می گم چه طوره از این به بعد برای اینکه بازی دوباره اوج بگیره یه مقدار آسون تر بذاریم...؟!!؟نقل قول:
برای شروع ....خفن آسون....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
می گم چه طوره از این به بعد برای اینکه بازی دوباره اوج بگیره یه مقدار آسون تر بذاریم...؟!!؟نقل قول:
برای شروع ....خفن آسون....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اومدم بگم یا بعدی بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد بیشتر میام میدونم غیبت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این آسون نیست خیلی تابلوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونی که این روزا خیلی حرفشو میزنن اون چشاش دارن اسمشو میگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرین.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمی شناسم....کمک پلیز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گروه ملودیک دث و اکستریم پاور متال 1993
شهرشم بگم دیگه تابلو میشه حالا ببین میتونی بگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها..children of bodom ه ...اسمش رو قبلا شنیده بودم ولی تاحالا هیچ وقت قیافه هاشون رو ندیده بودم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته اینم بخون خوبه برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Children Of Bodom
گروه ملودیک دث و اکستریم پاور متالی که در سال 1993 در فنلاند تشکیل شد . اسمش به یکی از بزرگترین کشتارها در تاریخ اسکاندیناوی بر میگرده . گروه با نوازندگی گیتار و خوانندگی Alexi Laiho و درام Jaska Raatikeinen تشکیل شد
و به تدریج لید گیتاریست Alexander 'Ale' Kuoppala , بیسیست Henkka Blacksmith و نوازنده کیبورد Janne Wirman به گروه اضافه شدند . نوازندگانی قوی که با توجه به کشورشان و خصوصیات منطقه اسکاندیناوی مانند خیلی از
گروههای دیگه بلک در این منطقه Scandinavian Black Metal هستند اولین آلبوم گروه در سال 1998 و با نام Something Wild ارائه شد . این آلبوم به قدری قوی ارائه شد که بسیاري از جمله شنوندگان عادی , صاحبنظران , هواداران
گروه رو به خود جلب کرد . این آلبوم به سرعت مورد توجه عموم قرار گرفت خصوصا به دلیل توانایی های منحصر به فرد نوازندگان گروه . استفاده از یک گیتار نوازی سریع و با تکنیک اولین البوم گروه رو به قدری قوی عرضه کرد که به
عقیده کارشناسان Progressive Black Metal را به طرز قوی جزو بهترین های متال معرفی کرد و بسیاری از مخالفین بلک را تحت تاثیر این سبک قرار داد . این اثر با بسیاری از نقدهای خشن و دور از واقعیت هم روبرو شد . نوازندگی
Jaska Raatikainen رو در این آلبوم عالی به شمار آوردند و به نوعی در برخی از آهنگها او رو پیش برنده کار میدونند خصوصا در آهنگهایی مثل Lake Bodom و Red Lights In My Eye . کوتاه بودن زمان این آلبوم که حدود 35 دقیقه هست
رو بزرگترین مشکل آلبوم میدونند . کار بعدی گروه در سال 1999 و با نام Hate breeder عرضه شد و به عقیده کارشناسان کاری سریعتر , قوی تر و سنگین تر از کار قبلی گروه بود . در دید کلی آلبوم رو بلک به حساب میارند اما شیوه
خواندن خواننده گروه رو بیشتر نزدیک به Melodic Death Metal میدونند . دقیقا چیزی که گروه و هوادارانش اون رو بیشتر دوست دارند
Mist عزیز خیلی ممنون به خاطر اطلاعاتی که دادای....
زحمت عکس بعدی رو هم یکی دیگه بکشه ...من همین تازگی ها گذاشتم...خلاصه این که بعدی با یکی دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oops صوتی دادم البته اونی که میخواستم بذارم نبود لینک رو اشتباه کپی کردم از تو هار کپی کردم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کیه ؟
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://dc89.4shared.com/img/62623791/1dac1812/2_online.jpg?sizeM=3