آره همون دو نفر میگم خوب که درس میدن اصلا به برنامه نگاه کردی یا نه؟ نظرت چیه؟نقل قول:
Printable View
آره همون دو نفر میگم خوب که درس میدن اصلا به برنامه نگاه کردی یا نه؟ نظرت چیه؟نقل قول:
همون دو تا. یکیشون که سئوالات رو حل میکنه بعد از حل مسئله, هی این جمله رو تکرار میکنه: "نکته بعدی رو با هم ببینیم." دفعه بعد دقت کنید.نقل قول:
همونیو میگین که دو نفری درس میدن
یکیشون از بس تند حرف میزنه آدم نمیفهمه چی میگه
من تا همین امسال کلا ریاضی ام ضعیف بود و اصلا نمی فهمیدم امسال که به خاطر کنکور کمی ریاضی خوندم و آشنا شدم به صورت جزیی مثلا فهمیدم وقتی میگه ایکس در بازه I اینطوری هست یا نیست یعنی اینکه ایکس در بازه I در حال حرکت هست. همچین طرز فکری داشتم ولی هیچ کدوم از معلمهای دبیرستان و پیش به این نکته اشاره نکردن و من شک داشتم که نکنه اینطوری نباشه یا جور دیگه ای باشه ولی تو این برنامه دقیقا همین مطلب رو گفت. حتی تصویر متحرک هم نشون داد که یه تابع بود و یه خط که بین بازه ی تابع در حال حرکت بود.
در مورد این برنامه: کلا چون دانش آموز در محیط استادیو برنامه نیست و به خصوص دانش آموز شر, بار مفیدش زیاد هست. ولی خیلی تند از کنار مسئله رد میشن و سرعتشون زیاده به همین جهت به مقاومت احتیاج دارن به مقاومت 2 اهمی :دی اگر چهار تا دانش آموز در کار باشه سرعت تنظیم میشه.
اون سریال شناسنامه که توی سایت سازمان سنجش اشتباه بود الآن دوباره رفتم نگاه کردم درست شده.:20:
دوستان من یه بارم گفتم کسی جواب نداد
من از قطرم ایرانم نیستم جامع یک که دادم رتبه ام از 50 اومده 400
نا امید شدم دیگه حوصله درس خوندن ندارم
چش همه به منه همه دبیررام معتقدن رتبه ام تو سهمیه یه رقمی میشه
خودمم به این معتقدم ولی این چند روزه حالم خوب نیستتتتتتتتتتتتت
حوصله ندارم چیکار کنم؟؟
دوستان فاتحه مون خوندست به جای معدل امسال نمرات تک درس تو کنکور تاثیر میزاره بیچاره شدم رفت کارم تمومه!!!:18:
سوابق تحصیلی از سال 89 اعمال می شود و به جای معدل، تک دروس داوطلبان مدنظر قرار می گیرد
سرورالدین گفت: سالهای گذشته معدل به این دلیل اعمال می شد که اطلاعات تکمیلی از سوابق تحصیلی داوطلبان وجود نداشت اما بر اساس مصوبه کارگروه ماده 4 قانون حذف کنکور، سوابق تحصیلی از سال 89 اعمال می شود و به جای معدل، تک درس داوطلبان مدنظر قرار می گیرد.
وی یادآور شد: مقرر شده است که سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور سراسری به صورت نمرات تک درس تاثیر داده شود و از هم اکنون وزارت آموزش و پرورش برای داوطلبان دقت لازم را به خرج دهد تا این سوابق تحصیلی تکمیل شود.
منبع:gaj.ir
مال منم درست شد:5: ولی استرس جدید!!!نقل قول:
اون سریال شناسنامه که توی سایت سازمان سنجش اشتباه بود الآن دوباره رفتم نگاه کردم درست شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی بدتر از من هست:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چی کار کنم؟؟
شماره پرونده سال قبلمو ننوشته
پارسال هم که همینجوری بود:worried:نقل قول:
نه مهدی جان پارسال معدل بود خود طرف گفته پارسال معدل بوده و امسال میخوان نمرات تک درس حساب کنن تا سال 92 آخرین کنکور باشه !!!نقل قول:
مال منم نزده بجاش خط تیره داره! اون فکر کنم اصلا مهم نیست یکی از رفیقام که ثبت نام کرد اصلا اونو گم کرده بود واسه همین هیچی ننوشت در ضمن اون دو بند ستاره دار هم نیستن خیالت راحت :46:نقل قول:
من چی کار کنم؟؟
شماره پرونده سال قبلمو ننوشته
این یعنی اینکه هر درس به طور جداگانه 15% تاثیر تو نتیجه کنکور میزاره؟;):blink: