هیچ کدام از کلید ها برای من جواب نمیده متاسفانه.
Printable View
هیچ کدام از کلید ها برای من جواب نمیده متاسفانه.
متاسفانه همین چند دقیقه پیش کلیدها سوخت
خواهشا کلیدهای جدید رو برای اینترنت سکیوریتی 2009 بزارید
ممنون
کد زیر برای نسخه اینترنت سکیوریتی ( Kis) جواب میدهنقل قول:
MPQ9T-EAZHX-9S3GF-X2Y3Z
کلید های پست 640 به خوبی کار میکنندنقل قول:
یه سرچ میکردی
:21:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=64
کدی هم که مجید جان گذاشتن که دیگه آخرشه
New Code KIS 2009 / Activate Online : Mpq9t-eazhx-9s3gf-x2y3z
:15:
ایول داری بازم از این کارا بکن:11:نقل قول:
نقل قول:
استفاده از کلید 30 روزه و به صورت Trial کاسپر , از لحاظ امنیتی و دفع کردن تهدیدات و اسکن کردن و پاکسازی تفاوتی با کلید های قانونی و... ندارد؟
در موقع استفاده از کلید 30 روزه کاسپر هر روز یک اخطار مبنی بر روز های باقی مانده میده. و نوار بالا رو زرد میکنه و با زدن هاید مسیج این نوار سبز میشه. مشکلی با پیغام ندارم ولی سوال این هست که نمیشه کاری کرد که هر روز نیازی به زدن دکمه هاید مسیج نباشه؟
نقل قول:
فعالسازی کسپرسکی از طریق وارد کردن کد
برای اکتیو کردن کسپرسکی از کد فعالساز هم استفاده میشود ... برای وارد کردن کد فعالساز
1- ابتدا آنلاین شوید
یک سوال دیگر هم در رابطه با فعال کردن کسپر به صورت آنلاین دارم( چه تریال و چه به صورت کد فعال سازی):
بعد از نصب کاسپر و زمانی که کسپر هنوز فعال نشده (با فرض اینکه کسی بخواد به صورت تریال و یا سریال محصول رو فعال کند), برای فعال کردنش باید به اینترنت وصل شد و به صورت آنلاین فعال میشه. سوالم این هست که زمانی که به اینترنت وصل میشیم و کاسپر هنوز فعال نیست آیا خطری برای سیستم ممکنه پیش بیاد و یا اینکه فعال کردن کسپر صرفا جهت آپدیت هست؟
دوست عزیز این کدی که شما گذاشتید همان کدیست که در دو پست بالاتر از پست شما معرفی کرده بودم ( فقط با حروف بزرگ نوشته شده بود )نقل قول:
کلید تریال هم یک کلید قانونی است منتها یک ماهه. ضمنا حتی کلید های غیر قانونی هم مشکلاتی رو که گفتید ندارند فقط اشکالشون این هست که زودتر از زمان اتمامشون بلک لیست میشوند.(همینطور عدم پشتیبانی).نقل قول:
استفاده از کلید 30 روزه و به صورت trial کاسپر , از لحاظ امنیتی و دفع کردن تهدیدات و اسکن کردن و پاکسازی تفاوتی با کلید های قانونی و... ندارد؟
همون هاید مسیج رو بزنید. درد سر زیادی نداره.نقل قول:
در موقع استفاده از کلید 30 روزه کاسپر هر روز یک اخطار مبنی بر روز های باقی مانده میده. و نوار بالا رو زرد میکنه و با زدن هاید مسیج این نوار سبز میشه. مشکلی با پیغام ندارم ولی سوال این هست که نمیشه کاری کرد که هر روز نیازی به زدن دکمه هاید مسیج نباشه؟
این کار کمتر از نیم دقیقه انجام میپذیره و سریعا کاسپر فعال میشه، پس مشکلی نیست.نقل قول:
یک سوال دیگر هم در رابطه با فعال کردن کسپر به صورت آنلاین دارم( چه تریال و چه به صورت کد فعال سازی):
بعد از نصب کاسپر و زمانی که کسپر هنوز فعال نشده (با فرض اینکه کسی بخواد به صورت تریال و یا سریال محصول رو فعال کند), برای فعال کردنش باید به اینترنت وصل شد و به صورت آنلاین فعال میشه. سوالم این هست که زمانی که به اینترنت وصل میشیم و کاسپر هنوز فعال نیست آیا خطری برای سیستم ممکنه پیش بیاد و یا اینکه فعال کردن کسپر صرفا جهت آپدیت هست؟
در حالت تریال کسپرسکی از لحاظ گارد امنیتی و ضریب اطمینان با نسخه ارژینال فرق ندارهنقل قول:
صرفا زمان دار بودن این گارد ، عدم پشتیبانی و همچنین درج عنوان تریال بر روی هشدارهای آن با حالت ارژینال تفاوت دارد
در زمان فعالسازی آنلاین تا زمانیکه کسپرسکی را کاملا اکتیو نشده ، از هرگونه وبگردی ، دانلود و چت پرهیز کنید
البته چون زمان این اکتیو سازی بسیار کم است ، پس با رعایت مطالب فوق تهدیدی برای شما نخواهد بود