n97 بدون گارانتی شد 580 تومن !!!
30 تومن رفت توی جیب اونا که نخریدن!D:
سبز باشین!!!:10:
Printable View
n97 بدون گارانتی شد 580 تومن !!!
30 تومن رفت توی جیب اونا که نخریدن!D:
سبز باشین!!!:10:
آره یونس جون هم دوربینش 5 باشه هم فول باشه با 7تومن هم 2تا بهمون بدن + شرکت در قرعه کشی هیوندای سوناتا و آزرا...!:دینقل قول:
اما یه خورده غیر منطقیه اگه اینو تولید کنن چون هم 5800 بازار خوفی داره هم ان 97 دلیل نداره بزنن تو سر مالشون...!!!
سبز باشی!!!:10:
سلام دوستان.
من امروز رسما عضو این تاپیک شدم!حالا با گوشی یه مشکل دارم.از وقتی گرفتمش تا حالا شارژش تموم شده.حالا که گذاشتمش رو شارژ هنوز هیچ تصویری چیزی نداده.فقط اون چراغ بغل پورتش روشن شده ولی تصویر سیاهه...این طبیعیه؟
آپدیت:الآن نوکیا رو نوشت رفت همون جایی که همه ی گوشی ها میرن.البته باتری بالاشم پر و خالی نمیشد...بعد خواستم روشنش کنم موقع پین گرفتن هنگ کرد دوباره روشن نمیشه...قضیه چیه؟
به به...مبارکه ارشیا جون...! چند خریدی؟ چه رنگی؟نقل قول:
شاد باشی:40:
615 ، مشکی ، میگفت اصل فنلاند بی گارانتی.
فعلا به حالت سکته ی قلبی موندم.میترسم باتری یا شارژرش مشکلی داشته باشن.اونوقت هم باید کله ی صاب مغازه رو بخورم،هم کله ی خودم خورده میشه...
مخلص داش یونس هم هستیم دربست.
مبارکه.نقل قول:
اولین کاری که می کنی آپدیت کن....بسیاری از مشکلاتش حل میشه. در مورد شارژ هم مشگلی نیس سیستمش همینجوریه..اول که می زنی به شارژ مثل گوشیهای دیگه درجا روشن نمیشه ...یه 10 دقیقه بعد باید گوشی رو روشن کنی.:10:
ولی این بنده خدا کلا شارژ نمیشه ها!الآن حدود نیم ساعته گذاشتمش هنوز منتظرم.همون مدت طول میده تا صفحه ی نوکیاش بیاد،ولی بعدش دیگه نشون نمیده که داره شارژ میشه.همون یه خط تهش میمونه و چراغشم خاموش میشه.بعدش یه بار اگه شارژرو بکشم دوباره بزنم دوباره شروع میکنه انیمیشن شارژ شدنشو نشون میده و چراغش روشن میشه.امیدوارم اینطوری شارژ شه دیگه مجبور نشم گرفتاری بکشم...ولی هنوزم قضیه ی چراغه مشکوکه.نوکیا که میاد چرا خاموش میکنه چراغو؟
و دوباره که سر زدم دیدم خاموش شده.به نظرم شارژره یه طوریش هست،وگرنه اینقدر نباید دردسر داشته باشه...
و آخرین نکته این که با USB کاملا درست شارژ میشه.حتما شارژرش مشکل داره.فردا به هر حال برای فروختن 95 نازنینم(بیچاره 1 سال هم کار نکرد...گارانتیش هنوز مونده!) میرفتم.میرم یاروهه رو هم میزنم تو سرش(!) ببینم چی میشه.ولی نمیدونین چه حالی میده گوشی نو آدم روشن باشه!!!:دی
تو که 615 پول دادی 35 تومن می ذاشتی روش گارانتی اصلی می گرفتی خیالتم راحت تر بود....:46:نقل قول:
راستی با اون تبدیله هم تست کن....شارژر 95 رو بزن تهش بعد بزن به 97 ببین درست شارژ می کنه...اگه درست شد که شارژره خرابه...عوض می کنه نگران نباش
جات خالی که با گارانتی طبقه ی 1 میداد 590!25 هم اضافه دادم که فنلاندی باشه.مطمئنم خود گوشی فنلاند اصله،چون لیبلش کاملا صحیح سالمه.ولی فکر میکنم شارژرشو انداخته.حالا بریم سراغش ببینیم چی میگه...
راجع به آپدیت،توی 5800 یه برنامه هست به اسم Device manager که از توش میشه آپدیت کرد.توی 97 ندیدم.یه SW Update داشت که اونم توش راجع به خود گوشی نگفته بود.از خودش نمیشه آپ کرد؟با کامپیوتر 140-50 مگه،با خود گوشی 4-5 مگ!
امروز رفتم در مغازه ی یارو،گفتم شارژرت خرابه!گفت جدی؟آخه اینا رو جدا بهمون دادن!!!
خلاصه اینکه عوضش کردم اومدم،ولی انصافا این اوضاعه آخه؟جز خود گوشی از هیچچی نمیشه مطمئن بود...!