برای تغییر عکس باید فایل رو با نرم افزرا PowerArchiver باز کنی و گزینه add file رو انتخاب کن یه پیغام میاد yes بده در صفحه ای که باز میشه عکس دلخواه خودتو انتخاب کن و بعد هم ok بده خودش جای گزین میکنهنقل قول:
Printable View
برای تغییر عکس باید فایل رو با نرم افزرا PowerArchiver باز کنی و گزینه add file رو انتخاب کن یه پیغام میاد yes بده در صفحه ای که باز میشه عکس دلخواه خودتو انتخاب کن و بعد هم ok بده خودش جای گزین میکنهنقل قول:
اگه ميخواين اسكرين سيور ها رو عوض كنيد بايد دنبال فايلاي .sc_ بگرديد و اونها رو به دلخواه تغيير بديد
بابا چند بار بگم كسايي كه بحث رو دنبال ميكنن از اول مطالب رو بخونن بعد شروع كنن تمام جواب هاي شما در
صفحات قبل است اگه كمي دقت و حوصله به خرج بديد:4:
سلام :20:
ميدونيد WPI چيه ؟
نميدونيد پس بزاريد توضيح بدم !
WPI يه برنامه به زبان جاوا است كه شما برنامه هاتون روي اون تنظيم ميكنيد !
يعد از نصيب ويندوز يه صفحه باز ميشه كه ميتونيد برنامه هاتونو انتخاب كنيد و نصي كنيد :46:
اينم چند تا عكس البته بگم كه اين برنامه رو تاتار عزيز معرفي كرده بودن اما هيچكي چيزي دربارش نگفت اگه مشكلي بود بگيد راهنماهيي كنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خودش يه برنامه هست كه كد سايلنت ها رو ميده كه براي بيشتر برنامه ها كار ميكنه !
اينم عكسش!
اينم لينك دانلود
سايتش هم هستنقل قول:
کد:http://www.wpiw.net/downloads/WPI_v7.1.1.rar
قابل نداشتنقل قول:
کد:http://www.wpiw.net
ارمان :27:
من همون موقع که برنامه معرفی شده بود دانلودش کردم و یه بار هم استفاده کردم اما به نظرم اومد سرعت ویندوز رو پایین میاره و دیگه ازش استفاده نکردمنقل قول:
من کلا ترجیح میدم خودم به صورت دستی ویندوز رو ویرایش کنم تا از این جور برنامه ها استفاده کنم چون اینجوری دیگه خودت کاری نمی کنی همه ی کار هارو برنامه برات انجام میده.
سلام دوستان من میخوام الان همین ویندوزی رو که دارم با کل اپدیت هاش رو دوباره بریزم چون اینترنت محدود دارم نمیتونم هر دفعه اپدیت کنم با به روز ترین ویروس ها هم مواجه هستم چون کارم با این فلش مموری هاست ولی الان که ویندوزم پاک و کلی اپدیت داره وبرنامه میخوام همینو دوباره بعدا نصب کنم
بهترین کار چیه؟
در ضمن فلاپی خون هم ندارم
میخوام سرعت ویندوزم هم پاین نیاد...
اشتباه نكن بازم خودت زحمتشو ميكشي اما ديگه برنامه هايي رو كه مي خواي نصب ميكنينقل قول:
:46:
شايد ديگه به يه برنامه نياز نداشته باشي بايد بري و انو Unistall كني اما ديگه با اين برنامه نيازي به اين كار نيست
بدش هم اين برنامه به صورت live هست و اصلا رو ويندوزت نصب نميشه :8:
براي اطلاع از چگونگي خريد اين آموزش به سايت
مراجعه كنيد
اشتباه رو شما میکنی:20::10::10:نقل قول:
من به جز جت آیدیو بقیه نرم افزار هایی که میخاستم همراه ویندوز نصب بشه نصب کردم و مشکلی ندارم اگه شما با این برنامه میتونید به منم بگید تا یاد بگیرم.:46:
درسته این برنامه نیازی به نصب نداره چون خودش نصب شده هست یعنی یه جورایی پرتابل هست اما مطمئن باش حتما یه جایی از هارد رو اشغال میکنه
منظورت چیه؟نقل قول:
انگار هر كي از اونور مياد يه آموزش ويندوز رو ميفروشهنقل قول:
نظر بروبچ p30world چيه كه خودمون يه آموزش بسازيم و به قيمت خوب در اختيار ملت قرار بديم
لطفا نظرتون رو بگيد
با سلام
آقا حسين منظورشون اينه كه وقتي يه نرم افزار حالتون رو گرفت يا كاراييش رو از دست داد مي تونيد اونرو uninstall كنيد ولي تو اين نرم افزار با يه shift + del همه چي حله