به نظر من ان 81 یکی از خوش تیپ ترین گوشی های نوکیاست !
و ان 96 هم همین طور !
مهمترین نکته ی ان 96
که آدمو واسه خریدنش ترغیب میکنه اینه که احتمال خز شدنش نسبت به گوشی های دیگه نوکیا تو این سطح کمتره !
Printable View
به نظر من ان 81 یکی از خوش تیپ ترین گوشی های نوکیاست !
و ان 96 هم همین طور !
مهمترین نکته ی ان 96
که آدمو واسه خریدنش ترغیب میکنه اینه که احتمال خز شدنش نسبت به گوشی های دیگه نوکیا تو این سطح کمتره !
علی جان بنظر من هم N96 هیچ وقت خز نمیشه
می دونی چرا ؟
چون نوکیا اونقدر لفت می ده بیرون دادنش را تا همزمان با گوشی های نسل بعدش بده بیرون
و کسی گوشی های نسل بعدش را ول نمی کنه N96 بگیره
این نظر من کاملا شخصی هست !!!!!!!!!!!!!!
سلام اگه گوشی ن96 بیاد قیمتش چنده و کسی می دونه که کی می یاد
سامسونگ فکر کنم جای نوکیا رو گرفت...
خیلی خوب عمل کرده...
یکی امروز می گفت تا یکی 2 ماه اینده 10 مگاپیکسلی هم میده بیرون...
نوکیا و سونی اریکسون فعلا از طرف سامسونگ کیش شدن...حالا معلوم نیست کیشو مات بشن یا نه...
من به شخصه با امدن این همه گوشی نصل جدید سراغ ان96 نمیرم...نوکیا به نظر شخصی من تکراری شده...
ولی باید سنجیده عمل کرد...شاید نوکیا یک گوشی بده بیرون که به مدت 1 سال همه شوکه بمونن...اگه صبر کرد به نتیجه میرسه ادم...
البته اینو بگم کسی که ان95 معمولی و 8گیگ داره زیاد توصیه نمیشه که ان96 بگیره...احتمال دلزدگی زیاد هست...
اینا همه نظر شخصی بود...
9کرممم...
حال میکنم با سیاست نوکیا!!برای اینکه قیمت گوشیش بیاد پایین تر و با سامسونگ مبارزه کنه و جا رو برای گوشی بعدیش باز کنه سی پی یوی ان96 رو از dual cpu 333 mh به 294 dual تغییر داد!!این یعنی اینکه نوکیا بیدار شده!!!منتظر گوشی بعدی نوکیا باشید!شاید پرونده ی سری n بسته بشه و سری جدیدی رو ارایه بده با نامی جدیدتر!!
درستهنقل قول:
البته اینو بگم کسی که ان95 معمولی و 8گیگ داره زیاد توصیه نمیشه که ان96 بگیره...احتمال دلزدگی زیاد هست...
مگه N96 چی داره جز یه --- و 16 گیگ حافظه؟
شارژش هم که خیلی کمه...
بابا در مورد مسله شارژنقل قول:
که همین صفحه پیش با کلنگ کلی بحث کردم بازم داری میگی مسله شارژ داره ؟:41:
مهمترین برتری اش سمبین جدیدشه
نقل قول:
مطمئن باش اینطور ها هم نیست
همین g810 سامسونگ، مثلا قرار بود رقیب n95 باشه،ولی جلوی n95 کم آورد شدید... درسته که مشخصاتشو تقریبا یکیه، اما ریویو هاشون و نقد هایی که در موردش شده رو ببنی، همه چیز n95 سرتر از اونه، تازه n95 ماله 1 سال قبله
مطمئن باشید نوکیا به این سادگی عقب نمیمونه :46:
در تکمیل پست کلنک جون (من بالاخره اسمتو یاد نگرفتم !:31:)نقل قول:
این نکته رو اضافه کنم سامسونگ تا به حال 2 تا گوشی خوب معرفی کرده !!
یکی ای900 و دیگری همون 8 مگا پیکسلیشه !!
والا جی 810 حرفی برای گفتن در مقابل ان95 عادی نداره چه برشه به 8 گیگ(یادم میاد با بروبچز سامسونگ هم خیلی بحث کردیم!!)
شما یه دقتی به قیمت فروشش بکن که چقدر افت کرده !
اصلا کاری به810 ندارم
خاطرم هست که زمانی که نوکیا سری 2 مگا پیکسلی هاشو داده بود بیرون (ان 70 و ان 90)
خیلی ها ازش نا امید شده بودند مثل دوستمون اکتور
ولی با ارائه ان 73 و سری ان جدید تر نه تنها آب رفته رو به جوب برگردوند بلکه
میزان درصد بازارشم بالا رفت !!
الان اگه بازار رو نگاه کنید هثچ کدوم از گوشی های تو بازار رقیبی برای ان 95 8 گیگ یا ان 82 نیستند
و تمامی مطرحان بازار
همگی کامینگ سون هستند!!!
اگه نوکیا با معرفی2 تا گوشی سامسونگ و 2 تا سونی اریکسون و آِیفون و دیاموند
میخواست زانو بزنه تا الان 100 دفعه ای محو شده بود و 40% بازار جهانی رو نداشت !
کلام آخر
جوجه رو آخر پاییز میشمارن و نوکیا بر های برنده اش رو رو نکرده !:31:یه ثانیه هم شک نکن !
نقل قول:
عزيز من تو 16 GB به من بده يه هفته اي برات پرش مي كنم!