براي من 256 الغدير براي منم پينگ 400 دانلود 16 چند روزه اينطوري براي شما هم اينطوري :n27:نقل قول:
Printable View
براي من 256 الغدير براي منم پينگ 400 دانلود 16 چند روزه اينطوري براي شما هم اينطوري :n27:نقل قول:
تایم اوت بیداد میکنه
سرعت وبگردی صفر
چرا انقد سرعتا افت کرده ؟ لامصب اصلا نمیتونم با اوریجین بازی کنم..این همه پول دادم اکانت مس افکت گرفتم..
فقط میتونتم الا sniper 2 رو بازی کنم...
منم فیفا 13 گرفتم نمیتونم بازی کنم
از روزی که یادمه نیم ساعت کار کردن مثل ادمیزاد با اینترنت ارزومون بوده
خیلی دوست دارم بدونم چه جور موجوداتی این مشکلات رو برای اینترنت بوجود میارن
فقط اینو میدونم که کاملا هدفمند این کار انجام میشه تو ایام عید ساعت 3 صبح تا 8.5 مشکل تایم اوت برطرف میشد و میشد انلاین بازی کرد و فیلم دید
از اذیت کردن این مردم بیچاره چی نصیب اینا میشه من نمیدونم
من امروز سرویسم رو از 2 مگ به 1 مگ تغییر دادم چون زیاد دانلود نمی کردم ام به طرز عجیبی پینگ بد شد رو 2 مگ 100 بود الان 240 :n03:..
تو بتل که سرورهای فوق العاده ای داره یکم مشکل پیدا مردم ...
هه دوست عزیز مس افکت مولتی زیاد جالبی نداره خودم دارمش زیاد حال نکردم .
بیشتر فیفا / سیم سیتی و بتل که زندگی هست به نوعی برام
راستتش من کلا با سبک مس حال میکنم...واسه همین گرفتمش.به من میچسبه.اهل فوتبال اینام نیستم..نقل قول:
ولی باید اکانت کال آفم بگیرم امتحان کنم.تاحالا مولتیشو نزدم.!
ولی در کل نمیدونم چرا سرور های این اوریجین مشکل داره تو ایران..با سرعت خیلی داغون دانلود میکنه..خیلی وقتا اصن به مشکل بر میخوره آدم تو بازی...
نقل قول:
اکانت کال ؟
تخیلی ترین بازیه نگیری ها واسه تینیجرهای بین 13-17 ...
نه سرورهای EA عالیه نت ایران مشکل داره واسه همینه مثلا میخوای آپدیت بازی هارو دان کنی با 10 کیلو دان می کنه االبته نه همیشه ولی تو بازی مشکلی نی .
برو بتل 3 بگیر من اکانت دارم زیاد خواستی میفروشم .
ساملیک کربلایی خوبی؟نقل قول:
بابا خوب چی کار کنم با این پینگ افتضاح و باز نشدن سایت ها راهی جز دانلود نزاشتن برامون دیگه
به من چه خوب
این بازیه که گفتی جلبه به نظر ولی گزینه ای برای دانلود اینا ندیدم
چی ریختینه؟ ( اسمایلی سر خاروندن شیپیش پروندنه قدیمم که نمیدونم کجاس :دی)
جوون چرا حرف در میاری برای مودمهای جوانمرد قصاب
من مودم دی لینک داشتم 24*365 روز و ساعت سال رو یه دم روشن بود بنده خدا آخ نگفت
مجبور نبودم وایرلسش رو بگیرم عوض نمیکردم
کلا تنظیمات ویندوز و تغییر سیستم ایناس که یه مقدار مشکل ساز میشه
آقا مودم چی بگیرم؟ d-link 150 خوبه؟ آخه من تعصب خاصی رو asus داشتم :(( قیمت کردم 98 تومن بود.نقل قول: