جناب پارس آنلاین، امشب قراره چه مراکزی ارتقا پیدا کنن
Printable View
جناب پارس آنلاین، امشب قراره چه مراکزی ارتقا پیدا کنن
سلام دوستان . من حدود 6-7 سال بیشتر هست که از صبانت اینترنت میگیرم و در مشهد زندگی میکنم . و فقط برای بازی اینترنت رو استفاده میکنم و سروری هم که بازی میکنم wowzone هست با ip [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اواخر با صبانت زیاد مشکل داشتم و مجبور شدم اینترنتو عوض کنم چون خود سروری که بازی میکردم از پارس انلاین بود گفتم بهترین کار اینه که رفتم یه اینترنت 2MB از پارس انلاین گرفتم . ولی متاسفانه اینم مثل همان صبانت هست . جالبیش اینجاست وقتی Tracert میگریم خط 4-5 بعضی اوقات timeout هست . حتی زنگ زدم پشتبانی پارس انلاین ولی جواب درست درمانی ندادن که مشکل حل شه . حالا شما بگید چی کار کنم یا راهنمایی کنید از کجا مشکل رو حل کنم .
dns هاتو عوض کردی تا حالا ؟نقل قول:
از همان 2 تا DNS اصلی خود Parsonline استفاده میکنم . ایا واقعا DNS در timeout tracert تاثیر داره ؟نقل قول:
نقل قول:
بله بی تاثیر نیست برا پیدا کردن بهترین دی ان اس ازبرنامه زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره ما سرعت بالای 400 تا رو هم با پارس تجربه کردیم :n02: کاشکی همیشگی باشه :n28:
خط منم امروز 9مگ شد
خیر............نقل قول:
تو چند تا پست قبل گفتم. الان یادم نیست.همه اون مراکز با موفقیت به 9 مگ تبدیل شدند.نقل قول:
جناب پارس آنلاین یه سوال داشتم اگه خط رو 9 مگ بسته بشه سرعت یرویس های نامحدود هم بالا میره و طرح منصافنه قضیه اش چی میشه!؟
بعد شما عرض کردید مشهد رو 9 مگ بسته شده ولی هیچ یک از بچه های سایت تائید نکردن ؟!
الان با قاطعیت میتونم بگم محدودیت سرعت روی سرور خارجی اعمال شده برای سرویس من ، چون همین الان که دارم اینو میزنم سرعت از سرور خارجی بیشتر از ۱۳۰ تا ۱۴۰ نمیشه ، ولی با یه سری جنگولک بازی که برای رفع محدودیت سرور خارجی هست سرعتم به سرعت ۴۰۰ که همیشه دانلود میکنم بر میگرده ، نگید اشتباه میکنی که دیگه اونایی که منو میشناسن میدونن اگه واقعا محدودیت نباشه هیچ وقت نمیگم و اینقدر هم با اینترنت های مختلف سر و کله زدم که بفهمم محدودیت واقعا هست یا مشکل شبکس !!
شانس بیارن فقط محدودیت سرور خارجی رو فقط اعمال کنن و روی کل سرور ها اجراش نکنن وگرنه صبحش که پاشدم اولین کاری که میکنم تخلیه خط و آرزوی موفقیت برای مشترکان باقی مونده هست
-------------------------------------------------------
آپدیت : با تک لینک این مشکل وجود داره و اگه چند لینک مثلا ۴ تا بزارم سرعت تا ۳۰۰ میده بهم که بازم نشون میده روی کانکشن ها محدودیت گذاشتن ، که با یه سری کارا که دورش زدم با تک لینک ۴۰۰ میده
من که فعلا امروز اوضاعم خوبه فکرکنم تک و تنهام تو منطقه مخابراتیمون:n20:
pol256
البته بگم که این اتفاق هر طی دوره فقط 4~5 روز احتمالا اینطور میشه بقیه روزا 25 ~32 هست:n27:
امشبم خیلی شب خوبیه برای دانلود شبانه واسه من سرعتم رو 700 میچرخه از سرورهای خارجی
سرعت سرویس های نامحدود پارس انلاین روی چند بسته میشه ؟! سرعت واقعی ؟!
بعد سرعت نامحدود ها مثلا اگر از سرور خارجی واقعی باشه آیا سرعت از سرور داخلی 500-600 ـــه یا اون هم مثل خارجی کمه ؟!
:n16:
سرعت دانلود از سرور خارجی خوب با سرور ایرانی خوب فرقی نداره در پارس , اگر خوب باشه جفتش خوبه اگر بد باشه جفتش بده بستگی به شانست و مرکز مخابراتیت و .. دارهنقل قول:
در واقع مثله شمیشر دو لبه است :n02:
سلام صبح بخیر
من دیشب 2 مگ شارژ کردم گذاشتم برای دانلود شبانه و تا صبح 2.6 گیگ دانلود کرد اونهم از سرور ایران فیلم و آپلود باز آیا به نظرتون خوب بوده یا بد ؟
یک نکته دیگه من downstream =16 , upstream=11 هستش ولی قبلا این مقادیر بود downstream=28 و upstream=25 زنگ زدم مخابرات گفتند که مشکلی از طرف ما نیست ما خط را کاملا چک کردیم شاید طرف وارد نبوده نظر شما چیه ؟
در کل الان نظرتون در مورد این سرویس 2 مگ که گرفته ام با این شرایط چیه ؟
به نظرمن بد. با 2 مگ باید بیشتر دانلود میکرد.نویز آپلودت زیاد هست امانویز دانلودت نسبت به آپلود بهتره.ضمنا اگر با مخابرات تماس گرفتی(MDF) و این که مشکل از مانیست رو مطرح کرده کاملا درست گفته چون تمام کارهای تست رو کامپیوتر تحت شبکه مرکز مخابرات از خود سالن دستگاه تا داخل منزل شما رو چک میکنه و نتایج رو نشون میده.نقل قول:
یه عکس از Status مودمت بذار اینجا تا ببینیم وضعیت واقعی خطت چطوره.
جناب پارس آنلاین این سوالم لطفا جواب بدیدنقل قول:
آپلود باز که منفجره ! از ایران فیلم خبری ندارم ... در مورد اپ استیریم و داون استریمت شاید خطت رو ارتقاء دادن ! یه نگاهی بنداز ببین خطت رو 9 مگ بسته شده یا 4 مگ، اگه رو 9 مگ بسته شده باشه که مشخصات خطت خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
سعی کنید از لیچر های معتبر یا لینک های مستقیم معتبرتر استفاده کنید ! لیچر های پولی با اکانت پرمیوم خیلی مناسب تر هستن ! ( جز اپلود باز ! و رودفایل ! ) همیشه هم چند تا لینک رو با هم برا دانلود بزارید، حداقل 4 لینک فعال داشته باشید تا از حداکثر پهنای باند استفاده کنه
ممنون از دو دوستی که به من پاسخ دادن :
بله خط روی 9 مگ بسته شده استنقل قول:
یه نگاهی بنداز ببین خطت رو 9 مگ بسته شده یا 4 مگ، اگه رو 9 مگ بسته شده باشه که مشخصات خطت خوبه و مشکلی نداره
خوب شما نظرتون چقدر بود بهترین دانلود با 2 مگ ؟نقل قول:
به نظرمن بد. با 2 مگ باید بیشتر دانلود میکرد
چشم رفتن منزل میگذارمنقل قول:
یه عکس از Status مودمت بذار اینجا تا ببینیم وضعیت واقعی خطت چطوره.
بله مسئول اشاره کردند و گفتند الان با کامپیوتر کاملا تست کرده اند و از طریق همان سیستم کامپیوتر با من تماس گرفته اند و هیچ مشکلی نمی ببینندنقل قول:
تست رو کامپیوتر تحت شبکه مرکز مخابرات از خود سالن دستگاه تا داخل منزل شما رو چک میکنه و نتایج رو نشون میده
منم میگم محدودیت در دانلود بانه گذاشته شده
الان سه شب هست که هر شب کمتر شب قبل مییرم دیشب که 1 گیگ فقط دانلود کردم اونم با 2 مگ محدود قبلا شبی3 گیگ رو راحت میگرفت
سلام
من سرویس 512 محدود دارم .
وقتی شبانه میزارم دانلود ....صبح روی کانکشن کلیک راست میکنم و میبینم که 760 مگابایت دانلود شده اما وقتی تو لیست idm نگاه میکنم فقط یک فایل 250 مگابایتی دنلود شده یعنی بیشتر از چیزی که من دانلود کردم رو نشون میده .
حال مشکل از کجا میتونه باشه ؟ اپدیت خودکاره ویندوزم غیر فعال کردم .... ایا ممکنه سیستم من ویروسی باشه ؟
فقط آپدیت و ویروس نیست.نقل قول:
ببین برنامه باز دیگه ای نداره که برای آپدیت رفته باشه. ( مثل Adobe )
پیشنهاد میکنم برنامه DU meter رو دانلود و نصب کن تا ببینی دقیق چقدر مصرف کردی.
دوستان این شهر ما فقط سرویس های یه ساله و شیش ماهه میده حتی سه ماهه هم نمیده تو جواب هم میگن پورت و پهنای باند نداریم از مخابرات برای سه ماهه یا کمتر !!
به نظر شما این حرکت قانونیه یا نه؟
شماره پشتیبانی و شکایت تهران رو هم میگیرم بپرسم تلفن گویا هست که جواب نمیده. ایمیل هم فرستادم جواب ندادن
اینهم عکس از statue :
یک نکته خیلی عجیب اینکه هر چه به آخر شب میرسه اوضاع خرابتر میشه و عجیب تر از آن سایت p30world من بافیلتر شکن تونستم باز کنم چرا؟
خب به سلامتی بعد پیگیری های 24 ساعته من , پارس آنلاین لطف کرد خط منم ارتقا داد !!
امیدوارم شبانه هم همین بمونه !
نقل قول:
چه جوری پیگیری کردید؟ یعنی تو مرکز شما، فقط شما رو ارتقا دادن؟!
چه سرویسی دارید
سپاس
الان با پشتیبانی تماس گرفتم، گفت مادامی که مرکز مخابراتی مربوطه رو 9 مگ نره نمیشه هیچ خطی رو تو اون مرکز ارتقا داد و اون افرادی که میگن با تماس با پشتیبانی خطشون ارتقا پیدا کرده به این دلیله که در ابتدا علی رغم اینکه مرکزشون رفته رو 9 مگ ولی برای اون افراد به خاطر نویز بالای خطشون تغییری داده نشده بوده. و بعداً که خودشون درخواست دادن پروفایلشون رو بردن رو 9 مگ.
فقط عجیب این بود که میگفت تا حالا فقط 4-5 مرکز تو تهران رفتن رو 9
فکر کنم در این مورد اطلاعاتش کامل نبود!
سپاس
حامد جان اینطور که از تست معلومه خطت بالای 9.5مگ بسته شده.نقل قول:
با کی صحبت کردی که برات بالای 9.5مگ بسته؟
والا خودمم هنوز تو کف سرعتم !! البته سرعت دانلود با IDM بیشتر از 980 یا 990 نمیشهنقل قول:
2 دفعه زنگ زدم بهشون اول گفت پروفایل رو بردم رو 9 مگ
بعد دوباره زنگ زدم ( چون مودمم دان استریم رو 7.5 مگ میزد ) بعد یه سری انگولک کرد از اون ور منم از این ور با اون دی اس ال ماژولیشن که چند تا حالت داره ور رفتم , هر چی رو خط بود حتی اسپلیتر رو از خط باز کردم و مستقیم سیم مخابرات رو زدم پشت مودم ! فعلا نتیجه شد این !
