یه زمانی این کلوپ برو و بیایی داشت... یادش بخیر... حالا چقدر خلوت شده...
بابا کجاییییییییییییین؟؟؟؟!!!
Printable View
یه زمانی این کلوپ برو و بیایی داشت... یادش بخیر... حالا چقدر خلوت شده...
بابا کجاییییییییییییین؟؟؟؟!!!
یکشنبه اگه امام رضا بطلبه میخایم بریم اصفهان :31: :5:
ماشالا شهر قشنگی هم هست (مثل اهواز نیست :2: ) اونجا تا میتونم عکس میگیرم (منم که کرم عکاسیم !! اصلا
رنوار رو به خاطر همین دوربینش گرفتم !! :40:) اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! :31::27:
دستت درست.نقل قول:
ببین؛ با هر چی میرین با هواپیما نرین!!! :41:
عکس ها رو هم گرفتی بگذار. خودم چاکرتم، قربونت هم می رم :31:
کی گفته عزیز دل برادر! شما بزار من حال میکنم!نقل قول:
اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بار گران بودیم رفتیم :37:
به امید خدا فردا با اتوبوس (:31:) حرکت میکنیم به سمت اصفهان :10:
تا 5-6 روز نیستم بعدش با دست پر میام :10:
تا بعد ... یاعلی مدد .. خدانگهدا :11:
فقط مراقب باش چون يه سري اتوبوس هايي جديدا به نام كوپولوف وارد ايران شده !!!:27:نقل قول:
حواست باشه !
به سلامت محمد جاننقل قول:
خوش بگذره :27::11:
برو خوش بگذره! سوغاتی یادت نره ها!!!!!!! (میگن سوغات اصفهان جدیدا شده رنوار!!!!! :دی)
آقا فرشاد از اينكه پاسخ داديد ممنون (ولي حالا چرا !!!):46:نقل قول:
ديگه داشتم از خير gps اين گوشي مي گذشتم
دوست عزيز بنده هم با اين روش و هم به روش نصب از طريق پي سي سويت رفتم ولي نتيجه در اخر همون اراجيف هميشگي بود و هيچ نقشه اي لود نميشه و پيغام عدم پيدا شدن تكه هايي از نقشه را ميده :19:
فقط يه اتفاق جديد مي افته اونم بعد از زدن پيغام خطا و رد كردن آن صفحه كاملا سفيد ميشه و وسط اون دايره اوليه قرمز رنگ نمايش داده ميشه و ديگه كاري نميكنه وبايستي با دكمه قرمز از اون خارج بشي .:2:
بچه هايي كه گوشي رنوار دارن آيا تونستن به روش اعلامي داريوش جان يا هر روش دگري تم رو اين گوشي بريزن..