دوستان نظر کلیتون راجع به 2230fm چیه ؟
منظورم کیفیت تصویر و نوع نمایش font ها تو res های زیر native هست
Printable View
دوستان نظر کلیتون راجع به 2230fm چیه ؟
منظورم کیفیت تصویر و نوع نمایش font ها تو res های زیر native هست
سلام پدرام جان
زیر نیتیو تعریفی نداره.من 2230 دارم، اگه سوال دیگه ای در مورد این مدل داشتی بپرس در خدمتم.
هیچ مانیتوری در این رده قیمت Scaling تعریفی ای نداره. هیچ کدام از مانیتورهای ارزان قیمت هیچ برندی (LG, AOC, Samsung, Dell, HP, ViewSonic, Acer, BenQ, ...) هم از این قاعده مستثنی نیستند.نقل قول:
البته اصولا هیچ دلیل منطقی ای هم برای استفاده از رزولوشن های زیر Native در محیط عادی سیستم عامل وجود نداره... به خصوص وقتی مانیتور نسبت به اندازه رزولوشن بالایی نداشته باشه (مثل همین 2230fm)
با سلام
با پلير divx چك كردن زير نويس چسبيده به فيلم را ميخواند ولي در مونيتور 2230 fm پخش نميشه البته بدون وصل به كامپيوتر
با تشكر
ببخشید دیگه ادم مگه معقولش اینه که برای یک lcd دیگه تا چقدر هزینه کنه ؟ :31:نقل قول:
حتی t220p سامسونگ هم که الان 310 قیمتشه همین مشکل رو داره که جز گرون قیمت های بازاره
من منظورم از native اصلا تو desktop نیست
منظورم تو game هست که اگه قراره ادم رو 1920 با maximum quality بازی کنه بستن sli دو تا gtx 260 oc هم نمیتونه به ادم تا 30 فریم هم بده چه برسه 60 یا 70
ممنونم تقی جاننقل قول:
تو بازی و movie دیدن چطوره ؟
اون 2ms بودنش کاربردیه یا تبلیغیه ؟
خرج برای خرید یک قطعه به نیاز شما بستگی داره... کسی که بصورت حرفه ای با رنگ ها کار می کنه مسلما این مانیتورهای ارزان قیمت زیر 500 هزار تومان با نسبت کنتراست داینامیک بی نهایت (!!) به دردش نمی خورن...نقل قول:
T220P هم جزو ارزون های بازار مانیتورهاست... گرون ها از 600-700 شروع میشن تا 1.5 و بیشتر برای 24 اینچ. البته Scaling اونها هم تعریفی نیست.
خب شما گفتید نمایش فوتت ها! :31:نقل قول:
من منظورم از native اصلا تو desktop نیست
منظورم تو game هست که اگه قراره ادم رو 1920 با maximum quality بازی کنه بستن sli دو تا gtx 260 oc هم نمیتونه به ادم تا 30 فریم هم بده چه برسه 60 یا 70
GTX 260 SLI از پس همه بازیها در 1920x1200 بر میاد... (به جز CRYSIS که استثناست)
به علاوه اینکه خب شما می تونید مانیتوری با رزولوشن 1680x1050 یا 1440x900 تهیه کنید تا مشکلی از اون بابت نداشته باشید.
برای بازی عادی در 1920x1200 با Crossfire کردن دو کارت گرافیک Radeon HD 4770 هم می تونید کارایی کاملا قابل قبولی در اکثر بازیها داشته باشید.
نقل قول:
ممنونم تقی جان
تو بازی و movie دیدن چطوره ؟
اون 2ms بودنش کاربردیه یا تبلیغیه ؟
شرمنده چون گرافیکم پایینه تا حالا درست و حسابی باهاش بازی نکردم.
ولی برای فیلم حرف نداره، مخصوصا برای فیلمهای واید بالای 720p خیلی خوبه.
oخوب پس شما حتما وضعتون خوبه که به 300 میگید ارزون :31:نقل قول:
من که هر جا رفتیم تو هر فرومی حتی 200 رو هم گرون میدونستن
البته اون 70 درصد مردمی رو میگم که در امد ماهانشون زیر 600 تومانه
در مورد performance تو حالت sli هم والا اولین باره که میشنوم کسی میگه این 2 کارت با هم تو اون Res میتونن اون fps رو بدن
در کل ممنون :10:
دوستان از سه مدل زیر کدوم پیشنهاد میشه؟
1- AOC V22
2- AOC 2230 Fm
3- LG 2261
این مدل 2230 AOC رو میشه کاری کرد که باهاش تلویزیون نگاه کنی ؟ البته بدون استفاده از کامپیوتر.