سلام حامد جون اسمارت فونی نداریم که این مقدار رم داشته باشه. ظاهرا که باید وحشتناک باشه سرعتش. اما کلا گوشیهای htc زیاد جالب نیستن موقع استفاده. اصلا پیش سونی به حساب نمیان.راستی مموری 8 گیگا بایت M2 ه بالا جایی گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
سلام حامد جون اسمارت فونی نداریم که این مقدار رم داشته باشه. ظاهرا که باید وحشتناک باشه سرعتش. اما کلا گوشیهای htc زیاد جالب نیستن موقع استفاده. اصلا پیش سونی به حساب نمیان.راستی مموری 8 گیگا بایت M2 ه بالا جایی گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من خودم فقط با p3400 کار کردم.بد نبود.البته خیلی کار نکردم.سونی که خیلی مطمئن هست که انقدر روی گوشی تبلیغ میکنه.هم سرعت هم باتری 2 تا ویژگی اصلی گوشی هستن.نقل قول:
به نقل از یکی از دوستان:
اگه تو تهران زندگی می کنید: مجتمع علاءالدین-طبقه همکف-فروشگاه شیرینکار همراه (نامرد 8 گیگ رو میده 100 تومن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SanDisk introduces 16 GB microSD and M2 memory cards
The 16GB microSD cards are expected to hit the shelves at a price of 70 euro (100 US dollars), while the 16GB M2 cards will sell for about 90 euro (130 US dollars).
فقط خواستم بگم که رم زیاد دلیل بر بالا بودن سرعت نمیشه.....................فقط در شرایطی که برنامه هایه زیادی باز باشه .......که این دلیل ربطی به حرف شما نداره...........:31::8:نقل قول:
سومین اپیزود جانی x هم امروز رونمایی شد.ببینید :
خیلی جالبه.فکر کنم در کل یه فیلم بشه این 9 تا اپیزود.کد:http://www.whoisjohnny-x.com/index.aspx?en-gb#/johnnyx/1/
آره
من دوتا اپیزدش رو دیروز دیدم
ادیت : الان اپیزود 3 ش رو هم دیدم !! روی هم 30 ثانیه هم نبود
خیلی باحاله !! روی دیوار یه اعلامیه مانند درست میکنه بعد با ایکس1 ازش عکس میگیره پرینت میکنه =))
حال کردم
_____
شات دان باز که اومدی تو کلوپ سونی
تا نزدن بکشنت لطفآ بیروون !! میایی جو رو خراب میکنی
بچه ها سوتي google تو گوشي G1 را نيگا كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت ها با هم نمي خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب تاب نه،گوشی هم نه...umpcنقل قول:
حرف شما درست.ولی ما با توجه به همهی مشخصات گوشی گفتیمنقل قول:
ای ولا مصطفی خان
این واژه رو نشنیده بودم تا حالا
چیز یاد گرفتیم
UMPC
Ultra-Mobile PC
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Umpc