نسخه رايگان Avira نياز به key براي آپديت نداره.شما از كدام نسخه اين محصول استفاده ميكنيد؟نسخه Classic اين محصول نسخه رايگان ميباشه.نقل قول:
Printable View
نسخه رايگان Avira نياز به key براي آپديت نداره.شما از كدام نسخه اين محصول استفاده ميكنيد؟نسخه Classic اين محصول نسخه رايگان ميباشه.نقل قول:
سلام دوستان.نسخه avira antivir premium 9 آنتی اسپایور هم داره؟ اگر به صورت غیر فعال نصب شه چی؟ اصلا وظیفه آنتی اسپایور چیه؟
بله محصول avira antivir premium داراي آنتي اسپايور ميباشه.اسپايورها يا جاسوس افزارها برنامه هايي هستند كه اقدام به جمع آوري اطلاعات از سيستم كاربر ميكنند بدون اينكه كاربر اطلاعي در اين خصوص داشته باشه و آن اطلاعات را از طريق اينترنت به مقصد از قبل طراحي شده ميفرسته(البته بحث Spywareها در اين تاپيك نميباشه).نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من avira را با آپديت دستي با فايل زيپي كه دانلود كرده بودم آپديت كردم ولي حجم فايل از دانلود شده از filesave در مسير نصب برنامه بيشتر است اين را هم ذكر كنم كه پس از آپديت پيغام موفقيت بودن آپديت را مي دهد
خب آن فایل زیپ شده که در سایت قرار میگیرد برای آپدیت کلیه محصولات آویراستنقل قول:
( نسخه های رایگان ، Pre و Pro و همچنین نسخه اینترنت سکیوریتی )
شاید به همین دلیل حجم آن نسبت به فایلهای ذخیره شده بیشتر است
سلام دوستان من حدود دوروزه وقتی میخوام استارت اپدیت برنامه رو بزنم مینویسه internet connection field مجبور شدم برم به خود سایت اویرا و فایل اپدیت 23 مگی رو دنالود کنم لطفا" کمکم کنید هرچه سرعتر
دوست عزیز گزارش آخرین آپدیت رو که در مسیر زیر قرار داره اینجا بذاریدنقل قول:
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\AntiVir Desktop\LOGFILES
در ضمن سیستم رو با برنامه ای نظیر Malwarebytes' Anti-Malware یا SUPERAntiSpyware اسکن کنید
ممنون ولی قبل از اینکه به سراغ جواب سوال برسم خودش درست شد ولی بازم از شما تشکر میکنمکه کمکم کردی
با سلام خدمت دوستان من يك نسخه از avira premium از سايتش دانلود كردم وقتي به صورت دستي فايل اپديت بهش وارد مي كنم بعد از چند لحظه پيغام خطا مي ده وبعد نسخه برنامه را به demo تغيير مي ده بايد چه كار بكنم با تشكر
شما از کدام آدرس آنتی ویروس را دانلود کردید ؟ از کلید دیگری برای فعالسازی آویرا استفاده کنیدنقل قول: