من بشخصه توكله بازيه pop3 همچين صحنه اي نديدمنقل قول:
نوشته شده توسط fujin
فكر كنم اين تصوير ماله pop2 fhai nvsji?
Printable View
من بشخصه توكله بازيه pop3 همچين صحنه اي نديدمنقل قول:
نوشته شده توسط fujin
فكر كنم اين تصوير ماله pop2 fhai nvsji?
اقا به اشتباه نندازش هست تو صفحه قبل نوشتم
كجاي بازي هست كهمن نديدم ميشه بگينقل قول:
نوشته شده توسط setare123
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صحنه تو بازي وجود داره . شك نكنيد .
اين صحنه مربوط به اواخر بازي است كه شما بايد خود را به ان فرد كه زير گنبد قرار دارد برسانيد .
براي رساندن خود به او بايد از روي سكوها پرش كنيد و خود را به او برسانيد .
setare123 ممنون ردش كردم
سلام اين صحنه بعد از كشتن غول اخر بازيهنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
كه بايد خودتو شكست بدي
آهان بله من نتونستم اون غول رو بكشم تا آخراش ميرم ولي پرت ميشه پائيننقل قول:
نوشته شده توسط setare123
سلام به همه
من هم چند روز پیش رسیدم به یه مرحلا کهباید یه غول غول پیکر رو بکشم فکر کنم اولین غول هستش . مشخصاتش هم اینکه خیلی خوشگله دهنشو اینگاری تیکه پاره کردن خوش هیکله ( شبیه دایره هستش ) بعد یه نقاب زده به چهرش . با این مشخصات کاملی که دادم امیدوارم متوجه شده باشین کدوم غوله و چه جوری باید کشتش لعنتی حی منو میگیره پرتم میکنه این ور اون ور چند بار هم پریدم رو سرش ولی باز نتونستم بکشمش
چه جوری کشتینش شما؟
راستی غوله کچل هم هستش ( دیگه بهتر از این میشه ادرس داد؟ :biggrin: )
منم همین جا گیر کردم لطفا کمک کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط sina88
Speedkill رو ياد گرفتين؟ اول بازي آموزش ميده اين Speedkill رو. اگه ياد نگرفتين يه خورده سخته اينجا رو رد كنين.نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
از كناره ها حركت مي كنين و ميرين بالا! توي يه سكو روبروي غول قرار ميگرين. وقتي صفحه روشن ميشه و صدا مياد، دكمه E رو ميزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد از زدن E هيچ كليدي رو نمي زنين تا زماني كه شمشير شاهزاده آبي بشه! درست توي همون لحظه كليك چپ مي كنين(فقط يه بار). بعد دوباره بايد صبر كنين تا شمشير آبي بشه و كليك كنين. اگه قبل از آبي شدن يا بعد از اون كليك كنين، يا اگه بيشتر از يه بار كليك كنين غول شما رو ميندازه روي زمين. بعد از اين كه دو تا چشمش رو كور كردين به پاهاش ضربه بزنين تا بيفته!