ببخشید یعنی ماهی 25 تومن؟نقل قول:
چقدر پول تجهیزات و مودم و... میشه؟
دانلود رایگان شبانه هم داره؟
سرعت دانلود با دانلود منیجر تقریبا چقدره؟
Printable View
ببخشید یعنی ماهی 25 تومن؟نقل قول:
چقدر پول تجهیزات و مودم و... میشه؟
دانلود رایگان شبانه هم داره؟
سرعت دانلود با دانلود منیجر تقریبا چقدره؟
این طرح کمپین رو قبل از عید میدن یا نه؟
فروش به صورت ماهانه نداره فقط سه ماهه، شش ماهه و يك سالهنقل قول:
هزينش براي سه ماه با ١٠ گيگ ترافيك ميشه ٧٥ تومن البته سرويس الماسي
هزينه آنتن حدود ٣٠٠ تومن، راه اندازي و ساير مخلفاتش حدود ٥٠ تومن
در صورتي كه واي فاي اكسس پوينت هم بخواي بايد يه هزينه اي هم بابت تجهيزات اون هم بكني
از ساعت ١ تا ٧ صبح نيم بها ميشه
سرعتش هم با دانلود منيجر بستگي به سروري كه ازش دانلود ميكني از ٧٠٠ كيلوبايت تا ١.٢ مگابايت در ثانيه
بعد از عیدنقل قول:
بله فقط برای یک مگ یک ماه 3 گیگ داره و برای 3 ماه 3 گیگ نداره ولی قبلا داشت و من دفعه قبلی 3 گیگ 3ماه گرفتم 30 تومن فقط برای دانلود شبانه و روز ها از حجم ترافیکی مخابرات که ارزون تر در میومد استفاده می کردم و نسبتا به صرفه بود ولی حالا اصلا برای من یکی که به صرفه نیست .. اتفاقا اون ضعیفه که هی زنگ می زند چند بار گفت تا آخر فلان روز وقت دارید که با اون تعرفه های قدیمی شارژ کنید و حتی گفت که می تونید 1500 تومن شارژ خططون را رزو کنید ولی من چون وقت نداشتم فراموش کردم.. و حالا هم وقتش گذشته... به نظر من که دیگه شبکیه هم فایده نداره چون هم تعرفه را زیاد کرده ولی سرعت شبانه هم زیاد نکرده اگه عجله ندارید صبر کنید تا طرح کمپین مخابرات دوباره بیاد ( البته اگر با پرداخت روی قبض مشکل ندارید) یکی از دوستانم کمپین 128 داره می گه شبی یک گیگ دانلود می کنه..و یا باید بگردیم از شرکت های دیگه مثل وایمکس و... نت برای شبانه بگیریمنقل قول:
مطمئنی زنگ زدم گفتن قبل از عید.نقل قول:
دیگه چیزی تا عید نمونده.نقل قول:
ولی اگه خودشون گفتن حتما حرف اونا درست تره
====
وضعیت پینگ الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز که طبق معمول من خونه نبودم از تنظیم مقررات زنگ زدن برای اون شکایتی که کردم.
پدرم باهاشون صحبت کرده بود میگفت که خودشونم با مخابرات سر همین پینگ و سرعت مشکل دارن.
حالا اینا مشکل دارن مشکل ما چی میشه ؟ حالا چون گفتن مشکل دارن باید پینگ انقدر بالا باشه ؟ :|
من تا جایی که می دونم شرکت ها وقتی افرایش قیمت می دن واسه کاربرای قدیمی لحاط نمی کنن! حالا اگر بخوان چنین بلایی رو سر ما دربیارن من یکی که نیستم! یعنی خدانگهدار شبکیه...نقل قول:
راستی اطلاع دارید که سایر شرکت ها هم افزایش قیمت داده باشن؟
هميشه اين موقع پينگ روي 200 بود.
الان مثل اينكه درست شده اما پينگ خارجي روي 300 هست. :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره انگار پینگ داخلی خوب شده.
ولی خارجی هنوز خرابه.
مسیر هم آذربایجان