دوستان
جریان پاره وقت چی هست؟
بر چه اساس پذیرش میکنن؟ و چقدر معلوم نیست؟
Printable View
دوستان
جریان پاره وقت چی هست؟
بر چه اساس پذیرش میکنن؟ و چقدر معلوم نیست؟
من از رو تجربم میگم پاره وقت تقریبا 90% بومی میگیره یک سری رشته های خاص داره و میشه گقت 100% قبوله فرد تو اون رشته بر اساس همون کنکور روزانه معمولی دیگه:31: چقدرم نه معلوم نیست!!!نقل قول:
چرا الان! صبح ازمونم میتونی بگیری شانس اوردی ازاد خوب راه میادنقل قول:
توی Azmoon.org محل صدور کارت رو ببین
سلام دوستان
منم فردا 8 کنکور ریاضی دارم. میخوام ببینم زمانش تا کی هست دقیقا؟
تا 10:30 اینا نهایت 11نقل قول:
فقط یادت باشه(خودمم) دو ساعت قبلش اونجا باشنقل قول:
بچه ها این که میگن یه ساعت قبل از کنکور باشید سر جلسه الکیه یا حتما باید باشیم ؟
تو امتحان نهایی امسال هم میگفتن نیم ساعت قبل باشید ولی من که به محض شروع اونجا بودم
اما توی یه برگه که همراه کارتم بهم دادن نوشته بود که 1 ساعت قبلش اونجا باشین. ربع ساعت قبل از زمان امتحان هم در رو میبندن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم همینطور! من دقیقا موقعی میرسیدم که میخواستن بگن شروع کنید!!! ترجیح میدادم تا دقیقه نود توی خونه بخونم تا اینکه توی مدرسه قبل از امتحان با بچه ها بیکار بچرخیم!نقل قول:
کنکور با امتحان نهایی فرق می کنه و با هیچ کسم شوخی ندارن!
بدبختی هیچکس از رفیقا و اشناها هم نیست اقلا بشینی تو این یه ساعت با هم بچرخیم یه ساعت قبلش بری باید عین این .... :دی بشینی یه گوشه تا کتکور شروع شهنقل قول:
منم همینطور! من دقیقا موقعی میرسیدم که میخواستن بگن شروع کنید!!! ترجیح میدادم تا دقیقه نود توی خونه بخونم تا اینکه توی مدرسه قبل از امتحان با بچه ها بیکار بچرخیم!
من که با همه شوخی دارم :دینقل قول:
کنکور با امتحان نهایی فرق می کنه و با هیچ کسم شوخی ندارن!
سراسری من ساعت 10 بلند شدم به خدانقل قول: