درود
آخرش مشخص شد دانلود رایگان از ساعت چند شروع میشه؟
- - - Updated - - -
درود
Printable View
درود
- - - Updated - - -
درود
از ساعت 1.10 دقیقه الی 6 صبحنقل قول:
عجیبه امروز یه گروهی دیدم سرعتش 500-600کیلوبایت بود تک کانکشنش هم کامل بود بهترین گروهی بود که تا الان دیدم 37.221 هم میومد واسش هنوز اینترو نزده صفحاتو باز میکرد سرعت تک کانکشنش هم عالی بود 2.185.7x و تک رقمی و 37.221.0 و 5.233 هم میومد
الان به نظرتون اگه ده مگ بگیرم، بعد بسوزونم سریع 2 مگ بگیرم، دان استریمم رو ده میمونه؟ یا لاکش میکنن رو همون 2 یا 3 مگ!؟
:n34:نت من از ساعت 2 کاملا قطع شده با آی پی 2.185
سرعت ما هم اسمی شده، البته نه اسمی به معنای خفن بلکه به معنای زاغارت:n02:
از ساعت 2نت ملی شد برای رفع محدودیت اول سایفون فعال کنید بعد بدون اینکه سایفون رو قطع کنید هات اسپات رو کانکت کنید یعنی هر دو با هم باید وصل باشن
منم همینطور :n36:نقل قول:
بار سومه که میپرسم!! کسی اطلاع نداره؟:n17:نقل قول:
downstream بالا میمونه ولی سرعت دانلودت وقتی بیای روی 2مگ حتی اگه downstream روی 10مگ بسته شده باشه بیشتر از 380KB/sec نمیشه... حالا فرقی نداره downstreamet روی چند باشه نهایت سرعت دانلود سرویس 2مگ همین 380KB هست...نقل قول:
شما مطمئن هستین؟نقل قول:
اخه قبلا اینطور نبود!
الان نمیدونم کسی تست کرده بعد عید یا نه
شبانه مثل اینکه شده از 1:30 به بعد. از ساعت 2 سرعت اسمی میشه اگه راه حلی کسی داره واسه این مسئله دریغ نکنه لطفا.
برا من از ساعت 01:10 تا ساعت 07:10رایگانه کنتور نمیندازه
آقا یه چک بکن لطفا اگر تا ساعت 7 هست 100 % اطلاع بده !!! تشکر :n16:نقل قول:
سلام لینک فریمور های دی لینک کسی داره ؟
ممنون
این ایپی دیگه واس من نمیاد چرا :n36:نقل قول:
بله داداش کاملا مطمعنم چون ما چندین نفر بودیم که همچین حرکتی رو انجام دادیم... تا هفته ی پیس 530KB بود دانلود واسه کسی که سرعت پورتش باز بود... الان شده 380KB... :n12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست سرعت دو مگ
خداییش این الان دومگ هستش؟؟ ماهیانه کلی پول میگیرن بابت چی؟؟ خیلی پیشرفت کردن پهنای باند ندارند سرعتا رو کم میکنن که یوزرهاشون قطع و وصل نشه اعتراض نباشه این روزها قطع نمیشن ولی در اصل همگی سرعتمون 64-128 شده فقط اسم سرعت دو مگ 1 مگ و ... رو به یدک میکشن بدهی دارن یا هر مشکل دیگه کلا ما یوزرها این وسط ضربه میحوریم و ضرر میکنیم هیچ کس هم هیچی نمیگه ... ماه دیگه تخلیه میکنم
سرعتا رو داغون کردن من روی 10 مگ هستم سرعت دومگ همون 380 اینا هستشنقل قول:
از 1/10 تا 6 صبح رایگان هستشنقل قول:
همون جور که دوستمون reza1375534 گفتن ساعت رایگان از 1.10 الی 6 صبح است
اینترنت 1مگ-ماهیانه 20گیگ-آسیاتک-از ساعت 2شب الی 8صبح رایگان-با قیمت 41300 تومان
دان استریم روی 8مگ
تست سرعت در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات اگر سرعت تک کانکشنشو درست نکنه در برابر آسیاتک هیچ حرفی برای گفتن نداره
حالا این سرویس 1مگش داره اینقدر سرعت میده دیگه 2مگش چیه:n02:
اگه 2مگو رو 16مگ ببندن سرعتش بالای 1.5مگابایت میره
آسیاتک هم خراب بوده و میشهنقل قول:
زمانی آسیاتک بودم ۱ تا ۹ شبانه، هر ششب حدود ۷ گیگ میگرفتم
بعد شلوغ شد، افتضاح شد کیفیتش.
تا چند وقت پیش دوباره انگار بهتر شده و قطعا اگر به صورت بالا که گفتی پیش بره الفاتحه اس
Sent from my ST15i using Tapatalk
نقل قول:
نه آخه قبلا آسیاتک سرعتش افتضاح بود الان مثل اینکه محدودیت سرعتو از اکانتینگ کلا برداشته و به اندازه دان استریم سرعت میده فقط سرعت خارجیش افتضاحه واسه دانلود فیلم و سریال و نرم افزار و دانلود های سنگین عالیه مخصوصا اینکه ساعات رایگانش هم زیاده
الان این خط مال خیابون آفرینشه
هر چی باشه در حال حاضر شبانش از شبانه مخابرات بهتره مخابرات که راس ساعت 2 کلا اینترنتو فلج میکنه حتی صفحه هم بزور باز میکنه:n09:
من که دیگه حوصله ندارم چیز خاصی بذارم برا شبانه سرعتا رو که آورد پایین زد توی ذوقمون تازه اسمی هم میشه
نقل قول:
فرشاد مال کدوم منطقه است؟ از کدوم نمایندگی گرفته؟
من یکی از دوستام 2 مگ داره میگه شبانه 256 بیشتر نمیشه سرعت اش
فقط همین ماه مشترک مخابرات هستم ماه دیگه تخلیه دوستان هرکس میتونه تخلیه کنه نتشون گند زده اساسی
اینم همینجور بود سرعت شبانش پایین میومد ولی انگار سیاست جدید آسیاتکه که سرعتا شبانه رو از اکانتینگ آزاد میزاره دیشب باهاش ویدئو آنلاین هم پخش کردم مشکلی نداشتنقل قول:
اینم مال دزفوله
در حال حاضر که مخابرات شبانه رو محدود میکنه آسیاتک بهترین گزینست به نظرم ولی خب 41تومن یکم گرونه
ولی 1مگش اندازه 10مگ مخابرات سرعت میده:n09:
یعنی اگه بخوایم مقایسه کنیم باید با 10مگ 10گیگ مخابرات قیمتشو مقایسه کنیم تازه 10مگ مخابرات که شبانه نداره
چیزی در مورد داون استریم آسیاتک نمی دونی الان من هر سرویس بگیرم با همین سرعت دانلود میکنم یا باید ده مگ بگیرم برا سرعت بیشتر شبانه من فردا زنگ میزنم ثبت نام می کنمنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کسی کد جدید داره واسه تمدید دریغ نکنه
والا تا اونجا که میدونم سرویس 1مگو رو 10مگ میبندن دفعه قبل زنگ زدم به پشتیبانی تهران گفت 1مگو رو 10مگ دان استریم و 512آپ استریم میبندیم حالا اگه میخوای دان استریمتو میزاریم رو 8مگ در عوض آپ استریم رو 700 خلاصه 3ساعت باهاش چونه زدم که دان استریمو پایین نیاره قبول نکرد گوشی رو قطع کردم رفتم تو مودم دیدم دان استریم گذاشت رو 8مگ ولی آپ استریمو بالا نبردنقل قول:
الان این چیزی که دارم میبینم محدودیت سرعتی از اکانتینگ وجود نداره چون به اندازه دان استریم 8مگ داره سرعت میده حالا اینکه مثلا سرویس 512با دان استریم 10مگ هم همین سرعتو میده یا نه نمیدونم
ولی احتمال میدم که اگه از سرویس 1مگ بریم رو 512 دان استریمو کم کنن مثلا ممکنه رو 5مگ بزارن
میگم 10 مگ شبانش برنگشته؟
--------------------------
10 مگ مخابرات تبریز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 38 تومن
سرعت روزاش همون 10 مگ هستش
شبا هم 5مگابیت ینی حدودا 650 کیلوبایت
ساعت دانلود رایگان شبانه هم 2 تا 8 صب
مخابرات تبریزو که میخواستن پلمپ کنن بخاطر کیفیت پاییننقل قول:
من 5مگو چند وقت پیش تست کردم سرعتش افتضاح بود اصلا سرعتش بزور با 32کانکشن به 500میرسید اونوقت خیلی هم نوسان داشت قبلا یادمه بدون دانلود منیجر 1.2مگابایت سرعت میگرفتیم الان با 32کانکشن 630کیلوبایت هم نمیکشه
کسی میدونه dns محابرات چند هست ؟
من 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو تست کردم نبود
- - - Updated - - -
کسی میدونه dns محابرات چند هست ؟
من 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو تست کردم نبود
تو کانفیگ مودمت که بری 2تاشو نوشته که واسه مخابراتن... ولی بهترین dns ها واسه من 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستنقل قول:
Sent from my SM-G9250 using Tapatalk
کجاش نوشته مودم من زایکسل هست ؟نقل قول:
یه جایی هست که قابل ویرایش هم هست دو تاش رو نوشته 0.0.0.0
یعنی خودمون میتونیم تنظیم کنیم ؟
Dns mokhaberat:217.218.127.127
4.2.2.4
من میخوام با xbox360 به اینترنت وصل بشم که این ارور dns میگیره قبلا هم وصل میشدم.نقل قول:
این DNS رو هم تست کردم نشد:n28:
دوستان من الان طرح جشنواره دارم
سرعت دانلودمم 340-50 هست
ولی شبا اسمی میشه، بعضی موقع هم نمیشه! شانسیه
2مگ ده گیگه در ماه
به نظرتون لغوش کنم چه تعرفه ای خوبه بگیرم که دان استریمم رو بذارن رو 500 !؟ چون بعضی دوستان سرعت بالاتر دارن
باز شرع شد:n34:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]