من که تا بحال رو هیچ کس Embrace نزدم!وایمیستم اونا بزنن!اینجوری سنگینتره!:21::27:نقل قول:
Printable View
من که تا بحال رو هیچ کس Embrace نزدم!وایمیستم اونا بزنن!اینجوری سنگینتره!:21::27:نقل قول:
دوستان کسی هاست رایگانی میشناسه که کنترل پنل درست حسابی داشته باشه ؟
معرفی کنید
این واقعا مربوط بود به تاپیک!نقل قول:
دوستان کسی هاست رایگانی میشناسه که کنترل پنل درست حسابی داشته باشه ؟
معرفی کنید
مثل اینکه اینجا شونصد تا همکار هم بیاد فایده ای نداره!
...
میگم هادی لول چندی؟
برسام تو...
و همچنین چاقال (:دی ببخشید اسمتون رو نمیدونم دیگه!)
عجب !!! من هنوز 14 هستم ... ( سرمون شلوغه !!!)
از صبح دارم هاست میگردم هر کدوم یه مشکلی دارننقل قول:
یکی file mager نداره :18:
یکی اون لینکی که میدم باز نمیکنه !!!
یکی مشکل داره و login نمیشه
یکی کار منو قانونی نمیدونه و اون لینک رو باز نمیکنه
خلاصه یه 10 تاشون تو عضویت مشکل داشتن
الان یکی پیدا کردم با هزار زحمت یه چیزی اپلود کردم ولی پاینش تبلیغات داره !
دیگه خسته شدم :18:از ساعت 1 تا الان فقط دارم میگردم عضو میشم
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 :
حالا هر کسی چیز خوب داره معرفی کنه ؟؟؟
این Embrace چیه همتون از این شکلکا میزارین واسش ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت باش :46:نقل قول:
من لول 13 هستم ! 2 روزه بازی نکردم فقط یه بار با هادی بودیم یکم آپ کردم ! یکم سرم شلوغه باز از فردا میشینم پاش .
راستی کیس مناسب گیر آوردی ما رو بی نسیب نذار :27: (یه سال مونده به سن خیلی پیری برسم) :31:
علی امشب من هستم 12 به بعد..خواستی بیا.البته لولت پایینه ولی اگه به من کمک کنی exp خوبی میگیری و plvl میشی.اگرم خواستی تو کوئستا کمکت میکنم.نقل قول:
من لول 17 هستم.
میلاد ما فعلا نمیتونیم باهات پارتی بذاریم چون خیلی از ما دوری ولی کم کم که لولت بالا رفت میای سمت وسطای نقشه و اونجا از همه کلاسا هستن.خیلی جالبه اولاش فقط کلاسهای خودت رو میبینی ولی بعدا که لولا رفت حدودای 30 دیگه از همه کلاسها میان و با هم پارتی میذارن چون همه تقریبا وسطای نقشه هستن.
بنده تو پرو پاچم از 15 دارم تا 25...:31:نقل قول:
یه مورد واست دارم!تو بازی بهت میگم آی دیش رو...ابته انگلیسیت که فوله دیگه آره؟:31: