مرسی از دوستان حالا من ساکن اهوازم من باید این کاراشو همون اهواز کنم یا باید تهران ؟ خبر ندایرد در مورد وصیغ میشه بیشتر اگه آگاهی دارید راهنماییی کنید آخه باسه وصیغ خانه مشکل داریم اما ماشین نه مشکلی نداریم نمیدونم والا
مرسی از دوستان حالا من ساکن اهوازم من باید این کاراشو همون اهواز کنم یا باید تهران ؟ خبر ندایرد در مورد وصیغ میشه بیشتر اگه آگاهی دارید راهنماییی کنید آخه باسه وصیغ خانه مشکل داریم اما ماشین نه مشکلی نداریم نمیدونم والا
سلام خدمت همه عزیزان
یه سوال داشتم اینکه الان بعد از فارغ التحصیلی چند ماه معاف هستیم؟
ممنون
6 ماه فرصت داري که دفترچت رو پست کنينقل قول:
6 ماه عزیز...:10:نقل قول:
سلام خدمت همه سروران
ممنون از اینکه جوابم رو دادید.
یه سوال دیگه هم دارم.من بهمن ماه امسال فارغ التحصیل میشم.9 ترمه.یعنی بعد از این 6 ماه فرصت دارم دفترچه پست کنم یعنی حدودا اوایل شهریور آینده..امتحان ارشد هم تو همین بهمن هست.من مطمئنم که کنکور قبول میشم.حالا یعنی من باید اون 1 ماه شهریور رو سربازی برم.
شرمندم اگه سوالم خیلی بچگانست.واقعا اطلاعی ندارم.لطف می کنید اگه جواب منو بدید و بگید من باید چی کار کنم.
ممنون
دسوتان الان من زنگ زدم به یکی از این شرکتای فرستادن فقطط باسه کسب اطلاعات نه باشون برم چون مشکله ویزاو و .. ندارم (باسه فیلیپین)
اما میگه نمیشه؟؟؟ من اعصابم به هم ریخت !!!!!! میگه چون الان دانشجویی نمیشه !!!! اگه دانشجو نبودی میشد!!!! باسه وصیغه هم میگه 15 میلون میزاری و دیگه هم حق نداری به ایران برگریدی(توی تحصیل یعنی شش سال)!!!!! این قوانین دیگه چین !!!!! واقعا همینطوره
شرایط من اینه ترمه سوم مهندسیه نفتم دیپلمه ریاضی فیزیک گرفتم و سربازی هم نرفتم حالا میخوام پیش یکی از اقوام برم فیلیپیم دندان پزشکی بخوونم که اینا این رو بم جواااب دادن اینا راسته یعنی چی اینقدر مسخره؟
اعصابم به هم ریختو چه کننننننننم؟
دوستان کسی نموتونه منو راهنمایی کنه؟
شما از وقتی مدارکت ثبت بشه حدود ۲۰ تا ۳۰ روز طول میکشه که تاریخ اعزام براتون بیاد.نقل قول:
برای همین اگه اواسط مرداد سال آینده برای دفترچه اقدام کنی تا تاریخ اعزامت بخواد بیاد شده اوایل شهریور ماه.
در ضمن چون شما مدرک کارشناسی داری اعزامت روزهای یکم ماههای زوج میوفته که در بدترین حالت تاریخ اعزامت میوفته ۱ آبان(این مورد خیلی خیلی بعیده)
کسی جواب منو نمیده؟:41:نقل قول:
ای بابا دارم ازتون ناامید می شم!!نقل قول: