دوست عزيز بايد بگم كه در هر پچ يك سري امكانات از طرفه نويسنده اون واسه كاربر گذاشته ميشه در پچي كه من و corvette عزيز استفاده كرديم activation list وجود ندارد و متاسفانه نميتونم جوابي بدمنقل قول:
Printable View
دوست عزيز بايد بگم كه در هر پچ يك سري امكانات از طرفه نويسنده اون واسه كاربر گذاشته ميشه در پچي كه من و corvette عزيز استفاده كرديم activation list وجود ندارد و متاسفانه نميتونم جوابي بدمنقل قول:
دوست عزيز سيتم عامل v3x به صورت java هست ولي خوب اگه منظورتون اينه كه مشخصات پچ اونو بدست بيارين به اين ادرس برين:نقل قول:
settings>phone status>other information > s/w version
البته اگه اشتباه نكرده باشم بايد همين باشه:46:
سلام دوستان
من جدیدا گوشی K750 خودمو فروختم و فعلا دنبال گوشی تو همین رنج زیر 200 تومن دارم میگردم. چند تا سوال ازتون داشتم.
1. صداش هدفونش و کیفیت دوربینش به K750 میرسه یا نه؟
2. به نظرتون گوشی قدیمی نشده؟
3. کیفیت LCD چطوره؟ نسبت به N73 چطوره؟
4. نهایت مموری که میشه روش گذاشت و بدون کم شدن سرعت استفاده کرد چنده؟
5. اگه شما باشین بین V3x و K550 سونی اریکسون کدومو انتخاب می کنین؟
مرسی
roie mobile man kar nakard barname dige nist. xplorme
سلامنقل قول:
1. در دوربین بهتر k750 هستش اما صدایه هدفون رو روش حساب نکن عزیز..
2.اینطوری بگم که تو رنج قیمت نه . هنوز حرفهایی برایه گفتن داره.
3. lcd نسبت به n73 فقط کوچکتر هستش . از نظره تفکیکه رنگ در یک سطح هستند و از نظره قدرته روشنایی
بهتر از n73 هستش.
4. اگر مموری مرغوب باشه 512 تا 1 هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
5. من v3x.:12:
دوسته عزیز همونطور که گفتم شما باید firmware گوشیتون رو عوض کنید تا این قبیل برنامه ها کهنقل قول:
نیاز به دسترسی به حافظه رو دارند رویه گوشیتون نصب بشه. تنها راهش همینه.
سلام اقایون یه اتفاق برای گوششیم افتاذه اونم اینه که تماسهای رسیده رو (تماسهای بی پاسخ ) فقط تعدادو میزنه ووقتی مشاهده رو میزنم صفحه اصلی رو نشون مبده از توی منو تو قسمت " تماسهای اخیر " وقتی میخوام تماسهامو چک کنم همین اتفاق میوفته ( گوشیم v3x orang ) ممنون
عزيز يك باي master reset كن شايد درست بشه؟نقل قول:
در ضمن ميشه بگي كه اونو به pc وصل كردي كه اين طوري شده يا نه؟
وقتی به اینترنت کانکت میشی. و فایلی رو دانلود میکنی. تو activation list ذخیره میشه و بعد میتونی بری از اونجا منتقلش کنی رو مموری کارت.نقل قول:
تاييد ميشه:8::10::27:نقل قول: