به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.نقل قول:
Printable View
به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.نقل قول:
از 3-4 صفحه قبل به اینور، کسانی که سوال پرسیده بودند، بعضی دوستان لطف کردن و جواب دادن، خیلی ممنون. البته من هر روز اینجا رو چک میکنم تا اگه اشتباهی در یه پاسخ وجود داره، برطرف کنم. ولی فعلا موردی نبوده و این همونه که من میخواستم، یعنی اینجا رو یه نفر نچرخونه، بلکه همه همکاری کنن. اومدیم و من انگشتم رفت لای فیلیپ P990 و یه هفته بستری شدم، اونوقت تکلیف اینجا چیه؟!:19:
بگذریم، اگه کسی سوالی پرسیده که تکراری نبوده و جواب کامل نگرفته، مطرح کنه تا ببینم بلدم راهنمایی کنم یا نه.:20:
سلام
هندز فری مدل HMP-82 به p990i میخوره؟!؟!
حالا برنامهاشو از کجا باید گیر آورد؟نقل قول:
بدون گارانتی . اصل 370 تومن.البته یه 2g هم مموری گرفتم 28 تومن . کلا 398
رشت . به فروشندش هم اعتماد دارم آخه قبلا هم ازش گوشی گرفته بودم .
نقل قول:
ممنون از ای که راهنماییم کردی
information گوشیم همینه...
پس چرا حس میکنم صداش کمه؟
گوشی منم آپدیته ولی صداش کمه . ولی با وجود اینهمه امکاناتی که داره بنظر من اشکالی ندارهنقل قول:
آخه در این حده که وقتی کنار بالشتم می زارمش (اسپیکرش پایینه) صداشو به زور میشنوم !!!نقل قول:
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟
یه سری به این سایت بزن، برو تو قسمت نرم افزار- P990i اونجا دومین نرم افزار یه پلیره توپه من یه نسخه برای سری 60 داشتم عالی بود این نسخشم برای P990i هستش اما تجربه استفادشو ندارم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر در مورد CDA به لینک زیر میتونی مراجعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]