اینو من تازه پیدا کردمنقل قول:
Juggernaut Armor
سه تاش رو پیدا کردم چهارمی فک کنم توی همون صندوقه کنار قبر هست که قفله
منم فعلا Skill قفل باز کردنم 3 هست باید چهارش کنم تا بتونم اینم بگیرم
Printable View
اینو من تازه پیدا کردمنقل قول:
Juggernaut Armor
سه تاش رو پیدا کردم چهارمی فک کنم توی همون صندوقه کنار قبر هست که قفله
منم فعلا Skill قفل باز کردنم 3 هست باید چهارش کنم تا بتونم اینم بگیرم
میگم Salb3r جان! برایه یک Archer که جدیدا ساختم بهترین ست کدومه؟ از چه نظر قویش کنم!؟
بعد بهترین تیرکمان بازی کدومه؟:31: ( یکم زیادی سوال شد :دی )
ولی اینکه چه نوع ستی بپوشم خیلی مهمه چون میخوام بدونم که کدوم ست قوی ترش میکنه؟ مثلا Warrior قبلیم ست همین High Dragon رو داشت و خیلی خیلی قوی بود! همینطور Sword Unbound که سره Boss ش به دلیل نداشتن Dispel بدبختی کشیدم ( راستی Dispel تو کدوم صفحه ی Mage هست؟ )
یک چیزه دیگه و اینکه چرا Head جزوه اینا نیست؟ من خودم نمیدونم بهترین Head بازی چیه ( اگه Head رو درست نوشته باشم!:31: چون تویه WOW که بهش میگفتیم Head :دی )
راستی دوستان برایه Warrior حتمی حتمی حتمی هر نوعی که میخواین Dwarf Noble بسازین چون واقعا قویه!
آقايون اين بازي رو هارد چند گيگه ؟
نه عزیز من در ادامه توضیح میدم :نقل قول:
میگم Salb3r جان! برایه یک Archer که جدیدا ساختم بهترین ست کدومه؟ از چه نظر قویش کنم!؟
بعد بهترین تیرکمان بازی کدومه؟:31: ( یکم زیادی سوال شد :دی )
قابل توجه دوستانی که می خواهند کاراکتر Rogue کماندار درست کنند :
برای مصرف کردن Point ها :
Strength : اصلا Point خرج نکنید.
Dexterity : تا می تونید Point اضافه کنید MAX چون مهمترین قسمت برای یک کماندار است ( فاکتور های درصد هدف گیری و اصابت تیر و درجه Damage که با تیروکمان به هدف می زنید و جا خالی دادن حمله های دشمن )
Willpower : تا 30 افزایش دهید چون در استفاده از توانایی های خاص موثر است و Stanima شما را مشخص می کند. می تونید تا چند درجه بیشتر هم افزایش بدهید اما زیاد تکیه نکنید.
Magic : اصلا Point خرج نکنید.
Cunning : برای باز کردن قفل ها م انجام دایالوگ ها تا 30 می تونید افزایش دهید اما نه بیشتر.
Constitution : چون Dex بالایی خواهید داشت دشمنان نمی تونند شما را هدف قرار بدهند برای همین بلا بردن آن تاثیر خاصی ندارد ولی خوب اگر خواستید می تونید افزایش دهید ولی مهم Dex است.
برای Abilities در قسمت Rogue Ablities هیچ گزینه ای به جز Deft Hands و Stealth و درخت توانایی آنها را انتخاب نکنید. Dirty Fightning هم مناسب است برای فرار از موقعیت هایی که دشمنان شما را محاصره می کنند.
Archery Abilities : بله سعی کنید این قسمت را کامل کنید لازم به توضیح نیست.
specialization ها:
Assassin specialization : خیر چون به درد Melee Rogue می خورد.
Bard specialization : خیر باز هم به درد Melee Rogue ها می خورد.
Ranger specialization : انتخاب کنید چون می توانید از حیوانات برای حمله استفاده کنید و دشمنان را مشغول نگه داشته تا خودتان آنها را Snipe کنید و حیوانات شما مانند یار پنجم شما عمل خواهند کرد.
Duelist specialization : باز با اینکه بیشتر به درد Melee ها می خورد اما Pinpoint Strike که در درخت توانایی های این Spec هست خیلی قوی است و با آن می تونید 3 تا Ogre را براحتی بکشید.
بهترین کمان که شما می تونید استفاده کنید : Longbow Mage's Eye Dragonthorn Tier 7
در صندوقی در مغازه Village of Haven می تونید پیداش کنید.
15.1 GB فقط روی Drive که نسب کردید و بر روی درایو اصلی Windows نسبت به DLC ها که گرفتید متغییر است . از 1.5GB تا 2.5 GBنقل قول:
آقايون اين بازي رو هارد چند گيگه ؟
هان؟؟ توضیح بیشتر بده من نفهمیدم !نقل قول:
نداشتن Dispel بدبختی کشیدم ( راستی Dispel تو کدوم صفحه ی Mage هست؟ )
اگر منظورت Helmet همان کلاه خود است بعضی هاشون ندارند بعضی هاشون دارن لیستو بخونی متوجه میشی.نقل قول:
یک چیزه دیگه و اینکه چرا Head جزوه اینا نیست؟ من خودم نمیدونم بهترین Head بازی چیه ( اگه Head رو درست نوشته باشم!:31: چون تویه WOW که بهش میگفتیم Head :دی )
ببخشید skill باز کردن قفل کدومه و میشه یه کلی برم درباره ی skill ها توضیح بدید و چه چیزی xp رو زیاد میکنه ؟ درضمن این قدرتهایی که پایین هست یکیشو حذف کردم الان نمیدونم از کجا باید بیارمش !
