سلام من 20 روزه گواهی نامه گرفتم میخواستم بدونم پولسار چه جوریاس میارزه بخرم قیمتش چنده و تو اون قیمتها مثل پولسارچی را پیشنهاد میکنین
Printable View
سلام من 20 روزه گواهی نامه گرفتم میخواستم بدونم پولسار چه جوریاس میارزه بخرم قیمتش چنده و تو اون قیمتها مثل پولسارچی را پیشنهاد میکنین
پالس باید بخری
قیمت هم 2 ملیون هست
موتوری خوبیه ولی گرونه
نقل قول:
ZZR
KAWASAKI
دوستان سوالی داشتم در مورد پولسار: واقعیت داره که تعمیر زیاد نیاز داره بعد از 5-6 ماه کارکرد ؟
قیمتش الان حدودا چند هستش ؟
ببخشید دوستان میخواستم بدونم الان این موتور هایی که طرح هارلی دیویدسون میزنند و تو ایران هم زیاد شده نسبت به قبل همه ساخت چین هست یا میاد این جا جمع میشه ؟ ماله چه شرکتی هست ؟ اطلاعاتی هم درمورد موتورش و ... هم بگید ممنون میشم .
.................................................. .......................................
راستی هارلی دیویدسون که هیچی سوزوکی های سنگین میشه گیر اورد اینجا یا یه جوری واردش کرد ؟ ... یا به کسی بگیم و از اینجور حرفا .. حدود 1500 سی سی یا 1600 سی سی ..
هارلی دیویدسون چون امریکایی هست فکر کنم خیلی خیلی سخت گیر میاد اونم من مدل های جدید ترش رو میخوام نه مدل سال 80 یا 90 اون رو !!!
کاوازاکی ها چطور ؟ اون رو هیچی ازش نمیدونم:دی
ممنون میشم راهنمایی بکنید ...
موتور با حجم بیشتر از 200 سی.سی رو پلیس می گیره ازتون . حتی با برگه ماموریت سپاه و ... ! وگرنه زیاد پیدا می شه و قیمتش هم کاملا نامعینه . بسته به انصاف فروشنده و ... داره . جلوتر از 2006 هم گیرتون نمی آد !نقل قول:
طرح کروزر -هارلی که تو ایران پیدا می شند بین 150 تا 200 سی.سی هستند با نام های :
شهاب
تکرو
احسان
باجاج اونجر
لیفان
چندتا مدل دیگه که دیگه ساخته نمی شند . عمدتا بالای 150 کیلوگرم وزن دارن و زیر 18 اسب بخار قدرت دارن. غیر از باجاج اونجر همگی انجین چینی یا مونتاژ ایران دارند با سیستم هوا خنک . باجاج اونجر هم از نظر قدرت و هم سیستم احتراق تحت لیسانس تایوان از بقیه بهتره . نهایت سرعتش طبق نظر کمپانی باجاج 110 و طبق ادعای شرکت فارس 120 کیلومتر در ساعته . این باجاج اونجر ها مشابه "کاوازاکی الیمینیتور" های 125 سی.سی هستند .
جالبه که الیمینیتور های 125 سی.سی تا 90 کیلومتر در ساعت سرعت دارند ! برای آف رود هم خوبند ولی با توجه به وزن زیاد و طول دراز تر موتور برای سطوح ناصاف مناسب نیستند . چون به کمک ها و بدنه فشار زیادی می آد و موتور از فرم می افته ! و با آچارکشی هم درست نمی شه .
موتورهای 250 سی سی جدیدا آزاد شدند و هفته قبل آگهی فروشش رو توی روزنامه دیدم. تریل 250 سی سی جهان رو مجهز به رادیاتورنقل قول:
ناقابل : 4280 تومن
بله در حال حاضر 250 سی سی هم مجوز میگیرند و مشکلی ندارند ... بابا کو تا 1600 سی سی ازاد بشه ما بریم یه چیز خوب بگیریم:دی
اون موتورهای جهان رو اینقدر محدود کننده داره کهبا قیمت بالای 4 میلیون بنظرم پول دور ریختنه . ضمن اینکه سرعت نهایی موتورهای آف-رود چهار زمانه بزور به بالای 100 کیلومتر می رسه . و گرنه پولسار 220 رو مجوز می دادند ! این رادیسون ها هم به پای روان 200 نمی رسند !نقل قول:
من یکی از دوستام پالس داره -خیلی ازش راضی هست