Core: 750نقل قول:
Memory: 1050 که میشه 2100MHz Effective
Shader رو هم دست نزن بگذار Link باشه یعنی اون چراغها روشن باشه. دمای GPU بالاست فن رو همیشه روی 50 قرار بده.
Printable View
Core: 750نقل قول:
Memory: 1050 که میشه 2100MHz Effective
Shader رو هم دست نزن بگذار Link باشه یعنی اون چراغها روشن باشه. دمای GPU بالاست فن رو همیشه روی 50 قرار بده.
ارمان این شکلی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اما من یه چیزی رو نفهمیدم این 2100mhz از کجا اومد؟؟؟نقل قول:
بعدش دور فن رو50 باشه مشکلی براش پیش نمیاد همیشه این طوری باشه......؟؟
بازم جای اور داره یا خطرناکه؟؟
1050x2 = 2100نقل قول:
الان همه چیز خوبه. فن رو همیشه 50 بگذاری مشکلی پیش نمیاد. باز هم جای اور داره ولی بستگی به خود کارت داره.
ارمان بستگی به کارت داره یعنی چی؟؟ الان به نظرت حد ماکسیمم روی چنده..................
الان توی این حالت فشار داره به کار میاد؟؟؟ مثلا الان چند درصد افزایش پرفورمنس داره؟؟
الان وسط بازی گریز اف وارم..............با اینکه دور فن رو50 هست دما به 75 میرسه...دورو بذارم رو 100 موقع بازی ها؟؟
کمپانی EVGA نسخه جدید برنامه PRECISION V1.1.0 خود را منتشر کرد.این برنامه از برنامه های معروف
اورکلاک کارتهای گرافیک هست که دارای امکانات جالبی هست.
برای اطلاع از امکانات جدید این برنامه و اطلاعات بیشتر به لینک زیر بروید.
برای دانلود برنامه به لینک زیر مراجعه کنید.کد:http://en.expreview.com/2008/05/23/evga-release-precision-v110/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.evga.com/articles/405.asp
منم الان یه کارت 9600جی تی دارم که تا 720 1600 850*2 اورکلاک کردمششششششششششششش
با سلام خدمت دوستان
گرافیک XFX Geforce 8600GT دارم این هم مقداری مشخصات این گرافیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم اگر راهنمایی کنید در مورد بالا بردن و استفاده از تسهیلات اورکلاک D:
خودم اور کردم ببینید و از این بیشتر جواب نداد:
یکی به من بگه حداکثر فرکانسهایی که برای کارت گرافیکم میشه گذاشت رو چنده با دور فن 100..بشه پایدار بمونه
اینجا رو ببین:
می تونی همین ها رو تنظیم کنی البته قبلش دما و ... رو تست کن.