ولی یارو میگفت ترافیک شبکه زیاد بشه سرعتت میاد پایین چون خودشم کف کرد وقتی گفتم دارم با سرعت چند دانلود میکنم !!
جناب فراموبایل سرویس شما چی هست؟
۲ مگ محدودنقل قول:
ببین تست شبانت چطوره ... برای من در روز با تک لینک بین 1 تا 1.10 سرعت میده...نقل قول:
با 2 مگ باید کمه کم 4~5 گیگ شبانه بزنی تو رگ/////اوکی پس همون حرفی که همکارهای پدرم به من زدن به شما هم گفتن:n21:به من هم گفتن که مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنت شماست نه مخابرات:n27:ضمنا نویز خطت نسبت به مال من بهتره ماله من نویزم down 9.5~11 ---- up 22~24نقل قول:
اگر مشکل بازکردن صفحات اینترنت و پینگ بالا داری بگو آپلودت رو 512 ببندن و از DNS های گوگل استفاده کن. اگر پرسیدن بیشترین کاربردت ب اینترنت چیه بگو فقط دانلود.
یه سوال جهت اطلاعات عمومی:
تو یه قسمت از مودم(مال من همونجایی کهSNRهست)یه بخسی تو جدوله به اسمdelay(msec)q که یه Down/Up Stream dare
چی هست و عدداش باید چجوری باشن؟
دوستان از اونجایی که من اولین بار هست که میخوام اشتراک رو تمدید کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تمدید اشتراک به چه صورت هست.
الان تعداد روزهای باقیمانده من 0 شده اما تو صفحه تمدید اشتراک هیچ گزینه ای مبنی بر تمدید اشتراک 1 ماهه 2 مگ وجود نداره و فقط در قسمت پایین خرید اشتراک 2 مگ شش ماهه هست.
اشتراک من 2 مگ هست و حجم هم بالای 20 گیگابایت از خرید قبلی مونده اما الان که روزهای باقیمانده 0 شده میخوام آبونمان ماهیانه اشتراک 2 مگ که حدود 24 هزار تومان هست رو پرداخت کنم اما گزینه ای برای این کار نیست.
ممنون
سلام دیشب زنگ زدم گفتند خط مشکلی نداره و خوبه ما یکم تنظیم میکنیم بعد هم رفتم لینک ها را از راپید باز و مولتی شیر زدم برای دانلود گذاشتم روی دانلود شبانه ولی ساعت 5 بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموشه حتما اینترنت قطع بوده که دانلود منیجر سیستم خاموش کرده بعد ساعت 5 زدم تا ساعت 7 حدود 3 گیگ زد دانلود خیلی خوب شده احتمالا اگر سیستم کل شبانه روشن بود 5 گیگ میزد تو رگنقل قول:
دوستان من می خوام از پارس سرویس بگیرم چندتا سوال داشتم
اول اینکه چطوری سرعت بالاتر از 128 بگیرم؟
تو فرم نوشته تغییر سرویس فقط به سرویس بالاتر امکانپذیره یعنی الان اگه من نامحدود بگیرم میتونم بعدا محدود بگیرم یا نه؟
امکان شارژ سرعت بالاتر به صورت ماهیانه وجود داره یا باید حتما 3 ماهه و 6 ماهه و ... شارژ کرد؟
وضعیت سرویسهای نامحدودش چطوره؟
قضیه این جایزه مصرف منصفانه چیه؟
ممنون
جناب پارس آنلاین از برنامه ارتقا باقی مراکز به 9 مگ اطلاع دارید؟
ممنون از شما
فردا هم چند تا مرکز دیگه ارتقا پیدا میکنه. الان یادم نیست همش ولی بهشتی - بختیاری - بخششی - امامت توشون هستند.نقل قول:
اپدیت : فرد اسدی - هجرت - حق شناس - دیالمه - قندی - قدس - قدوسی - ملت - کلانتری هم هستند .