منم این پیروزی رو به همه تبریک می گم
Printable View
منم این پیروزی رو به همه تبریک می گم
ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور
ضعف روئسای فدراسیون ها
برنامه ریزی غلط
نداشتن برنامه ریزی
ضعف در کادر فنی
همگی اینها!
منم تبریک میگم واقعاً لیاقتش رو داشت
موقعی که داشت با پرچم تو سالن دور میزد اشک توی چشمام جمع شده بود ولی چون ادم دور و برم بود سعی کردم جلوی گریم رو بگیرم
هادی لایق کسب مدال طلا بود
هر کی دیگه جز اون بود بعد از time اول حتما روحیه شو از دست می داد
اما اون برای مدال طلا اومده بود و بدست هم آورد
کاش تو بقیه بازی ها اسطوره هایی مثل هادی وجود داشت
(البته همه کسانی که رفتن لایق کسب مدال بود ... آمادگی و تمرین به حد کافی نبود)
تو کاروانی که رفته بود فقط هادی لیاقتش رو داشت ، چون تحلیل گر خوبیه(با شناختی که ازش دارم)
ولی 1 مدال طلا؟ کم نیست؟
تکوتندو که طلا گرفت ولی نباید خودمون رو گول بزنیم
توی وزن دیگه هم باید یک فرد باتجربه میرفت
المپیک فصل درو هست نه کاشت
سارمينتو: از قرار گرفتن كنار ساعي شگفت زده شدم
خبرگزاري فارس: نايب قهرمان ايتاليايي مسابقات وزن سوم تكواندو گفت: با كسب مدال نقره و قرار گرفتن كنار قهرمانان بزرگ المپيك، شگفت انگيزترين شب عمرم را پشت سر گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به چين، سارمينتو پس از كسب مدال نقره در وزن سوم تكواندو اظهار داشت: خوشحالم كه فينال را مقابل قهرمان آتن بازي كردم. اين براي من افتخار است كه كنار ساعي و لوپز 2 قهرمان المپيك قرار گرفتم و از اين بابت شگفت زده هستم.
اين تكواندوكار ايتاليايي كه تا پيش از مسابقات المپيك مقام قابل توجهي نداشت، ادامه داد:واقعا تلاش كردم كه مقابل اين 2 قهرمان، حرفه اي مبارزه كنم و خوشحال هستم كه به مدال نقره رسيدم. كسب اين مدال بسيار براي من با ارزش است.
وي با شكست لوپز امريكايي به ديدار نهايي راه يافت؛ اما مغلوب هادي ساعي شد.
بازهم مبارکش باشه ..... باید بقیه تیم 53 نفری خجالت بکشن .... محمدی هم دمش گرم اونم خوب بود .....
باز خوب شد ساعی طلا گرفت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا کارش عالی بود .....نتیجه 1_4 رو 6-4 کردن خیلی آفرین می خواد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]