داشتم در اینترنت در باره دوربین میچرخیدم... به امکانی بنام Soft Skin mode برخوردم که در Sony Cyber-Shot DSC-W580 دیدم.
میخواستم بپرسم این امکان تا چه حد به درد بخور هست؟
کسی از شما تا بحال با این امکان کار کرده؟...
Printable View
داشتم در اینترنت در باره دوربین میچرخیدم... به امکانی بنام Soft Skin mode برخوردم که در Sony Cyber-Shot DSC-W580 دیدم.
میخواستم بپرسم این امکان تا چه حد به درد بخور هست؟
کسی از شما تا بحال با این امکان کار کرده؟...
سلام،
می خواستم بدونم هر X زوم به چه معنی هست ؟ مثلاً دوربینی که 14X زوم داره فرقش با مدلی که 4.4X زوم داره از لحاظ زوم چقدر هست ؟
مرسی.
بچه ها نظرتون درمورد دوربین NEX-VG10 sony چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
یعنی سوژه رو 14 برابر بزرگتر نشون میدهنقل قول:
Olympus یکی از برند های قوی ژاپنی در زمینه دوربین های دیجیتال است. این کمپانی دوربین دیجیتال فشرده جدید خود را با نام TG-615 تولید کرده است. این دوربین طوری طراحی شده است تا همیشه آماده عکس گرفتن باشد تا هیچ صحنه ای را از دست ندهید. TG-615 الیمپوس ضد گرد و غبار، ضد سرما، ضد ضربه و ضد آب است. در ادامه ویژگی های مهم این دوربین دیجیتال را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
TG-615 مدل به روز شده TG-510 است. در واقع ویژگی های جدیدی به مدل TG-610 اضافه شده است. یکی از این ویژگی ها خاصیت مینیاتوری کردن عکس ها (جا به جایی و چرخش جزئی قسمت های مختلف عکس) است. از دیگر ویژگی های این دوربین این است که همیشه آماده عکس گرفتن می بتشد و به محض اینکه دکمه ON/OFF دوربین را فشار دهید، می توانید عکاسی کنید.
با وجود اینکه این تغییرات نسبت به مدل TG-610 زیاد نیست ولی همین تغییرات کوچک هم TG-615 را جذاب تر کرده است. TG-615 تا عمق 5 متری آب به خوبی کار می کند. این دوربین همچنین قادر است تا دمای منهای 10 درجه سانتیگراد را تحمل کرده و بدون هیچ مشکلی عکاسی کند.
از دیگر ویژگی های این دوربین می توان به باتری لیتیومی، وجود پورت USB و پورت AV اشاره کرد.
این دارای دوربین رزولوشن 14 مگاپیکسل است و قابلیت عکاسی سه بعدی و فیلم برداری با کیفیت 720P را نیز دارد. این دوربین تا پایان این ماه در ژاپن در رنگ های نقره ای، صورتی و سبز با قیمت 354$ دلار به فروش می رسد.
منبع : zoomit.ir
این بدان معناست که لنز دوربین نسبت به حداقل فاصله کانونیش چند برابر قادر به بزرگنمایی استنقل قول:
خود عدد زوم مهم نیست ( فقط برای کار زوم و گرنه رنج آن میتواند کار ساز باشد )
بیشتر حداکثر فاصله کانونی را در نظر بگیر
سلام،
1.برای وصل کردن دوربین به کامپیوتر ،باید چیز خاصی(Driver و...) از DVDش رو کامپیوتر بریزیم؟
نسبت حداکثر فاصله کانونی لنز به حداقل فاصله کانونی با X نشون داده میشهنقل قول:
سلام،
می خواستم بدونم هر X زوم به چه معنی هست ؟ مثلاً دوربینی که 14X زوم داره فرقش با مدلی که 4.4X زوم داره از لحاظ زوم چقدر هست ؟
مرسی.
مثلا اگه لنز شما 24-240 شما 10X زوم دارید.
حال اینکه هرچه عدد X بزرگتر باشه بهتر است یا نه؟
بستگی به فاکتور های مختلفی داره که بحث رو خیلی پیچیده میکنه که البته در دوربین های فشرده جیبی این فاکتور های پیچیده چندان مهم نیست.
در این گونه دوربین ها مهم ترین فاکتور لنز کمترین فاصله کانونی است.
برای نمونه اگر یک دوربین لنز 24-120 داشته باشد ( اصطلاحا 5X ) بسیار بهتر از دوربینی با لنز 28-140 ( آن هم 5X ) است
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
نه لازم نیست. معمولا حافظه درون دوربین بعد از اتصال به کامپیوتر مثل مموری کارت شناخته میشود ( البته در اکثر موارد)نقل قول:
با سلام
من می خوام یه دوربین دیجیتال حول و حوش مبلغ 1.500.000 تا 2.000.000 بخرم. به نطر دوستان چه برندی و چه مدلی با این بودجه بهترین انتخابه؟
اینجانقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571[/HTML]
دوستان من جدیدا Canon PowerShot SX130 IS گرفتم وقتی مثلا از صورت میگیرم وقتی توی کامپیوتر سایز واقعی میکنم منافذ صورت اصلا مشخص نیست و تار هستش میخاستم بدونم توقع من از یه دوربین 200 و خورده ای زیاده یا کاری باید بکنم که من نکردم