با سلام
من پچ 1.5 رو میخواستم با لینک مستقیم که idm بتونه به صورت 8 قسمت دانلودش بکنه؟؟؟
با سلام
من پچ 1.5 رو میخواستم با لینک مستقیم که idm بتونه به صورت 8 قسمت دانلودش بکنه؟؟؟
من از پچ 1.41 استفاده میکنم ولی وارد بعضی از سرورها میشم بهم میگه که باید پانک پاستر رو enable بکنی ولی وقتی پانک پاستر رو میبندم وقتی میخواد وارد سرور بشه منو از سرور میندازه بیرون.باید چکار کنم؟؟؟
از سایت گیم فرانت میتونید پچ رو بگیرید با آی دیمن این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لینک دانلود فکر کنم هر چند ساعت یک بار عوض میشه ولی اگر آی دیمن 6.11 را داشته باشید خود نرم افزار اتوماتیک لینک دانلود جدید رو از سایت گیم فرانت میگیره.
در مورد پانک باستر هم باید بگم که این نرم افزار کاربران بدون سی دی کی معتبر و کسانی که چیت میزنند رو از سرور ها بیرون میاندازه پس شما باید سعی کنید سروری پیدا کنید که پانک باسترش قابلیت اولش فعال نباشه یا اصلا برای ورود به سرور ، پانک باستر نخواد به این نوع سرور ها سرور های کرک شده میگویند و میتونید لیستشون رو با جستجو در گوگل پیدا کنید.
Google : battlefield 2 cracked server list
در ضمن بیشتر سرور های کرک شده روی پچ آخر یعنی 1.5 فعال هستند.
این رو هم اضافه کنم که سرور های کرک شده خارجی همه گی پینگ بالایی دارند و نمیشه از آنلاین بازی کردن لذت برد...مگر اینکه سروری ایرانی راه اندازی بشه.
با سلام
وقتی خواستم برم تو یه سروری بهم این ارور رو داد
your cd-key disable
و میخواستم چندتا سرور درست و حسابی که اروری نده تو پچ 1.41 بهم معرفی کنید؟؟
با سلام بچه ها من بازی ***********2 رو آنلاین بازی میکنم از پچ 1.41 استفاده میکنم من هر روز تو یه سروری میرم که اول اسمش ak7 هستش خوشحال میشم امشب ساعت 11 با هم بازی کنیم راستی id من تو بازی babashah هستش.
بعد میخواستم طریقه درست هدایت هلیکوپتر رو بهم یاد بدین؟؟؟
بدبختانه این سرور ظرفیتش 10 نفر بیشتر نیست اگر سرور خوبی مد نظرتونه تا قبل از ساعت 11 بگید که بریم بازی کنیم؟؟؟
نمی دونم چرا برای من Runtime error می ده ..... چی کار باید بکنم ؟؟؟:41:
سلام
من اورجینالشو دارم چطور میتونم وصل بشم؟
اصلا میشه ؟
این چه حرفیه!؟؟ شوخی میکنی؟نقل قول:
اگه اورجینالشو داری حتما میشه
یه آقایی قرار بود سرور راه بندازه که دیگه مشکل پینگ رو نداشته باشیم.......پس چی شد؟
میشه به من کمک کنید
pls
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]