منم به آپدیت های روزانه مک آفی دسترسی دارم اگه سرعت اینترنتم مناسب بودآپلود میگردم براتون هر دو سه روز یه بار.
Printable View
منم به آپدیت های روزانه مک آفی دسترسی دارم اگه سرعت اینترنتم مناسب بودآپلود میگردم براتون هر دو سه روز یه بار.
سلام
پست #570 با آنچه در سايت هست از لحاظ تاريخ متفاوت هستند
من قبلا راحت دانلود مي كردم ولي الآن هر كاري مي كنم خطا ميده و دانلود نميشن
لطفا راهنمايي كنيد/ممنون
سلام
rfp عزیز، از نظر لطفت ممنونم. :blush:
امیدوارم این آپدیتها مفید واقع شده باشه. :happy:
موفق باشی.
سلام
دوست عزیز، mahtabesfahan
علت اینکه تاریخ نوشته شده توی این تاپیک از تاریخ نوشته شده روی سایت جلوتره، اینه که صفحه ای که شما از سایت من روی سیستم خودتون می بینین، قدیمیه، و این مربوط به کش ISP شما هست. ولی در عمل سایت آپدیت شده، معمولا کش ISP بعد از چند روز بروزرسانی میشه، زمانش بستگی به ISP داره.
ولی شما میتونین با کارهایی صفحه رو بروز ببینین، یکی از اون راه ها استفاده از آدرس پراکسی هست. :happy:
موفق باشی.
دوست عزيز من چرا نميتونم تو لينكي كه در پست اولتون هست اين برنامه رو كه در 5 قسمت هست دانلود كنم؟؟؟
خوب مسير زير رو برو كپي كن :نقل قول:
نوشته شده توسط jafar_hoggt
C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat
البته اگه داخل درايو c باشه !
در ضمن موافقم ! دقيقا سايت مك آفي ( البته با بعضي از ISP ها ) وارد سایت میشه و براحتی آپدیت میکنه !
من كه نفهميدم چي شد
يعني برا فهميدن اينكه چجوري مكافي اپديت ميشه بايد 58 صفحه رو بخوني؟؟؟؟؟؟؟؟
من مكافي نصب كردم نميدونم چجوري آپديتش كنم؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز، somayeh_63
اگه میشه بنویسین که چه مشکلی موقع دانلود شدن پیش میاد، که شما میگین نمیتونین دانلود کنین.
لطفا بیشتر توضیح بدین.
سلام
ilailaila عزیز،
شما اصلا لازم نیست، برای آپدیت کردن این همه صفحه رو بخونین، فقط کافیه به مطالب صفحه اول توجه کنین و برین از آدرس داده شده فایلهای آپدیت رو دانلود کنین.
سلام حق با شما بود
مشكل با ------ حل شد
واقعا ممنونم