همشهري يه آپگريدي بكن تا خودت هم حال كنينقل قول:
خواستي در خدمتيم
Printable View
همشهري يه آپگريدي بكن تا خودت هم حال كنينقل قول:
خواستي در خدمتيم
پولم کمه نمیخوام با این پول برم یه زغال دیگه بخرم اگه به یک میلیون رسید یه کارییش میکنم:31: ان شا الله :42:نقل قول:
انشاالله رديف ميشهنقل قول:
خواستي با چك هم ميتونم كمكت كنم
راستي اين فاركراي 2 همون موتو 4 هست درسته ؟
چون بنام فاركراي 2 نيومده
سلام. من دیشب وارهد رو تموم کردم. خیلی جالب بود. به خصوص مرحله ی آخرش که خیلی خر تو خر شده بود ، نفهمیدم که چه جوری دارم آدم فضایی ها رو می کشم.
مشکل من تو این بازی این بود که با سیستمی که تو امضام هست ، فقط تونستم جزویات بازی رو medium زیاد کنم.
در ضمن ، کسی می دونه که جریان اون فلش بک به 4 سال پیش چی بود؟ مال من تو اون صحنه ها تصویر سیاه بود و فقط صدا می اومد.
من یکی که که توی کف سیستمت موندم!!:18:نقل قول:
مگه شما توی چه رزولوشنی بازی می کردی و به طور متوسط توی high چند فریم میگرفتی؟؟
من تو رزولوشن 1680*1060 بازی می کردم. تو این رزولوشن و با جزئیات بالا در کرایسس مشکل نداشتم و تعداد فریم ها حدود 30 بود . اما تو وار هد یک دفعه افت می کرد و به 2 فریم می رسید ، برای همین نمی شد بازی کرد. مجبور شدم که جزئیات رو کم کنم تا افت فریم کم بشه. در یک مرحله مجبور شدم سطح جزئیات رو روی مینیمم بزارم.(البته تعداد فریم ها بالای 30 بود ولی یک دفعه افت می کرد)نقل قول:
والا با این توصیفات فقط می تونم بگم بهترین کاری که می تونستی بکنی این بود که صرف نطر از درایور سی پی یو و گرافیکی که روی سیستمت نصبه اون دوتایی که همراه پکیج بازی بود رو نصب میکری(هر جند قدیمی تر)من خودم همین کار رو کردم تونستم توی enthusiast در رزولوشن 768*1024 بدون aa توی xp با 3870 راحت بازی کنم.نقل قول:
ولی خوب همین طور که قبلا گفتم موتور این بازی کلا با کارتهای ati مخصوصا سری 4800 یه خورده مشکل داره...
دوستان ایا کرایسیس جدید تری هم قرار هست که بیاد؟؟؟؟
اره نسخه 2 . البته خدا ميدونه كي قراره بسازنش.نقل قول:
دوستان ایا کرایسیس جدید تری هم قرار هست که بیاد؟؟؟؟
نه اينطور نيست . من خودم موتو 4 رو داشتم كه ميتونم بگم همون فار كراي 1 با كمي تغييرات بوده. مثل همين وارهد براي نسخه يك كرايسيس. اما فار كراي 2 گرافيك بالا تر و شخصيت جديدتري داره . اونم تو افريقا نه تو جزاير و جنگل. خلاصه كلي با فار كراي 1 فرق داره . البته ببخشيد اينجا جاش نبود كه توضيح بدم.نقل قول:
راستي اين فاركراي 2 همون موتو 4 هست درسته ؟
چون بنام فاركراي 2 نيومده