وقتی وارد اون محوطه میشین باید به سمت راست رفته و از نردبون بالا برین.نقل قول:
به روی ساختمون رفته و حصار رو رد میکنین و سپس به سرعت خودتون رو به گوشه سمت راست محوطه میرسونین و از پله ها بالا میرین.
حالا باید با اون تک تیر انداز مبارزه کنین...
Printable View
وقتی وارد اون محوطه میشین باید به سمت راست رفته و از نردبون بالا برین.نقل قول:
به روی ساختمون رفته و حصار رو رد میکنین و سپس به سرعت خودتون رو به گوشه سمت راست محوطه میرسونین و از پله ها بالا میرین.
حالا باید با اون تک تیر انداز مبارزه کنین...
من کارت گرافیک ati دارم و زمانی که کلیک میکنم تا بازی اجرا بشه ارور میده و وارد بازی هم نمیشه .باید چکار کنم؟
توي DVD2 يه چيزهايي هست بايد نصب كني ورژن گرافيكتم بايد عوض كني دايريكس 9 هم نصب كن
سلام !
بالاخره بعد از مدت ها وقت پیدا کردم که این بازی را نصب کنم .......
دیروز که نصبش کردم ، رفتم و اینجا گیر کردم ! به نظر میاد باید این فَن ها را خاموش کرد ، البته یه کلیدی برای خاموش کردنش هست ولی نمی دونم که چجوری این کلید باید زده بشه ؟ خیلی دوره ... D:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img695.imageshack.us/img695/1197/image277j.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...
من روی سون نصب کردم اما پچ اصلاح کننده نصب نمیشه و ارور اینکه بازی مناسب نصب نشده رو میده
یکی از دوستان گفت بازی توی ریجستری ثبت نشده و یه فایل ریجستری به نام 1 بود که اجراش کردم بازم فایده نداشت
؟؟؟
درست یادم نمیاد ولی فک کنم روی دیوار باید بدوی به سمت کلیدنقل قول:
متن دقیق ارور؟نقل قول:
mirror edge is not properly installed please reinstall gameنقل قول:
شما اگه بازی رو کرک کردی کلا uninstal کن دوباره نصب وایندفعه قبل از کرک کردن پچ رو نصب کن...نقل قول:
امیدوارم جواب بده:46:
عزیز دل بازی اصلا کرک نداشت:41:نقل قول:
اصلا کسی تا حالا روی سون این پچو نصبیده:19:
آقا من چهد بار این کارو کردم ولی نشد !
مطمئن هستید باید همینجوری عمل کرد ؟