آقا جدا خیلی ممنون،این یکی دو روز خیلی مزاحم شدم،میگم نحوه ی تشخیص اصل ازتقلبیش چیه؟؟اصلا مدل تقلبی داره؟؟امکان گول زدن مخصوصا تو همچین مواردی هست،یه موبایل فروشی رفتم دیدم تو پکش فقط یه هدست هست،برا همین اومدم تو سایت پرسیدم محتویات جعبه چیه.....یارو میگفت چیزی نداره فقط یه هدسته دیگه....بهش گفتم یعنی فکر کردی پشت گوشای ما مخملیه؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم جعبه هاشون کامل روشون پلاستیک و پلمپ نیستن؟؟!!چون به فروشنده های این جا اعتباری نیست،آخه شهر خودمون اهواز نیستم الان وگرنه حتما ازاونجا میگرفتم.......
از همه ی بچه هایی که راهنمایی کردن تشکر می کنم.....
میگم یه مسئله ای:تو دو تا از پست ها یه کلمه ای به کار بردید سوال برانگیز بود........
مثلا گفتین سونی مدلی برای موبایل نداره،خواستم بپرسم مگه فرقی هم داره برای موبایل یا مثلا برای تی وی؟؟مگه نمیشه یه هدست به هر وسیله ای وصل بشه؟؟!!چون تیوی و dvd ما بلوتوث دارن،یعنی نمیشه با این نوکیا به اونا هم وصل بشم؟؟یا برعکسش،یه سونی که میگید برای موبایل مدلی نداره،یعنی چی'؟؟؟؟یعنی یه مدل سونی که به تیوی وصل بشه رو نمیتونم برای گوش دادن موزیک به موبایل وصل کنم؟؟؟؟؟!!!!
شاید منظورتون اون دکمه ی call یا پاسخ به مکالمات هست،اگر اونو نداشته باشه هم مشکلی نیست ها..........
ممنون میشم مثل همیشه یه راهنمایی کامل بفرمایید....