دوست عزیزی که میخوای ماشین ریو بخری ، من اگه به جای تو بودم اصلا" به گفته های این تاپیک دل نمیبستم . چون هیچ کدوم کارشناسی نیست و حتی حاضرم شرط ببندم کسایی که میگن ریو بده تا حالا یک بار هم پشتش نشستن .
اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیاری جدیدی است که در مقابل حتی 206 تیپ 5 ، به روز تره . و 4 ستاره ایمنی گرفته و 10 کیلوگرم هم از جی ال ایکس سنگین تره . توی درهاش همه لوله فولادی به کار رفته . و دارای لیبل یورو 4 میباشد . و همین الان هم دارن توی آمریکا سوارش میشن . میتونی بری خودت تحقیق کنی
.دوما" امروزه در دنیا مبنای ساخت خودرو ها برا این منواله که از حجم موتور به علت بالا بردن مصرف سوخت ، کم و به تعدد سوپاپ اضافه کنند . ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده ولی 206 تیپ 2 و 3 با موتور 1400 ، 75اسب قدرت میده و این در حالیه که سمند و 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده میده .
شما توجه کن اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو 105 اسب میشه .یعنی از سمند و جی ال ایکس هم بیشتر ه . این خیلی جالبه که 206 تیپ 5 با همه زارت وزورتش 110 اسب قدرت داره یعنی از قدرت واقعی ریو تنها 5 اسب بیشتر .
حالا به قیمتها یه نگاه کن هر کدو از این ماشینها کمه کم بالایک میلیون از ریو گرونترند . 206 تیپ 5 هم صفرش ~18 میلیون شده .
تازه ریو دارای تکنولوژی جدیدی است که تو سر بالایی به دادت میرسه یعنی پس از تعویض دنده ،کم شدن دور موتور را به حداقل میرسونه فکر کنم اسمش ecu باشه. روغنی هم که توش میریزن یا بهران ریو است یا همون روغنی به توی آزرا میریزن (اسمش یادم نیست ) مصرف سوختش هم از پراید کمتره و توی جاده با 206 برابره من توی عید 4000 کیلومتر راه رفتم و فقط 250 لیتر سوزوندم . اکسل عقب ریو باعث میشه شما با 100 کیلومتر سرعت بدون ترس بپیچی که تنها در خودرو هایی مثل پورشه به کار برده میشه . هندلینگش معرکه است . باطری ریو اتمی است و سیستم خنک کننده موتور از نوع خاصی میباشد که حتی بدون کار کردن فن بزرگ در رادیاتور 120 کیلومتر راه میره و ماشین داغ نمیکنه . سیستم پیش کشنده کمربند ریو را فقط خودروهای ایر بگ دار ، استفاده میشه. موتورش و حتی شیشه هاش کلا" همه کره ای است (به غیر از لاستیک ) . بازم بگم ....
من به علت نیاز شغلی ، هم جی ال ایکس داشتم ، هم سمند و هم 206 و الان هم ریو دارم .
ریو از همه اینها بهتره . من الان 88000 کیلومتر باهاش راه رفتم و فقط روغن عوض کردم و بس . داخلی سمند بعد از مدتی برات لیلبک میزنه اما خدا وکیلی ریو مثل روز اولش بی صداست . با 13 تومن دنبال چه ماشینی میگردی ؟؟؟!!!!
این چیزایی که ملت بهت میگن ، از روی تعصبه . اگه خواستی بهم پی ام بده تا باهات بیشتر صحبت کنم . اینجا ممکنه که شر درست شه .
ایرادات ریو فقط اینه که اگه نمد کاپوت نزاری صدای موتور را توی دور موتر بالا میکشه توی ماشین . که اونم با 25 تومن میتونی اصل کره ایش رو تهیه کنی . خود نمایندگی ها دارن . ضمنا" اگه کسی ادعا کرد که 206 از لحاظ قدرت و شتاب و سرعت از ریو سره ، بگو تا من بهش یه ذره بخندم . چون همین دیروز بر سر کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت 20 تومن جریمه شدم . و کوپه رو هم سوسک میکنه چه برسه به 206 تیپ 2 و 3
.