Paragon واقعا عالیه.سازگاری کامل با ویستا داره.محیطش هم کاملا شبیه Partition magicنقل قول:
Paragon واقعا عالیه.سازگاری کامل با ویستا داره.محیطش هم کاملا شبیه Partition magicنقل قول:
نه! گارانتی که اون ها می دن گارانتی بین المللیه و توی ایران اعتبار نداره. مگه اینکه اگه خراب شد بفرستیش دبی چون اون جا اعتبار داره.نقل قول:
اینجا هم توضیحاتش هست هم لینکش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
سلام خدمت دوستان
یه زحمت برای اونایی که Xps 1340 داشتن دارم ..
میشه بدونم اینکه میگن این مدل یه کم بیشتر از حد معمول داغ میکنه چطوریاس ؟
میشه با برنامه هایی که دما رو اندازه میگیرن مثه HW Monitor یه سنجشی داشته باشن و اینجا بزارن تا همه استفاده کنیم ؟
در حالت Power Saver و Full Performance ...
من قبلا Xps 1210 داشتم .. و سر جریان اینکه یه کم بیش از حد معمول داغ بود فروختمش .. حالا می خوام بدونم این به اون حد داغ می کنه .. یا ........!
چون عزمم رو دارم جزم می کنم که بخرمش .. تو سایز 13 به نظرم همه چیزاش خوبه ..
ممنون میشم بهم کمک کنید
:11::11:
سلام
ممنون از همه
يه مشكلي:
من بعد از اينكه 25 تا آپديت را نصب كرد لپ تاپو خاموشيدم (M1530)
بعدش هي ويندوز مياد بالا تا مياد لوگين شه كه من پس را بزنم مينويسه:
Configurin Updates: Stage 3 of 3 (0%complete)مشكل اينه كه اين صفر درصد حتي 1 درصد هم نميشه و بعد از 1 دقيقه ريست ميشه و دوباره همينطوري ادامه ميده اين روندا
Don't Turn Off Your Computer
شايد تا حالا 30 40 بار گذاشتم ريست شه اما درست نميشه
چيكار كنم؟:19:
شما باید یا ویندوز رو Repair کنی یا recover.
چطوري؟:19::23::whistle:نقل قول:
لطفا کمک
سلام دوستان
موندم بین این دو تا کدوم رو انتخاب کنم
Hp pavilion dv6-1199
&
Dell xps studio 1640
لطفا کمکم کنین
البته نظر خودم روی hp هست
بحث داغ اينروزهاي انجمن لپ تاپ هم همين موضوع هست سر اينكه بين DV6-1199 و XPS 1640 كدوم رو انتخاب كنند ... 1199 گرافيك بهتر و روانتري داره ولي 1640 كيفيت نمايش به مراتب بهتر و پايداري بيشتر و رم DDR3نقل قول:
بهتره 1640 رو انتخاب كنيد . نسبت به پولي كه ميپردازيد امكانات بيشتر و بهتري در اختيار خواهيد داشت
سلام
مي خواستم لپ تاپ 1530 رو با 1640 از هر نظر مقايسه كنم ( ظاهر - قطعات و قيمت و ... )
لطفا" بالاترين كانفيگ رو در نظر بگيريد . با اين كار به خيلي از كساني كه بين اين دو مدل گير كردن (مثل خودم ) كمك كردين ...