اینم جدول رده بندی 20 تیم برتر فوتسال جهان:
ایران با 2 پله صعود 4 ام جهان شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم جدول رده بندی 20 تیم برتر فوتسال جهان:
ایران با 2 پله صعود 4 ام جهان شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواست خدا بود که ببازیم، چون اگه میخواست ما ببریم، اون شوت آخری باید میرفت تو گل که نرفت..
پس حکمت بوده..
هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت نیست..
میدونم که این تیممون آینده ی روشنی داره..
قدرت فوتسال ایران به همه ثابت شد..
فط با یه باخت 1 - 0 از مسابقات خداحافظی کردیم. (اونم مقابل برزیل)
به این میگن اقتدار..
منم با سامان موافقم..نقل قول:
دستت درد نکنه مصطفی.
می خونیم، ولی نظری نمیتونیم بدیم..
هی !
50 ثانیه تا صعود..
آخر بازی دلم خیلی به حال بازیکن ها و به خصوص نظری سوخت.. چه گریه ای میکردن..
مهم این بود که ایران رو همه شناختن..
یه خورده دیگه بیشتر با این تیم کار کنن، هیچ تیمی حریف ایران نمیشه..
نقل قول:
اگه اسمشو میدونستم که الان اینجا نبودم! ولی همیشه تو ماهواره میبینم (الان میگی چه ساعتی چه روزی ...)
عزیزم من منکر قدرت فوتبال انگلیس و ... نمیشم ولی قبول کن که قدرت این تیمها به خاطر تاکتیکشونه و در فوتسال تکنیک حرف اول رو میزنه .
در ضمن ما باید حتما تو رشته ای قوی باشیم که المان و ... قوین ؟ چرا نمیتونین بخاطر موفقیت کشورتون خوشحال باشین ؟ اگه ایرانموفق بشه در هر رشته ای میگید سطح مسابقات پایین بود یا شانسی بود یا این رشته هنوز تو دنیا مطرح نشده...
خواهش میکنم ! ولی شماها هم دیگه سخت نگیرید! نقد من را بخوانید چیزهای خوبی دستگیرتون میشه !نقل قول:
در ضمن اون شعر عمرا برای سعدی نیست ! (ببخشیدها خیلی مستقیم و رک گفتم ولی 100% مطمئنم)
دوست عزیز از جدول ممنون !نقل قول:
ولی یه توضیحی لازم میدونم که بگم و اون اینکه به احتمال 95% روسیه میاد و چهارم میشه! چون بالاخره در این بازیهای یه مقام اول تا چهارمی کسب میکنه و این عاملی برای صعودش میشه !
خواهش میکنم داش عماد ! :10:نقل قول:
انشاءالله که این نقدها به دردتون خورده باشه !
دقیقا با حرفات موافقم و باز اشاره میکنم که این یکی از بهترین انواع جوانگرایی در رشته های مختلف ورزشی است ! تیمی که این همه جوارنگر بشه و با تیم با تجربه ی قبلی تفاوت زیادی نکنه خودش یه دنیا حرفه !
به امید موفقیت روزافزون برای شمس و یارانش !
من تو 20 تیم برتر دنیا به غیر از 4-5 مورد دیگه تیم تکنیکی رو نمیبینم!!!نقل قول:
به هر حال منم نظر شخصیم رو گفتم...
نقل قول:
اکراین و روسیه و چک کشور های اروپای شرق حساب میشن که اصلا مفهوم تکنیک و درک نمیکنن...چرا تو فوتسال اینقدر قوی هستن؟
فکر میکنم بعد از گذشت چند روز،الان میشه بدون تعصب قضاوت کرد که ایتالیا نسبت به ایران مستحق تر بود برای صعود.
مصطفی من نقدرتو خوندم ولی به دور از هر گونه تعصبی مخالف قسمت هایی هستم که ایتالیا رو شایسته برد نمیدونستی.
بازی در دستان ایتالیا بود
اونها از اکثر جهات از ایران برتر بودن
توی حملات عالی بودن،خیلی راحت با پاسکاری از دفاع ایران رد میشدن.از کرنرا به نحو احسنت استفاده میکردن،وقتی که قرار بود دفاع بکنن،یه دفاع بی نظیر با یه حفظ توپ عالی رو نشون میدادن
در عوض ایران،بیشتر تمام کننده خوبی بودن،موقعیت های ایران یک چهارم موقعیت های خطرناک ایتالیا هم نبود ولی به لطف ضعف دروازبان ایتالیا(که به نظرم ضعیفترین عضو تیمشون بود)و چارچوب شناسی عالی خودشون تا آستانه صعود قرار گرفتن.
در واقع اگر ما نظری رو نداشتیم،توی این بازی ویران میشدیم.
یه امار جالبی هم نشون داد دقایقی قبل از تموم شدن بازی که نظری 23بار دروازه ایران رو نجات داد توی این بازی در حالی که دروازبان ایتالیا فقط 6بار این کار رو کرد.