خب تمام داشبورد های جدید AP2.5 براشون فعال هست وبازی هایی که این قفل توش باشه اجرا نمیشن.نقل قول:
ربطی به 1.9 LT نداره اگه LT+ داری باید بازیهایی که Ap2.5 دارن Patch بشن با abgx360.
خب تمام داشبورد های جدید AP2.5 براشون فعال هست وبازی هایی که این قفل توش باشه اجرا نمیشن.نقل قول:
ربطی به 1.9 LT نداره اگه LT+ داری باید بازیهایی که Ap2.5 دارن Patch بشن با abgx360.
منم مشکلم همینه... بازی کاملا پچ شده (عکسشو توی تاپیک مربوط به AGBX360 گذاشتم)... اما بازم اجرا نمیشه... و همون ارور Unable to read disk (دقیق یادم نیس یه چنین چیزایی بود :دی) رو میده...
وقتی بازی مشکل پچ داشته باشه که Unable to read نمیده !نقل قول:
صفحه سیاه میشه ! باید ریستارت کنی !
ای بابا خودم فهمیدم قضیه چیه پاک کنیدنقل قول:
من باید عوامل پشت صحنه رو خفه کنم :دی زمانی که این مشکلو داشتم ، اومدم تو تاپیک گفتم ، اون وخ 2 نفر اومدن گفتن به خاطر پچه... منم دقیقا 3 تا دیسک واس این هدر دادم... اه... خو این ارور باقالی واس چیه؟؟؟ هم MW2 هم BO همین طورن...نقل قول:
منم یه همچین مشکلی دارم یه چند وقت پیشblack opsرو اجرا کردم و تموم کردم خوب الان وقتی کیزارم میگه
this disc unreableخوب الان اگه مشکل از پچ نیست مشکل از چیه............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/مال من سیاه نمیشه و نیازی به ریستارت نیست فقط همین ارورو میده..............
حالا مشکل من چیه؟؟؟؟
راستی من داشبرد رو باl.a noireآپدیت کردم
دوستان یه چیزی.........الان اگه بخوایم یه دی وی دی ایکس باکس رو کلا پاک کنیم تا یه بازی دیگه بریزیم باید چی کار کرد؟
اگه منظورت اینه DVD رو پاک کنی که نمیتونی:31::31:نقل قول:
اگه منظورت از هارد هست برو تو game library بازیو پیدا کن کلیک کن و delete game رو بزن تا نصب شدش از رو هارد پاک شه
اگه ديسك بازي تميز باشه ارور Unable To Read Disk از بد رايت شدن ديسك هست ! [ با dead space 2-dvd2 همين مشكل رو داشتم ] !
اما تا اونجا كه من ميدونم وقتي بازي پچ نشده باشه صفحه سياه ميشه و هيچ اروري نمياد ... تا دستگاه هم ريستارت نشه درست نميشه !
activate.iso داری ؟ با اون یه تست بکن ببین کار میکنه یا نهنقل قول:
سلام
دوستان آداپتور جاسپر به فالکون می خوره ؟!
ممنون می شم جواب بدین ضروریه
نه منظور من خودdvdطرح روش که زده خیلی باحاله.......نقل قول:
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
خوب آقا یه چیزی شما که میگید وقتی پچ نباشه صفحه سیاه میشه و باید ریستارت کرد......ولی مال من سیاه نمیشه و فقط همون ارور که گفته بودم میده.......مشکلش از پچ نیست از چیه...چون من قبل داشبرد جدید بازیش کرده بودم
activate.iso چیه کلا...........:31::31::31:نقل قول:
یک سری DVD هست از نوع Rewritable که میتونی به تعداد محدودی روشون بنویسی و پاکشون کنی. که قیمتشون بیشتر از این DVD های معمولی هست.نقل قول:
یک سایت یافتم توش پر theme های قشنگ. استفاده ازشون خطری هست؟
کد:http://spiffy360.com/themes.php?creator=&category=2&sort=1&page=2
اگه مشکلم داشته باشه فقط تو نت معلوم میشه دیه؟؟؟؟؟نه؟؟؟منظورم اینه که بهLIVEبریم مشکل ساز میشه..فکر کنمنقل قول:
دوستان من از سر بی اطلاعی این پچ داشبورد رو ریختم رو دستگاه یکی از دوستان بعدش دیگه هیچ بازیی رو اجرا نمیکنه ! که احتمالا برگشته به حالت کارخونه ای و باید دوباره کپی خور بشه.
بردمش یک مغازه نزدیک خونمون تو (تهران-شهرک اکباتان) طرف گفت 80 تومان هزینش میشه که دهنم باز موند
البته اینم بگم که قبل از این هم یکسری بازی ها مثل فوتبال های کونامی رو اجرا نمیکرد ! که بعد از ریختن آخرین ورژن داشبورد دیگه کلا هیچ بازیی رو اجرا نکرد ! و فقط به جای اجرای بازی منوی اجرای فیلم رو میاره !!!!
حالا میخواستم ببینم شما کسی رو سراغ دارید که همین دور و بر خودمون باشه و برای درست کردن کنسول کمتر بگیره ؟
چون من قبلا شنیده بودم باید 10 تومان بگیرن نه بیشتر !
اگه سراغ دارید لطفا حتما بهم شماره تلفن و آدرسش رو بدید(اگه همینجا نمیتونید بگید لطفا از طریق پیام خصوصی بگید )
دوستان قضیه حیثتیه ! خواهشا اگر کسی میتونه حتما کمکم کنه :41:
اینجا رو کامل بخون :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ریسک داره ناصر جاننقل قول:
چون از طریق پروفایل شما اون Theme خریداری نشده و شما داری ازش استفاده میکنی شاید BAN بشی.
باز من یه گشتی میزنم ببینم گزارشی در مورد Ban شدن هست یا نه.
واقعا یکسری از این مغازه دار ها تو حروم زادگی از هم سبقت میگیرن !!نقل قول:
شما کنسولت رو آپدیت کردی و الان درایو DVD کنسولت Reset شده به حالت کارخونه یعنی کپی خورش پریده. باید ببری دستگات رو تا برات 1.9+LT (ال تی پلاس 1.9)بریزن فکر کنم 10 الی 20 تومن هم خرج داشته باشه چون هرجا یه قیمت میگیره.
خوب فکر نکنم برای افلاین مشکلی داشته باشه..........نه؟؟؟نقل قول:
راستی اصلا اینارو بعد دانلو چی کار کنیم..به هیچ صراطی مستقیم نیستن..............
نه سعید جون بن نمیشن! حتی اگه اون تم ها رایگان هم نباشه مشکلی در LIVE ایجاد نمیکنن.نقل قول:
نقل قول:
دوستان خواهشا هر کسی تو تهران جایی رو بلده که این قیمت میدن بهم بگید که آبروم نره
نه اصلا برای Offline فوقش Flag میشید . برای کسانی که Offline بازی میکنند هیچ مسئله ای ندارهنقل قول:
اینارو برای نصب باید از راههای غیر متعارف عمل کرد :31:
شما اول باید یه Flash Ram رو با کنسول Config کنی بعد اونو وصل کنی به PC و تو Control Panel تو تنظیمات File گزینه ی Show رو بزنید تا فایلهای مخفی نمایان بشه.
حالا آخرین ورژن نرم افزار Xtaf رو از نت میگیری و ادامه ی کار که تو آموزش زیر کامل توضیح داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطوری باشه که عالیه پسرنقل قول:
برگشتت رو تبریک میگم
خیلی خوشحالمون کردی واقعا جات خالی بود
پدرام هم ایشالا سربازیش تموم بشه بر میگرده مثل قبل
برو اینجا :نقل قول:
کد:www.xboxworld.ir
دوستان شما کسی رو تو تهران می شناسید که تو تعمیرات به جای سشوار از بلوئر استفاده کنه؟؟
فقط یک آرزو میکنم برات و اونم اینه که کلید درایوتو تو PC داشته باشی و بدون کلید نگرفته باشی فیرم ویر با کلید پیش فرض روش رایت نکرده باشی. اگه اینکارو کرده باشی و فایل های کلید ( dummy.bin ) رو نداشته باشی فاتحه بخون واسش :31:نقل قول:
جانم !؟نقل قول:
اگه منظورت سشوار صنعتی هست که خب اون برای Reball کردن IC ها به کار میره و ربطی به Blower نداره !
Blower یه دمنده مکانیکی هست که بر عکس جاروبرقی عمل مکینه و برای خاک گیری سیستم با فشار هوا استفاده میشه
ناصر جان اینطوریا هم نیست . میشه براش درست کنن .نقل قول:
تو بازی سنتر Maysam میتونه براش درست کنه کارش تعمیراته اینجور چیزاست.
دوست عزیز احتمالا من اسمشو اشتباه میگم یه دستگاهیه که دمای بیشتری نسبت به سشوار ایجاد میکنه 400-450 درجه ایجاد میکنه و باعث میشه قلع ذوب بشه و درست لحیم بشه فکر کنم این تعمیر کارای موبایل دارن میدونی کدوم دستگاهه؟؟
با ورژن 83 جانگل فلشر dvd key راحت استخراج می شه بعد هم می تونی lt+ 1.9 بریزی و راحت !!!نقل قول:
منم اشتباهی آپدیت کردم کی هم نداشتم راحت تونستم درست کنم اگر خودت نمی تونی انجام بدی ببر توپخونه 10- 15 تومن می گیرن درست میکنن
این تاپیک رو بخون اگه می خوای خودت انجام بدی! کامل توضیح داده خیلی آسونه
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028[/HTML]
شما هم لطف کن در باره موضوعی اطلاع نداری اطلاعات اشتباهی نده مردم !نقل قول:
سلام..آقایون یکی از این کابلا rgb میخوام برا مانیتورم که lcd هست بخرم و باهاش xbox بازی کنم...
ولی hdmi نداره مانیتورم...پولم ندارم عوضش کنم....
حالا ضرر داره وصل کنم به مانیتور ؟؟؟
چون کیفیتش از tv 21 اینچ که تو اتاقم دارم بهتره....
اگه ضرر نداره بگین امروز میخوام بخرم....
بله همون سشوار صنعی بهش میگن که برای IC های مختلف سری مخصوص داره با اندازه های متفاوت.نقل قول:
که برای جدا کردن Solder ها از Ball ها استفاده میشن.
سلامنقل قول:
اینجور سوالا (در مورد وصل کردن کنسول به مانیتور) رو براش یه تاپیک جداگونه داریم که بر و بچز توصیه میکنن اونجا مطرح بشه بهتر!
به هر حال...
نه هیچ ضرری برای مانیتور نداره.نقل قول:
حالا ضرر داره وصل کنم به مانیتور ؟؟؟
بایدم بهتر باشه:31: من خودم 1 سال و خورده ای از همین کابل برای ایکس باکس استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم برای مانیتور به وجود نیومد! یعنی دلیلی اصلا برای به وجود اومدن مشکل نبود. شما هم امروز با خیال راحت برین و این کابل رو بخرین.نقل قول:
چون کیفیتش از tv 21 اینچ که تو اتاقم دارم بهتره....
اگه ضرر نداره بگین امروز میخوام بخرم....
ببین کی برگشته :31:
این اسپم را میفرستم جهت اینکه دوباره اشتراکم توی این تاپیک فعال شه ! 3-4 روزه هیچی میل برام نمیاد :41:
من از یکی شنیدم(خودش تعمیرکاره) گفت اگه با اون دستگاه با دمای 400-450 رو gpu بگیری قلع رو ذوب میکنه و باعث میشه درست لحیم بشه و گفت مشکل e74 حل میشه و اینجوری نیست که دیگه 2 ماه 2 ماه دوباره خراب شه...
حالا دوست عزیز جایی رو میشناسی که همچین کاری رو بکنه و دستگاه رو طوری درست کنه که دیگه مشکل e74 درست بشه؟؟
من ایکس باکسم مدله 2008 هستش و بردش فالکونه و هر بار که e74 میدم برام درست کنن بعد یه مدت خراب میشه.حالا کاربش میشه کرد طبق حرف اون تعمیر کاره؟؟(خودش شیرازه وگرنه میدادم بهش)
نقل قول:درسته راحت استخراج میشه. اما به شرطی که کلیدی واسه خوندن باشه. اگه موقع رایت کردن کلید پیشفرض رو یا کلید اصلی خود درایوش spoof نکرده باشه یعنی دیگه کلید بی کلید و پریده رفته. واسه همینه که وقتی روی write erase تو jungle میخوای کلید کنی 100 بار ازت تاییدیه میگیره چون دیگه قابل برگشت نیست.نقل قول:
با آپدیت مشکلی پیش نمیاد. چون کلید وجود داره قبل از Update و خود مایکروسافت غیرم ویر با کلید اصلی میریزه رو درایو.
والا خیلی باید خوش شانس باشی که E74 کاملا درست بشه چون من تاحالا 2 نفر رو تو این چند سال دیدم که دیگه مشکل نداشتن.نقل قول:
بهترین تعمیر کارهایی هم که تاحالا دیدم همه تو تهران هستن شما چطور از شیراز گیر آوردی ؟!
این کارو بهش میگن Reball Solder کردن که صفحه ی پیش هم گفتم.
چقدر برای تعمیرش هر دفعه پول میدین ؟
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
ناصر جان اگه Key از بین بره که کنسول اصلا درایو رو نمیشناسه دیگه !!نقل قول:
نه با این کار Key هست چون فقط با آپدیت داشبورد OFW با CFW درایو به طور استاندارد Replace میشه چیزی از بین نمیره.
MS که نمیخواد کنسول رو نابود کنه فقط میخواد قوانین CopyRight رو همه رعایت کنن مثلا :31:
من هر دفعه 30 تومن میدم ولی 2 ماهم نمی کشه که خراب میشه حالا شما کسی رو میشناسید این کاری رو که گفتم انجام بده؟؟نقل قول:
هزینش چقدر میشه؟
این طرفی هم که گفتم تو بازیسنتر با هم اشنا شدیم.
آقا درسته تو اولین بار اتصال بهLIVEاکانت رایگان میده؟؟/GOLD???????
خب ما یه سوال بسیار تکراری بپرسیم : دی
از کجا بهمم کنسول بن نشده ؟
( 100% اطمینانی هم نباشه مهم نیست )
بدون باز کردن کنسول و جانگل فلشر و این چیزا ...
مــمنــــون
ویــرایش :
به جز روش سوزن و کلید ، برای استخراج Key درایــــو راهــی نیستـ ؟
یه زمانی میداد ، شاید هنوز هم بده .نقل قول:
آقا دوستان یه چیزی..............این1.9برای فلگ شده ها امنیت داره؟؟؟؟؟؟
یه روشی بود برای تشخیص فلگ..هرچی گشتم پیدا نگردم دوستم فکر میکنه فلگ شده....میشه بدید
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
خوب اگه هاردت کار میکنه و میتونی بریLIVEبن نشدی دیه...:31:نقل قول:
فکر کنم منظور شما فلگ هست؟؟؟منم خودم دنبالشم
من یک xbox دسته 2 گرفتم واسه 2009 هست. 1 ماه پیش واسه اولین بار به live وصل شدم 1 ماه Gold بهم دادنقل قول: