درسته.من هم چیزی غیر از این نگفتم.منظور اینکه F3 هستند.و اگر سرعت پائین تری نسبت به شات هایی که صفحه های قبل گذاشته شده دارند شاید به خاطر بافر پائین تر اونهاست یا دلایلی دیگر.نقل قول:
Printable View
درسته.من هم چیزی غیر از این نگفتم.منظور اینکه F3 هستند.و اگر سرعت پائین تری نسبت به شات هایی که صفحه های قبل گذاشته شده دارند شاید به خاطر بافر پائین تر اونهاست یا دلایلی دیگر.نقل قول:
بچه ها ارزون ترین هارد پرتابل 500 گیگی فکر میکنید چنده و از کدوم برند هست ؟
نظرتون در مورد هاردهای هیتاچی چیه؟؟ آیا کیفیت خوبی دارند؟؟ 1 ترا رو 70 تومن بهم قیمت دادن البته ت و شهرستان ؟ آیا مناسبه؟ و دیگه اینکه آیا هیتاچی هم مدل های کم مصرف برای سیستم هایی که طولانی مدت روشنه داره؟؟ مثل سری lp seagate یا گرین ...
f3 مدلهای مختلفی دارهنقل قول:
این عکسی که میبینید نمونه یه هارد f3 سرعت بالاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به توضیحه که f3 الان خیلی نایاب شده و قیمتش بشدت تحت تاثیر این موضوعه
هاردهای هیتاچی جزء هاردهای با کیفیت بازارهنقل قول:
قیمت مناسبی هم دارن
هیتاچی هم مثل مابقی سازنده ها هاردهای اتواسپید و کم مصرف داره ولی اینکه وارد کشور شده یا خیر...:13:!
Verico Mobile Hard Drive 500GBنقل قول:
70000
Seagate External 500GB
80000
H.D.D 500GB External W.D
95000
والا نمی دونم اینه که قیمت دارم کدوم مدلشه سایت خود هیتاچی رو هم دیدمنقل قول:
هاردهای هیتاچی جزء هاردهای با کیفیت بازاره
قیمت مناسبی هم دارن
هیتاچی هم مثل مابقی سازنده ها هاردهای اتواسپید و کم مصرف داره ولی اینکه وارد کشور شده یا خیر..
چیزی دستگیرم نشد.... بگذریم...کد:http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/
با توجه خوندن پست های قبلی تصمیم گرفتم وسترن سری گرین بگیرم چون کامپیوتر تقریبا 12 ساعت تو روز روشنه و هر شب دانلود شبانه دارم ولی متاسفانه این هارد تو بازار اینجا خیلی کمه امروز که پیدا نکردم سیگیت هست و هیتاچی و البته وسترن آبی هم بود که نمی دونم این رنگش چه تفاوت هایی داره خوبه یا بد؟ به کار من می یاد؟ از اونجایی که من خیلی کم بازی می کنم کارم فقط وب گردی و دریم ویور و فتوشاپ و تماشای فیلم هست..می خواستم ببینم اگه گرین پیدا نکردم همین سیگیت رو بگیرم زیاد فرق می کنه؟ و یکی اینم اگه قیمت به روز این هاردهای مورد بحث رو (سیگیت 7200 ...وسترن گرین ...و هیتاچی) ظرفیت 1 تراشو دارین بگین ممنون می شم
وسترن گرین و بلو هم انتخابهای خوبی برای شما هستننقل قول:
با این حال اگه پستهای قبلی من رو خونده باشید کاملا براتون روشن میشه برای سیستمهای مصرف بالا (سیستمهایی که ساعات طولانی روشن ان) هاردهای با مصرف بهینه مناسبه
سیگیت 7200انتخاب خوبیه ولی مصرفش به نسبت مدلهای دیگه مثل گرین و هیتاچی CoolSpin یا حتی بلو بالاتره
سلام مجدد.دوست خوب من این هاردی که میگین رو دیدم.شما پست اول من رو با دقت نخوندی.نقل قول:
جایی که من هستم(اصفهان) اصلا هارد با مارک وسترن یا سیگیت پیدا نمیشه چه رسد به هاردی که شما عکس گذاشتی و توی تهران هم کم یابه !!!
همین سامسونگی رو که خریدم بالای 50 مغازه سر زدم تا پیدا کنم.
اینجا فقط هیتاچی موجود هست و بس.
اینکه F3 هاردی که من خریدم با F 3 هاردی که عکیش رو گذاشتی سرعتش فرق داره موضوع بحث و سوال من نیست.
بنده پرسیدم بین سامسونگ و هیتاچی از نظر دوستان کدوم بهتر هست که کسی پاسخی نداد.و فقط برای اطلاعات بیشتر بود چون بنده خریدم رو کرده بودم و الان هم راضی هستم.
چیزی که در مورد اف سه بودن هاردی که خریدم گفتم به خاطر این بود که ذوست گرامی دیگری گفتند هارد F2 خریداری کردم.و فقط برای همین بود.
در پایان نظرم اینه که مارک هایی که گفته شده در این تاپیک همه خوب هستند و دیگه اینکه کدوم سرعت بیشتری داره بحثی هست که همه دنبال اون نیستند.
شما دعا کن نه هارد من بسوزه نه هارد شما:10: حالا اگر سرعت انتقال اطلاعات کمتر بود اتفاق خاصی نمی افته و بیشتر صبر میکنیم.مهم دوام و عمر هارد هست.
به هر حال سرعت هاردی که بافر 64 داره بیشتر از 32 هست.ولی وقتی دو گزینه داشته باشی باید چکار کرد؟
در اصفهان مادربرد غیر از گیگا و به ندرت ایسوس پیدا نمیشه.مثال..
هارد هم فقط هیتاچی بود و فقط یک مغازه سامسونگ رو داشت.در پاساژی که 100 تا مغازه فروش قطعات کامپیوتر داره!!!هر کسی جنس میاره برای دیگران هم میاره در نتیجه هر چیزی رو نمیتونی پیدا کنی.
بهتره در مورد چیزهایی بحث کنیم که در همه جای این مملکت پیدا میشن...
یا فرض کنیم بین بد و بدتر بنده بد رو انتخاب کردم!!! چون نیاز داشتم. به هر حال ممنون از همه
یه خورده گیج شدم...
الان من یک هارد یک ترا می خوام به نظرتون چی بگیرم و چه مدلی؟
تو شهر ما هم سیگت هست و هم وسترن و سامسونگ هم می تونم سفارش بدم برام بیارند، کاربریم هم بیشتر گیم هست و کامپیوترم روزانه بالای 10 ساعت روشنه...