Dispel دیگه : دی یک اسپلیه که میتونه آپگرید هایی که Boss ها یا هر Unit ای که روت میندازه و باعث میشه Attack ت ضعیف بشه یا Slow بشی و یا ... رو برطرف کنه! تویه یک Strategy برایه Boss سخت Unbound خوندم که Mage ای که Dispel داشته باشه خیلی به کار میاد :13:نقل قول:
هان؟؟ توضیح بیشتر بده من نفهمیدم !
راستی Salb3r جان مطمئنی Strength نمی خواد؟ چون من Item بخوام بزارم باید Strength داشته باشم! من که تا الان تا 16 تا گرفتم هم گفتی ترسیدم دیگه :دی ولی در آخر نگفتی چه ستی باید بپوشه و چیش رو زیاد کنه؟ ( همین که میگی Strength نمی خواد فکر کنم باید لخت بره بیرون : دی )
راستی همین الان دیدم که یک Longbow دیگه به نامه Far Song هم هست که قوی تر از این Mage's Eye هست اما مشکل اینجاست که جاش یکم عجیب قریبه ؟:13:
Skill نیست عزیزم اون Spell هست که فقط Rogoue ها دارن!!نقل قول:
هر چیزی میتونه XP رو زیاد کنه مثل کشتن ، کوئست حل کردن و ... .
اسکیل ها هم از بسیاری از جهات بهت کمک میکنن مثلا Herbalism میتونی باهاش Health بسازی و ... البته باید دستور هاشو رو از انواع مغازه ها بخری ( یادت نره هر شهری رفتی یک مغازه داره توش ) در ضمن این دسته اول تفریحی بازی میکنی که باعث میشه بیشتر با دست بعدی که می خوای بازی کنی آشنا بشی ( اگه این بازی رو دوست داشته باشی حداقل 5 بار تمومش می کنی )
میتونی از اون دستی که اون بالایه صفحه هست به نامه Spell & Talent آپگرد هات رو برگردونی!
آخه میگی تو Warrior هستی آخر Warrior هستی یا Mage ؟؟؟ Dispel Magic تو قسمت زیر شاخه Anti-Magic Spirit هست این شکلیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باید هدف داشته باشی Self نیست یعنی روی خودت کار نمی ده باید Wynne یا Morrigan روی تو اینو بزنن یا تو روی بقیه.نقل قول:
Dispel دیگه : دی یک اسپلیه که میتونه آپگرید هایی که Boss ها یا هر Unit ای که روت میندازه و باعث میشه Attack ت ضعیف بشه یا Slow بشی و یا ... رو برطرف کنه! تویه یک Strategy برایه Boss سخت Unbound خوندم که Mage ای که Dispel داشته باشه خیلی به کار میاد
برای Far Song هم درست میگی فقط چون من دختر طرفو نجات میدادم نتونستم هیچ وقت بگیرمش. برای گرفتنش باید تو RedCliffe که هستی دختر Blacksmith که اسمش Owen بود نجات ندی و بعد بهش بگی که مرده اونم چند وقت بعد خودشو حلق آویز می کنه و Blacksmith جدید که میاد تو می تونی از اون اینو بخری.
نه Sabl3r چرا عصبانی میشی حالا :دینقل قول:
من در حال حاضر دفعه ی 3ومه دارم بازی رو میرم با Roguo آرچر! میخواستم بدونم Dispel ش کدومه که گفتی! آخه خیلی لازم میشه حتمی بگیرین دوستان! اتفاقا نبایدم Self باشه چون Dispel رو که رویه Mage ها نمیندازن!
در ضمن Templer هم یک Dispel داشت که با Alistair گرفتم اما نمیدونم برا چی بعضی آپگرید ها رو برطرف نمی کرد! این شکلیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Far Song رو من احتمالا این دفعه پیداش میکنم یا دخترو باید حتمی یک کاریش بکنی یا ... :دی دفعه ی اول که اصلا دنبالشم نرفتم! دفعه ی دوم نجاتش دادم ایندفعه نمیدونم یک سیو میکنم چند بار میرم!
آخه گفتم چند تا کلاس و داری میری سوال های تو در تو می پرسی ! آره مال Templar ها برای دشمنان های Level بالاتر عمل نمیکنه.
Far Song که گفتم باید دنبال دختره زمانی که تو ردکلیف Castle هستی نگردی دنبالش و بیای پیش پدرش بگی که مرده اونم خود کشی می کنه و یه آهنگر جدید میاد. بعد تو می تونی از اون آهنگر اینو بخری.
آهان اینو قبلا یادم رفت بهت بگم :
برای Archer چون تو Dex میبری بالا کسی نمی تونه تورو هدف قرار بده و تمام حمله Miss میشه برای همین زیاد روی زره تاکید نکردم چون Point ها حروم میشه.
من هنوز که هنوزه یک چیز برام نامعلومه :19:نقل قول:
اونم اینکه اگه من Strentgh نگیرم ( با آرچر ) بعد چجوری میتونم Item بزارم؟ و اگه Item نزارم که درجا خلاصم؟
یا شایدم آیتم هایه به خصوصی داره؟ یا باید با همین 14 Strentgh داره هایه مسخره سر کنم؟ :دی
مثلا ست 38 Strentgh داریم که من نمی تونم بزارم!