یک خبر خوب دان استریم من از 2048 شد 64 یعنی سرعت دانلودم از 250 رسید به 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
یک خبر خوب دان استریم من از 2048 شد 64 یعنی سرعت دانلودم از 250 رسید به 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من آرت 1 دارم سرعت دانلود یکی دو روزه دوباره 32 شده.جریان چیه؟
خدا کنه همینطور بمونه.برای همه سرعت مثل قبل شده؟
از چه سرویسی استفاده می کنید؟نقل قول:
واسه من از سرعت قراردادم کمتر شدهنقل قول:
اکو 128 از مشهدنقل قول:
به نظر من بچه هایی که بین آرت و اکو موندن کدومو بگیرن به این نکته توجه کنن که اکو فقط برای دانلود هست.یعنی روزا نمیشه بری تو اینترنت بگردی و همش بازی کنی یا یه ویدئو آنلاین ببینی.ترافیکت تموم میشه.اگه اهله اینا نیستی و فقط دانلود ارزون ولی زیاد میخوای خب اکو بگیر.ولی با آرت هم دانلودت رو داری هم اینکه روزا قشنگ میری تو اینترنت هرچی میخوای میگردی و میبینی و دانلود روزت هم خیلی خوبه.اگه روزا مصرفت سنگینه برو آرت چون اکو فقط دانلود شبا داره و روزا کار زیادی نمیشه کرد.ولی خب آرت قیمتش بالاس دیگه.
در مورد حجم دانلود هم من آرت 3 دارم که همون 256 هست.خیلی رو دانلود گیر نیستم ولی ماهیانه در مجموع حدود 60 GB دانلود دارم.ماهی 42 تومن هم میدم که برا 60 GB زیاده ولی اکو بدردم نمیخوره چون روزا خیلی زیاد مصرف دارم و نمیتونم روز استفاده نکنم پس ناچارم آرت بگیرم درحالیکه اگه فقط دانلودی بودم با اکو و قیمت خیلی کمتر همین 60GB وبلکه بیشتر رو شبا دانلود میکردم.
اون دوستی هم که در مورد رانژه و اینا گفته بود بگم که رانژه من 40 روز طول کشید.در مورد رانژه کردن شرکت به هیچ وجه مقصر نیست بلکه مخابرات مرکز شما مقصره و شرکت دستش بسته هست.
سلام دوستان
من می خواستم از این شرکت سرویس بگیرم ولی هنگام پر کردن لیست سفارش به چند تا نکته عجیب برخوردم :
1 - این هزینه 25000 هزار تومان نصب رو می تونیم خودمون انجام بدیم تا دیگه نیازی به پرداخت پول نباشه ؟
2 - توی لیست نوشته آدرس قرار داد ؟ ( من با کسی جایی قرار داد نبستم :31:)
3 - آدرس محل نصب منظور همون آدرس منزل هستش دیگه ؟
4 - به جز هزینه شارژ اولیه - خرید مودم - هزینه نصب 25000 هزار تومانی دیگه پول دیگه ای نیاز به پرداخت نیست ؟
ببخشید زیاد شد . در ضمن این پشتیبانی شاتل خیلی داغونه . به هر کدوم زنگ می زنی پاست می دن به یک طرف.
سلامنقل قول:
1-خیر، پول زوره باید بدی:دی البته میتونی اینترنتی ثبت نام کنی 5000 تومن تخفیف میدن:46:
2-همون جایی که میخوای براش adsl بگیری
3-مثل شماره 2
4- نه دیگه فکر نمیکنم:دی
واقعا ممنوننقل قول:
این 25 هزار تومان برای چیه ؟ برای وصل خطه یا نصب مودمه چیه ؟
کلا از شاتل ناامید شدم . چون شرکت های دیگه مثل داتک اون 10 - 15 هزار تومان نصب رو اجباری نذاشتند .
پشتیبانی شاتل هم خیلی داغونه !
پولی هست که شرکتها به بهانه اینکه مخابرات بابت رانژه کردن خط ازشون میگیره از کاربرها می خوایند از 5000 تومن داریم تا 25000 تومن که مال شاتل هست. البته قبلا کارت طلایی میشد از کسی بگیری و بهشون بدی تا 10000 تومن تخفیف بگیری + ثبتنام اینترنتی که 5000 تومن تخفیف داره. بپرسید شاید کارت طلایی قبول کنند.نقل قول:
آره - در واقع ماکس سرعت بین 35 تا 36 کیلوبیت هست.نقل قول:
سلام
سرعت دانلود 512 چنده ؟
64نقل قول:
اما معمولا بین 60 تا 70 متغیره
دوستان یک سوال داشتم . کسی میدونه شاتل چرا توی بعضی مراکز مخابراتی فقط سرویس آرت میده و اکو نمیده ؟ واسه اون ها چه فرقی میکنه خوب اکو هم بدن . من این مشکل رو دارم توی این مخابرات منطقمون . البته قبلش جای دیگه بودیم اونجا اکو داشتم اومدم اینجا همون اکو 128 دادند بهم بعد چون من میخواستم آرت بگیرم تبدیل کردند بعد دیدم سرعتم کم شد . خوئاستم برش گردونم گفتند نمیشه و مرکز مخابراتی تون اکو نمیدیم .چطور اون اولش داشتم حالا نمیدند .توی لیست مراکز اکو دیدم واقعا هم نبود ولی چرا ؟ ممنون .
بعد یک سوال اکو آفیس به خانگی هم میدهند ؟
من یه شارژ یک ماهه گرفته بودم که امروز (جمعه)اخرین روزش بود ولی دیدم مصرف دورم صفر درصد شده انگار که شارژ کردم دوباره زنگ زدم نمنایندگی گفتن امروز جمعست به خاطر اونه و ساعت 12 قطع میشه؟؟!!! گفتم باشه:5: اومدم اون 3 گیگ که داشتم مصرف کردم الان ساعت از 12 گذشته 100 مگ ازش مونده :31: (در عرض کمتر 4 ساعت 3 گیگ زد شبا میزاری واسه دانلود 2 گیگ بزور میزنه:2:) حالا می خواستم بدونم که من اینو مصرف کردم نیان بگن ترافیکت تموم شده بیا پولشو بده چون من شارژ نکرده بودم خودش داده بود؟
از نمایندگی بپرسی میگن چی لازمه (کارت دانشجویی مثلا) من خودم 2مگ گرفتم واسه خونگینقل قول:
بعد یک سوال اکو آفیس به خانگی هم میدهند ؟
چرا فکر کنم متاسفانه لب مرز وقتی صفر بشه و مصرف کنین از ترافیک ماه بعدتون کم میشه شارژ هم نکرده باشین میرین به دوره بعد اما گاهی به دلایلی سرویستون قطع نمیشه !نقل قول:
من یه شارژ یک ماهه گرفته بودم که امروز (جمعه)اخرین روزش بود ولی دیدم مصرف دورم صفر درصد شده انگار که شارژ کردم دوباره زنگ زدم نمنایندگی گفتن امروز جمعست به خاطر اونه و ساعت 12 قطع میشه؟؟!!! گفتم باشه اومدم اون 3 گیگ که داشتم مصرف کردم الان ساعت از 12 گذشته 100 مگ ازش مونده (در عرض کمتر 4 ساعت 3 گیگ زد شبا میزاری واسه دانلود 2 گیگ بزور میزنه) حالا می خواستم بدونم که من اینو مصرف کردم نیان بگن ترافیکت تموم شده بیا پولشو بده چون من شارژ نکرده بودم خودش داده بود؟
برای من پیش اومده مورد مشابه اما سه گیگ رو مصرف نکردم !
دوستان سلام
من 27ام ماه قبل درخواست تعويض سرويس به اكو 1 مگ رو دادم ولي امروز پولش رو پرداخت كردم يعني حدود 11-12 روز اينترنت قطع بود .ميخواستم بدونم دورم از 27ام ماه قبل شروع شده يا از امروز؟
بعد اكو ا مگ هنوز شبانه ي رايگان داره؟چون من زنگ زدم پرسيدم گفت فقط تا اكو 512 شبانه ي رايگان داره!
دوستاني كه اكو 1 مگ دارند اگه يه اعلام وضيتي از سرويسشون كنن منون ميشم.سرعت دانلود روزانه و شبانه؟حجم دانلود تو ساعات رايگان؟دان استريم هنوز رو 2 مگ بسته ميشه يا رو 1 مگ محدود شده؟
ممنون:11:
دورت از اولین اتصالت به اینترنت یعنی همین امروز شروع می شهنقل قول:
سرعت آرت 1 از روی 36 دوباره اومده روی 16؟
زمانی که من داشتم بحث سر این موضوع خیلی بود یعنی هر چند روز که دیرتر شارژ میکردیم از دوره بعدی کم میشد. پشتیبانی هم میگفت ما نمی تونیم تغییر بدیم نرم افزاری حساب میشه.نقل قول:
اکو 1 مگ تهران نداریم اکو آفیس داریم که شبانه رایگان نداره ولی بعضی از شهرها اکو 1 مگ هم دارند که شبانه رایگان هم داره.
v-pn همه شبا قطع میشه یا مشکل از وی پی ان منه؟
دوست خوب
بحث در مورد وی پی ان تو انجمن ممنوع است
خیر قطع نمیشهنقل قول:
اینم در جواب اون دوستی که حرف از ترفند و این چیزا می زد
من یادم نمیاد از ترفند خاصی استفاده کرده باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوش به حالتون :41: واسه من 300 تومن آب خورد تا این راهو از اپراتور شاتل گرفتم .. به هر حال مشکل من حل شد با این کار :46: هر کی میخاد ایمیل بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ آرت 1 ای از اینجا رد نمیشه؟:دی
سرعت آرت 1 رو دوباره از 36 به 16 برگردوندن؟
:27::27::27::27::27::31::31::27::27::27::27::27:ب یچاره فک کرده بود ترفند کشف کرده چیکارش داری :27::27:نقل قول:
نقل قول:
سرعت تورنت در چه وضعیه؟
راستش من تورنت دانلود نمی کنم :31:نقل قول:
نه- همون 35 -36 هست.نقل قول:
برای من که داغونه ! فرقی نمی کنه چند تا seed باشه بالای 6-7 نمیره.نقل قول:
سرعت تورنت در چه وضعیه؟
از اون موقع که شاتل گرفتم تورنت رو بیخیال شدم.
بابا بازم خوب دانلود میکنینقل قول:
فکر اکو 2 مگ هستی؟
شما که اکو 128 نداری، درسته؟نقل قول:
این رفیقمون اکو 128 داره، توی ایمیل بهم میگه 200 تومن میگیرم بهت یاد میدم:27:
نقل قول:
به نظر من بچه هایی که بین آرت و اکو موندن کدومو بگیرن به این نکته توجه کنن که اکو فقط برای دانلود هست.یعنی روزا نمیشه بری تو اینترنت بگردی و همش بازی کنی یا یه ویدئو آنلاین ببینی.ترافیکت تموم میشه.اگه اهله اینا نیستی و فقط دانلود ارزون ولی زیاد میخوای خب اکو بگیر.ولی با آرت هم دانلودت رو داری هم اینکه روزا قشنگ میری تو اینترنت هرچی میخوای میگردی و میبینی و دانلود روزت هم خیلی خوبه.اگه روزا مصرفت سنگینه برو آرت چون اکو فقط دانلود شبا داره و روزا کار زیادی نمیشه کرد.ولی خب آرت قیمتش بالاس دیگه.
در مورد حجم دانلود هم من آرت 3 دارم که همون 256 هست.خیلی رو دانلود گیر نیستم ولی ماهیانه در مجموع حدود 60 GB دانلود دارم.ماهی 42 تومن هم میدم که برا 60 GB زیاده ولی اکو بدردم نمیخوره چون روزا خیلی زیاد مصرف دارم و نمیتونم روز استفاده نکنم پس ناچارم آرت بگیرم درحالیکه اگه فقط دانلودی بودم با اکو و قیمت خیلی کمتر همین 60GB وبلکه بیشتر رو شبا دانلود میکردم.
اون دوستی هم که در مورد رانژه و اینا گفته بود بگم که رانژه من 40 روز طول کشید.در مورد رانژه کردن شرکت به هیچ وجه مقصر نیست بلکه مخابرات مرکز شما مقصره و شرکت دستش بسته هست.
شما که از شاتل سرویس میگیری اونم سرویس آرت میخوام بدونم پهنای باند سرویس آرت هم مثل اکو که توی بعضی از شهرها بازه برای شما هم پهنای باندتون بازه یعنی اگه سرعت 256 آرت دارین سرعت دانلودتون همون تقریبا 32 تا 36 هستش یا اینکه سرعت میره بالا تا آخرای فایل دانلودی به سرعت قانونی برمیگرده
اینطوریه یا تماما با همون سرعت قانونی حدودا 32 دانلود میکننی؟
2- اینکه سرعت دانلود شبانه شما پایین میاد یا نه (به علت رایگان شدن سرویس شبانه شاتل میگم؟
3- این قانونی که شاتل برای سرویس های آرت گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حلا شامل شما هم شده یبا وجود این مقدار دانلودی که شما در یک ماه داشتید(60 gb) آخه میگن اگه دانلودت بالا باشه سرویست رو قطع میکنیم
در این مورد اتفاقی افتاده یا نه
ممنون از جواب سوالاتم که میدید
شما که از شاتل سرویس میگیری اونم سرویس آرت میخوام بدونم پهنای باند سرویس آرت هم مثل اکو که توی بعضی از شهرها بازه برای شما هم پهنای باندتون بازه یعنی اگه سرعت 256 آرت دارین سرعت دانلودتون همون تقریبا 32 تا 36 هستش یا اینکه سرعت میره بالا تا آخرای فایل دانلودی به سرعت قانونی برمیگردهنقل قول:
اینطوریه یا تماما با همون سرعت قانونی حدودا 32 دانلود میکننی؟
2- اینکه سرعت دانلود شبانه شما پایین میاد یا نه (به علت رایگان شدن سرویس شبانه شاتل میگم؟
3- این قانونی که شاتل برای سرویس های آرت گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حلا شامل شما هم شده یبا وجود این مقدار دانلودی که شما در یک ماه داشتید(60 gb) آخه میگن اگه دانلودت بالا باشه سرویست رو قطع میکنیم
در این مورد اتفاقی افتاده یا نه
ممنون از جواب سوالاتم که میدید
نقل قول:من 2 مگ دارمنقل قول:
200 هزار تومن؟؟؟:18:
چجوری آخه؟نقل قول:
الان بخش فروش شاتل گفت سرعت رو حداکثر روی 20 بستیم
شما با 36 دانلود میکنی یعنی الان؟
سلام
دوستانی که اکو128 دارن سرعت دانلودشون در روز و شب روی چنده ؟
بابا اینا که رقمی نیست اخه! :27:نقل قول:
بابا بازم خوب دانلود میکنی
فکر اکو 2 مگ هستی؟
محتوای مخفی: اینه
شما سرویس ارت داری که پنج شنبه و جمعه هات رایگانهنقل قول:
ارت چند دارید؟
نقل قول:
من روزا 65- 70 شبا50- 55.
رضا جان من توی تهران هستم و از سایر شهرها اطلاع ندارم.توی کنسول مودم سرعت من رو روی 160/576 kbps بستن که البته برای هر مشترک کمی بالا و پایین داره که اون هم با توجه به نویز و فاصله شما از مرکز تنظیم میکنن تا کیفیت برای همه یکسان باشه.نقل قول:
سرعت دانلود بین 50 تا 60 هست که از لینک مستقیم نزدیک 60 و در تورنت تا نهایت 50 میره و از سرعت قانونی قطعا بیشتره چون روی 576 بسته شده.شبانه هم که پستها رو خوندی از وقتی نامحدود کردن شبانه افت داره ولی شب به شب فرق میکنه و حدودا شبا روی 20 الی 40 هست.
من گفتم 60 gb یعنی رایگان هم بهش اضافه کردم.مثلا 1 روز جمعه شما میتونین بین 4 تا 5 گیگ رایگان بگیرین که 8 روز در ماه رایگان دارین که میشه نزدیگ 40 گیگ رایگان.22 گیگ هم که غیر رایگان بهش اضافه کنی میزنه بالای 60 گیگ.تازه شبها رو حساب نکردم.ولی اگه ساعتهای غیر رایگان دانلودت بیاد بالای 22 گیگ دیگه باید مراقب قانون باشی که limit نشی.عدد دقیقش رو خود شاتلی ها هم نمیدونن چون دیروز زنگ زدم همشون میگفتن دقیق نمیدونیم.
دیروز رفته بودم خونه یکی از دوستان در تهران شهرک امید.اکو 128 داره میگه 1 ماهه سرعتش رو بستن داره روی 16 دانلود میکنه و زنگ زده بهش گفتن 128 روی 16 باید باشه قبلا بهتون زیاد میدادیم.حالا بنده خدا داره اکو 512 میگیره.مراقب باشید 128 گرفتین دیدین 16 هست شاخ در نیارین من دیروز به چشم خودم دیدم.البته بهتره اول 128 بگیرین بعد اگه دیدیدن ناراضی هستین سریع برین 512.