؟؟؟:10:
این شاتل نعلوم نیست چشه اصلاً
مشکل منم که دیگه همه ی بچه های فعال ای تاپیک میدونن ... :10:
دیروز هیچ مشکلی نداشتم (چه روز چه شب) و براحتی حدود 600mb دانلود کردم با سرویس ARTHOME :21:
امروزم بگیر نگیر داره بعضی موقع ها قطع میکنه بعضی موقع ها نه ....
الان من فکر میکنم مرکز مخابراتی ای که مشکلاتش به نسبت کمتر باشه همین مرکز چمران هستش ... :8:
کسی هست که اینجا مرکز چمران باشه ؟
تبریک میگم شما هم رفتی تو باشگاه 400 تاییا :11:
دوست عزیز A.j والا ما هم مثل شما گیج شدیم روز اولی شب از ساعت 1 تا 7 من 1107 مگ دانلود کردم:27:
اما چشت روز بد نبینه بعد از اون شب دیگه حتی نتونستم 500 مگم دانلود کنم :19:
حالا هم رکورد سرعت شاتلو زدم با اشتراک :18:512
من موندم باخیل عظیم مشترکین نمایشگاه می خوان چه کار کنن :13:
الانش که پهنای باند کم اوردن وای به حال اون موقع:40: فکر کنم اینترنت تو منطقه ما سهمیه بندی بشه:27:
کمکککککککککککککککککککککک :19:
ما تازه اومدن تلفن خونمونو کردن 372 .:2: حالا می گن فیبر نوریه فقط شاتل می تونه بده. یعنی شاتل واسه گلستان ستمه بگیرمممممممممممممممم؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!!!!!!:18:
سلام به دوستان
مودم LinkSYS By cisco بهتريت مودم توي دنياست امو چون قيمتش اينجا يخورده بالاست اسمشو نياوردم
شاتل مودم هاشو دقيقاً 20000 تومان از بقيه مودم ها گرونتر ميده ه ه ه ه ه
مرکز رجایی برای من هیچ مشکلی نداره:12:نقل قول:
این دوستمون مشترک شاتل هستندنقل قول:
با مراجعه یه بخش کاربری میتونید این اطلاعات رو داشته باشیدنقل قول:
اگه من جای تو بودم الان اهواز و تهران رو یکی کرده بودم!:47:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی تهران شکایت کن:19::42:
سامانه آموزش دانشگاه درخواست گواهی اشتغال به تحصیل بدهنقل قول:
توی مستطیل اول شرکت رو انتخاب کن و دومی رو بنویس:
نیمادنت جهت اینترنت پرسرعت برای کارهای پژوهشی
بعد ببر برات امضا کنه
موفق باشی:11:
هیچ ربطی به شرکت نداره!نقل قول:
مرکز مخابراتی باید تجهیزات مخصوص داشته باشه تا فیبر نوری رو ساپورت کنه(توی اهواز نیومده هنوز:44:)
یارو یه چیزی پرونده بری از نیماد بگیری!:27: