از مشخصات بارزش اينه كه يه نويز گير از جنس كريستال مايع داره كه هم در خواندن و هم نوشتن cd يا dvd خيلي موثره. علت گرونتر بودنش هم همينه. كلا تو رايترها من اينو به همه پيشنهاد ميدم. خودمم هم مشكيشو دارم.
سوالي باشه در خدمتيم.
Printable View
از مشخصات بارزش اينه كه يه نويز گير از جنس كريستال مايع داره كه هم در خواندن و هم نوشتن cd يا dvd خيلي موثره. علت گرونتر بودنش هم همينه. كلا تو رايترها من اينو به همه پيشنهاد ميدم. خودمم هم مشكيشو دارم.
سوالي باشه در خدمتيم.
سلام
اساتید محترم تا سقف 40 تومن مناسب ترین دی وی دی رایتر چیه؟
(لطفا یه مشخصات کامل هم ازش بدید تو بازار هم راحت گیر بیاد)
با تشکر:40:
دوستان اين پايونير سري FX هست. DVD-R رو با سرعت 20X ميزنه و CD رو با سرعت 40X. البته طيف وسيعي از سرعت خواندن و نوشتن رو شامل ميشه.نقل قول:
قيمت هم 40 هزار تومن
ممنون از جوابت یکم درباره جزئیاتش بیشتر توضیح میدی؟گارانتیش چی؟نقل قول:
---------------
از ويژگيهاي بارز اين نوع از پايونيرها نويز گير اون هست كه از جنس كريستال مايع هست كه در خواندن و نوشتن Cd و Dvd خيلي موثر هست. اين رو پشت همين جعبه رايتر توضيح داده. دوم اينكه طيف وسيعي از سرعت خواندن و نوشتن Cd و Dvd رو داراست. و سوم اينكه طراحيه شيك و مدرني داره كه يه كم با رايترهاي موجود در بازار متمايز شده. البته به نظر من . گارانتي هم سرير بهترين گارانتي هست به همون قيمت 40 هزار تومن. پاساژ پايتخت- ايران و رضا هم تا دلتون بخواد اين نوع رايتر رو دارن.
salam dustan man ye dvd rom ta 50000 toman mikham ke karayish khub bashe.shenidam sony khube.shoma nazaretun chie? age marke behtar azin hast mamnoon misham begin.rasi bebakhshid fingilish neveshtam windowsam farsi support nemikone
پایونیر مدل ساتا الان چی هست ؟
دوست عزيز ساتا هم هست اما سري Fx نيست. مدلش رو دقيقا نميدونم اما تو بازار ديدم.
ولي فكر ميكنم Ide رو هم بشه به مادربردهاي ساتا بست. اگه اشتباه ميكنم دوستان تصحيح كنن.
منظورم DVD-Rom بودا