آره منم اونو دیدم
اما خیلی باهاش ور نرفتم!
چه جوریاس؟
چه جوری طبقه بندی کنیم؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
راستی جواب مارو هیچکی نداد
Printable View
آره منم اونو دیدم
اما خیلی باهاش ور نرفتم!
چه جوریاس؟
چه جوری طبقه بندی کنیم؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
راستی جواب مارو هیچکی نداد
دوستان این ایمیل های تبلیغاتی فارسی رو که بیشتر در میل باکس یاهو میاد رو چه جوری میشه مسدود کرد ؟
سلام من یه مشکل دارم تو ساخت جیمیل
وقتی جیمیلو میسازم یه سوال از شماره تلفن میپرسه ولی ایرانو ساپورت نمیکنه هر کشوریم میزنم نمیشه یه بار شانسکی یه شماره زدم از یه کشور ناشناخته تا ساخته شد این سیستم تلفن جدیدا در جیمل اجرا شده قبلا نبود شما هم ذکر نکردید چک کنید اگه این مشکل برای شما هم پیش اومد خواهش یه راه حل واسش بذارین
---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
مرحله اول : ايميل تبليغاتي مورد نظر رو که معمولا از طريق يکي از گروههاي اينترنتي براي شما ارسال مي کند باز کنيد.نقل قول:
مرحله دوم : گزينه unsubscribe را يافته و بر روي آن کليک نماييد.(این قسمت تقریبا آخر تمام ایمیلهای تبلیقاتیه)
مرحله سوم : در اين صورت صفحه ارسال ايميل به گروه مورد نظر براي شما باز مي شود که مي بايست بدون تغيير در آن ، دکمه Send را بزنيد
خب تا اينجا مراحل درخواست شما براي رد ارسال ايميلها انجام شده ، اما عمليات به پايان نرسيده است.
مرحله پاياني :
پس از دقايقي يک ايميل تاييديه از طرف ياهو براي شما ارسال مي گردد که بايد پس از باز کردن آن ، دکمه Reply را زده و بدون تغيير در آن دکمه Send را بزنيد.
بدين ترتيب عضويت شما در گروه تبليغاتي موردنظر لغو شده و ياهو پيغامي مبني بر لغو عضويت برايتان ارسال مي کند.ديگر خيالتان راحت باشد که از طرف آن گروه مورد نظر ايميلي براي شما ارسال نخواهد گرديد.
براي خلاصي از ايميل ساير گروههاي ياهو هم همين روش را براي آنها تکرار نماييد
تشکر یادت نره
سلامنقل قول:
شما باید فیلتر بسازید. (به عبارت دیگه باید پوشه بسازید تو جیمیل)
مثلا من مشترک اطلاع رسانی این انجمن شدم. واسه اون یه پوشه زدم و هر ایمیلی که از P30World دریافت میکنم مستقیا میره تو اون پوشه.
از طرفی هم از سوی Google Group واسم ایمیل میاد که اونو هم تنظیم کردم بره به یه پوشه دیگه. و ایمیل هایی که از طرف سازمان های مهمی که بعضی وقتا واسم میاد رو به عنوان Priority علامت زدم که بره به پوشه Priority بقیه ایمیل ها هم میمونه تو آخر.
حالا باید به تنظیمات اینباکس برید و مطابق میل تون ترتیب رو تنظیم کنید.
من یه عکس گرفتم از داخل محیطی که تنظیم کردم میتونید ببینید:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما بعد از اينكه فيــلتر كرديد ايميل هاتون رو به setting بريد و priority inbox رو انتخاب كنيد
سپس گزينه ي رو فعال كنيد و يه دور save change بزنيد و بر ميگرديد به اينباكستون
بعد از اينكه پوشه پوشه ساختيد براي ايميلاتون اينجا همه رو به صورت دسته بندي مشاهده ميكنيد
حالا از اون بالاش دوبار برگرديد به priority و اينجا ميبينيد كه تنظيماتش هم باز شده
موفق باشيد.
دوستان بهترین نرم افزار هم از نظر سویس ایمیل هم از نظر چت نیمباز هستش برای دریافت این نرم افزار به سایتبرید این نرم افزار قابل نصب بر روی گوشیهای جاوا و سیمبان هستکد:www.nimbuzz.com
از خصوصیات خوب این نرم افزار صفا و صمیمیت بین همه ی اونهاست و یه خوبی که داره اینه که هرکی حرف بد بزنه توسط مدیر روم که شما هم میتونید باشید بن میشه یعنی دیگه نمیتونه وارد روم شه تا شما این اجازه رو بدید
دیگر خصوصیت اون ساخت رووم به اسم شما یا به اسم شهرتونه که میتونید یه روم واسه خودتون داشته باشید
دوستان برای اطلاعات بیشتر در گوگل نیمبوز یا نیمباز را سرچ کنن
سلام
امروز رفتم توی قسمت Sent Mail ایمیل یاهوم. به یه موضوع عجیب برخوردم !
یه سری ایمیل ارسال شده خونده نشده ! توش بود مربوط به 4سال پیش. مهمتر محتویاتش بود...
با 1 ایمیل ارسالی شروع میشه با آدرسall_pass_engine@yahoo.com
سابجکت نامه : Find Password
متنش اینه :
o*****a@yahoo.com
<Script>/cgibin/start?v703&login=pass*engine&f=(password)&Y!<=2758 6&javascript=ACTIVE&rµsa#\
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *پسورد من در اون زمان!*
خط اول ایمیل شخصیه که در اون زمان از طریق یاهو با هم چت میکردیم
بعد 4تا ایمیل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سابجکت : staffmember0279
متن :
the >*****یکی دیگه از ایمیلهای همون شخص*****< are to tell the
computer that it's a command.... computers have no
other option's but to do what you tell them....so it
searches the victim's email address in the yahoo files
and retrieves the password.
باز هم 1 ایمیل مشابهه ایمیل اول
ایمیلی باهمین محتوا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که پسورد ایمیل من توش هست !!
5تا ایمیل دیگه با محتوای ایمیل دوم !!
==================
بنظرتون این ایمیل ها چه معنی دارن ؟
برام عجیبه که این ایمیلها در قسمت نامه های ارسال شده و به شکل خونده نشده وجود داشتن و البته حاوی پسورد ایمیلم هستن !! و همینطور ایمیل شخصی که در اون زمان باهاش در ارتباط بودم.
سلام.بچه ها من میخاستم اولین اسم ایمیلمو تغییر بدم نمیدونم باید چه کنم!!لطفا راهنمایی کنید
مثلا ایمیل من alpayn_renger هست ،بعد اسم تو ایمیلم محسن هست .حالا میخام محسن رو عوض کنم ،باید چه کنم؟؟؟
با سلا منقل قول:
دوست عزيزم شما از چه سرويسي استفاده ميكنيد؟!
موفق باشيد.
به نظر بد تیرین سروریس ایمیل جی-میل هست بخاطر اینکه Google یه سرویس جاسوسیه و از تامامیه ایمیلاتون بک آپ میگیره بنظرم یاهو خیلی بهتره...نقل قول:
از گوگل بارها شکایت شده...