اره میتونی باهاش بازی رو اجرا کنی.نقل قول:
دوستان این بازی رو میشه با گرافیک geforce 8400 gs روی pc بازی کرد؟
Printable View
اره میتونی باهاش بازی رو اجرا کنی.نقل قول:
دوستان این بازی رو میشه با گرافیک geforce 8400 gs روی pc بازی کرد؟
نه آقا !نقل قول:
شماره ی 3 رو روی X360 تموم کردید؟
شرمنده که اشتباه نوشتم .
من 3 را با pc تموم کردم و 4 را با 360 !
من از بس حول بودم اشتباهی نوشتم !
عذر
سلام
آقا اين بازي با سيستم من اجرا مي شه
cpu amd 2.6
ram 512
graphic 256 7300gt
فکر نکنم .
چون هم رمت پایینه و هم Cpu .
گرافیک هم چندان تعریفی نیست .
در کل سیستمت برای بازی های الآن اصلا مناسب نیست .
به نظر من بهتره یه ارتقای کلی بدی .
البته اگه میخوای بازی کنی !
دوست عزيز من با اين سيستم crysis, call of duty 4, hitman 4, splinter cell 4, PES 2008, NFS اجرا كردم خيلي هم خوب بوده هم از نظر سرعت و هم از نظر گرافيكنقل قول:
حالا اگه براي load بازي 30 ثانيه بيشتر معطل بشي يا جزئيات گرافيكي رو كم كني و بتوني راحت بازي رو اجرا كني كه ديگه فعلا نياز به ارتقا نيست (پول چيز خوبي است)
حالا كلاً با اين تفاسير بگيرم يا نه
راستي بازي تو چه سبكي است و داستانش چيه؟
بازی خوبه به شرطی که سر درد نگیری از بس بپر بپر داره...من که خیلی حال می کنم با جنب و جوشش
اول تریلرش رو ببین
آقا من هم ميتونم اجرا كنم؟!
سي پي يو: 1.7
رم: 512
گرافيكك: 128 - 9200 Ati
حيف كه اين پاسخ سريع از اين شكلك هاي خنده نداره....
آره می تونی...وقتی من با رم 512 و گرافیک 256 تونستم Assassin Creed رو اجرا کنم شما هم می تونی...فقط یکم باید گرافیکش رو دستکاری کنی و بیاری پایین...اما مطمئن باش اجرا می شه
CapCom is Gold
نقل قول:
شرکت صاحب نام CapCom اعلام کرد. نسخه PC اماده عرضه برای تابستان امسال میباشد. در حال حاضر DMC4 برای کنسول ها در سراسر دنیا عرضه شده و بیش از 2 میلیون نسخه فروش کرده است.
دمو قابل بازی نسخه PC قبل از عرضه نسخه کامل ان عرضه میشود. تمام PC بازها منتظر این شاهکار هستند.
نسخه PC دارای mode های جدید و اپشن های گرافیکی پیشرفته و content های دیگر میباشد. بازی از طرف PEGI +16 اعلام شده است.
بازی در نسخه کنسول در 30 FPS اجرا میشد ولی در نسخه PC در 120FPS بازی از DirectX 9 , DirectX 10 و ویندوز ویستا Games For Windows پشتیبانی میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gamenews.irمنبع