شما میتونی از چیت کدی استفاده کنی که به شما تمام سلاح ها + جلیقه اضافی میده تو همین تاپیک سرچ کن میابی!
Printable View
شما میتونی از چیت کدی استفاده کنی که به شما تمام سلاح ها + جلیقه اضافی میده تو همین تاپیک سرچ کن میابی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم یکی سریال و کد این قسمت را به من بده.
در داخل فولدر کرک بازی یک همچین چیزی هست که ارور هم داده باید چیکارش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 661x333. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمککنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از یه مدتی اسلحه فروشیها میارن. جز اون هم وقتی با جاکوب آشنا شدی و رفاقتت زیاد شد میتونی بهش بگی برات اسلحه بیاره و توی اون وسایل هم جلیقه ضد گلوله راحت پیدا میشه (-;
من که هنوز تو کف این لامبورگینی هستم هنوز هم پیداش نکردم:41::41::41::41::41:نقل قول:
همون توریسمو ؟نقل قول:
من که هنوز تو کف این لامبورگینی هستم هنوز هم پیداش نکردم
نمایشگاه رو پیدا نکردی؟
چیز خاصی نیست...2 دقیقه بعد می زنیش به در و دیوار و آش و لاش میشه!نقل قول:
به نظر من این بازی به چیت کد نیاز نداره و یکی از خوبیهاش نسبت به قبلیش همینه...اون بعضی مراحلش انقدر سخت بود که چاره ای نبود..نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ایشون دنبال توریسمو نیست دنبال لامبورگینی برنی هست
یه جایی توی بروکر داره . البته من مکان دقیقشو دارم ولی ...
راستی امضام تبلیغ راک استار توی یه شهریه ... بببینید چیکار کرده :d
پس بازی لامبورگینی هم داره ؟
کجای شهره ؟ مدلش چیه ؟ درش از بالا وامیشه ؟ :d
ببخشيد اصلا امكان اين هست كه با رم 1 گيگ و گرافيگ 7900 اين بازي رو كرد
بچه ها من برای کشتن بین دو نفر
Dwayne
و
play boy
من پلی بوی را انتخاب کردم برای کشتن
اشتباه که نکردم؟؟