پرسرعت تریت خودروی امریکایی چیه؟
Printable View
پرسرعت تریت خودروی امریکایی چیه؟
علی اقا ولتاژ کویل فابریک نوا چقدره؟
روی موتور 6 کامارو علاوه بر سرسیلندر یک تکه یه چیز دیگه هم دیدم و اون هم کویل بزرگ چدا از دلکو بود و فکر کردم شاید قدرت جرقه رو بیشتر کنه! در کل بعضی ها برای کاهش مصرف و افزایش توان موتور خودرو از شمعهای 2 یا 3 یا 4 پلاتینه سوزنی استفاده میکنن که بنده تصورم اینه که بدون تقویت جرقه به همان میزان فایده ای نخواهد داشت.
به نظرم اگه ولتاژ کویل رو بشه مثلا 2 برایر کرد اونوقت قطر مغزی وایرها هم 2 برابر میکنیم و بعد از شمع 2 پلاتینه هم استفاده میکنیم و اونوقته که تونستیم قدرت جرقه رو افزایش بدیم و درنتیجه ی اون (2 برابر شدن قدرت جرقه) خب طبیعتا احتراق کاملتر و بهتری خواهیم داشت و در نتیجه ی اون مصرف کمتر و قدرت بیشتر هم داریم.
البته باید سایر مسایل فنی هم در نظر داشته باشیم مثلا قدرت تحمل دلکو فابریک (از نظر ولتاژ بیشتر کویل) و ... من با توجه به اینکه دستکاری اگزوز و خروج راحت تر دود باعث افزایش مصرف میشه کلا از دستکاری اون و ساخت هدرز منصرف شدم.چون طبیعتا وقتی خروج دود سریعتر و حجیمتر بشه باید ورود سوخت هم سریعتر و حجیمتر بشه و فکر میکنم افزایش مصرف هم خواهیم داشت.مثلا نوا 22-23 لیتر بسوزونه و دلمون خوش باشه که ماشین 6 سیلندر سواریم .این در حالیه که یه 8 سیلندر سالم با همین مصرف قطعا قدرت بیشتری داره. این بود که تصمیم گرفتم تا جای ممکن همین موتور رو کمی بهینه سازی کنم و تواناییهاش رو افزایش بدم .
از جمله همین فن برقی که نصب کردم و یا تقویت باتری و دینام که انجام شد.یکی دیگه از کارهایی که مد نظرم هست همین تقویت جرقه هست که شنیدم مدلهای دیگری از کویل امریکایی هستند که روی همین دلکو قابل نصب هستند و ولتاژ بالاتری دارند. کیت تقویت جرقه msd هم هست که الانه قیمتی بالای 1 میلیون باید داشته باشه.لطفا راهنمایی کنید که ایا میشه هر کویلی (متعلق به هرماشینی ) که قویتر هست رو کنار دلکوی فابریک نصب کرد؟ در رابطه با وایر هم میشه اونها رو ساخت و مشکل خاصی نداره(با انواع مختلف سیم با جنسهای مختلف و عایق مناسب) و در مورد شمع هم که در بازار انواع 2 3 4 پلاتینه به وفور پیدا میشه.
یک کار دیگه که مد نظرم هست پمپ بنزین برقیه که ظاهرا پمپ بنزین میتسوبیشی با فشار 3 اتمسفر و قطع کن موجوده و رو ماشین های امریکایی هم جواب داده!به نظرتون این مدل جوابگو هست ؟شما نوع دیگری سراغ دارید؟ البته میدونم که برای برقی کردن پمپ بنزین باید راه برگشت بنزین درست کرد ولی این مدل پمپ میتسوبیشی علاوه بر اینکه فشارش کمتر هست قطع کن داره و نیازی به مسیر برگشت نداره.البته اگر پمپ دیگری هم نصب کنم برای لوله ی برگشت بنزین باک خودش جا داره و حتما دیدید.
خلاصه با همین کارهای ساده میشه بارهای اضافی رو از روی موتور برداشت و کمی اون رو بهینه سازی کرد.
در مورد ولتاژ كوئل، اطلاع دقيقي ندارم اما توي سرچ اين رو ديدم كه نوشته بود ماكزيمم ولتاژ 42000 است و با توجه به اينكه براي مدلهاي 6 و 8 استفاده ميشه( از بيس تا فول) بنابراين مال ماشينهاي ما هم حدودا در همين مقدار بايد باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نمونه اي كه كوئل جدا بود، در شورلت نوا بيس هم ميتونين ببينيد و اتفاقا چيز جالبي نيست و يكي از معايب بزرگ اون مدل، خيس شدن سريع كوئل در زمان عبور از يك آب نسبتا عميق است كه مشكلات زيادي در روشن شدن و كار كرد ماشين بوجود مياره. سالها پيش يك نوا C 1 مدل 57 داشتم كه همين مدل كوئل را داشت و با اون دردسرهاي زيادي داشتم.
اينطور كه شنيدم، شمعهاي چند پلاتينه در زمان دور بالا ميتونن جرقه بيشتر بوجود بيارن و دورهاي پايين و معمول اتفاق خاصي رخ نميده.
اين قضيه رو ميخوام آزمايش كنم و ببينم چطور ميشه، اما تا بحال شمع چند پلاتينه براي شورلت نديدم چون تا جايي كه من متوجه شدم بيشتر براي خودروهاي انژكتوري ساخته شده و روي شورلت سوار نميشه چون پايه اونها بلندتر از پايه شمع شورلت ساخته شده.
احتراق بهتر نتيجه اي كه داره قدرت بهتر و مصرف كمتره،اين كار رو با واير شمع مناسب هم ميشه انجام داد كه اكثرا سيمي ميگذارن، اما نميدونم براي پارازيت اون توي پخش و راديو چيكار ميكنن؟ شايد روكش سيمها ابريشمي و خاص براي جلوگيري از انتشار اماج پارازيت باشه.
در مورد هدرز، من فكر نميكنم اونقدر مصرف زياد بشه و آنچنان بالا نميره، و البته توي سرچ هم تقريبا همين جواب رو پيدا كردم، اما بايد خودمون هم آزمايش بكنيم تا مشخص بشه. فكر ميكنم اگر قدرت به حد متناسبي بالاتر بره، ارزش اون مقدار كم، مصرف بيشتر رو داره.
نصب كوئلهاي ديگه امكان داره و كار خاصي نميخواد اما حتما بايد از نظر قدرت جوابگوي دلكو و وايرها و شمعها هم باشه. مثلا توي پرايد و پيكان( كاربراتوري) با اينكه موتورها 4 سيلندر و قدرت و حجم موتورها نزديك به هم هست، اما كوئلها از نظر توان فرق داره و ظاهرا مال پرايد قويتره.
يك سري كوئلهاي خشك مربوط به موتورهاي دريايي وجود داره كه اگر ضد آب ساخته شده باشه مورد خوبيه، بخصوص اگر براي موتورهاي قوي 4 يا 6 سيلندر دريايي ساخته شده باشه.
توي آمريكا براي قايقهاي ماهيگيري و تفريحي و مسابقه اي خيلي استفاده داره، اما اگر قرار باشه از اون مدل استفاده كنيد، بهتره كه نمونه هاي آماده براي خود ماشين رو از آمريكا بخريد، مگر اينكه همينجا پيدا بشه و زياد گران در نياد.
واير شمع رو ميتونين به واير سازها سفارش بديد و بر طبق اندازه و نوع و جنس مورد نظر براتون ميسازن.
براي پمپ بنزين، فكر كنم پمپ هاي معمولي پژو جواب ميده( اگر اصل آلماني يا كره اي پيدا بشه) ولي به دردسر و خطر اون نميارزه!!
ما یه 405 با موتور 206 تیپ 5 داریم که یکبار کنجکاو شدم که چرا این موتور وایرهاش معلوم نیست و دلکو اون هم دیده نمیشه.خلاصه کاور پلاستیکی بالای موتورش رو باز کردم و در اولین نگاه با یه کویل قدرتمند و بزرک که شاید از نظر حجم سیم پیچ 3برابر نوا سیم پیچ داشت و شمعها هم زیر اون قرار داشت و انگار اصلا وایر نداشت و یکسره به شمعها وصل میشد.
اونجا بود که دیدم که چقدر روی قدرت جرقه ی این موتور کار شده !!
یکی از بچه های تی تی از کویل 65000 ولتی امریکایی برای کادیلاک صحبت کرده بود و گفتم شاید بشه کویل قویتری پیدا کرد؟
راستی این کیت msd که رو بعضی ماشینها نصب میشه چطوریه و کویل فابریک ماشین برداشته میشه؟ایا تغییری روی دلکو میدن یا همون سرجاش میمونه و دست نمیخوره؟
در رابطه ی با هدرز هم اگر مصرف را زیاد تغییر نده خیلی خوبه ولی کاربراتور اینطوریه که هرچی موتور قویتر نفس میکشه مخلوط بیشتری میفرسته داخل موتور.
از طرفی وقتی به ساختار سوپاپها نگاه میکنیم متوجه بزرگتر بودن سوپاپ سوخت نسبت به سوپاپ دود میشویم که این هم به این علته که سوخت ورودی فشار نداره ولی دود خروجی به علت احتراق به وجود امده فشار بیشتری نسبت به ورودی سوخت داره و به همین دلیله که سوپاپ خروجی رو کوچکتر ساختن.
یکی از دلایلی که گفتم مصرف رو بالا میبره اینه که در اکثر موتورهای 6 سیلندر خطی امریکایی که روی انها هدرز نصب میشه از کاربراتورهای قویتر و نمونه های 4 دهانه استفاده میشه و طبیعتا مصرف هم بالا میره.مگر اینکه با همون کاربراتور فابریک به خوبی کار کنه!!!
اما این وسط در ساخت هدرز باید نکاتی را در نظر گرفت از جمله:
1-قطر لوله متصل به هر سیلندر؟
2-طول لوله های خم خورده تا رسیدن به 2 لوله اصلی خروجی(چون اگزوز باید دوبل بشه در 6 سیلندر خطی)؟
3-قطر 2 لوله خروجی تا منبع اگزوز؟
4-در چه فاصله ای نسبت به موتور منبع اگزوز(به هر لوله ی خروجی 1 منبع) نسب بشه؟
5-از چه منبع اگزوز و با چه حجم و شکلی استفاده کنیم؟
قطعا خطا در انتخاب هر کدام از این موارد یا مصرف رو خیلی بالا میبره و یا بازده موتور رو پایین میاره!!
این نکات نیاز به محاسبه داره و یا اینکه از سایر تولیدات هدرز یا اگزوز بهره بگیریم و با همون ابعاد این سیستم رو بسازیم.
قبلا شنیدم که یک برنامه جهت طراحی هدرز برای انواع موتور وجود داره که ابعاد و اندازه های مناسب رو میده که من فقط این مطلب روشنیدم.
من در ساخت مشکلی ندارم و لوازم جوش رو دارم و میشه بجای خم زدن لوله ها از قطعات اماده ی خم خورده که در زوایای مختلف پیدا میشه استفاده کرد و در نهایت میشه هدرز رو یا ابکاری کرد و یا از رنگهای نسوز استفاده کرد و یا اینکه با الیاف مخصوص نسوز و عایق اون رو عایقکاری کرد چون شنیدم هدرز شدیدا حرارت داره و حرارت خیلی زیادی رو زیر کاپوت پخش میکنه که بعضی ها برای جلوگیری از اسیب زدن به سایر اجزای زیر کاپوت اون رو عایق میکنن.
دوستان کسی از اون برنامه ی طراحی و یا سایزهای لازم جهت ساخت هدرز اطلاعی داره؟
محمد آقا این جریان کویل سر خود برای ماشین های دیگه مثل اپیروس هم به این شکل هستش!
سلام آقایان
میبینم که هنوز جمع جمعه!
من در مورد پلاک کردن ماشین سوال دارم ؛ یه ماشین آنتیک هست که ممکنه جور بشه بخرم
الان هزینه ی تعویض پلاک چقدره؟ باید معاینه ی فنی بگیره برای پلاک شدن؟ معاینه ی فنی رو تو چه شرایطی میدن؟
اگه ماشین مدارکش موجود نباشه ، ولی صاحبش باشه چی؟ میشه پلاک کرد؟
لوازم فورد های آلمان اوایل دهه 60 چطوره؟ پیدا میشه؟ مخصوصاً لوازم موتور گیربکس
مرسی از عزیزان.
سلام جناب تقی کم پیدایی؟
در مورد پلاک کردن الان هزینه تعویض پلاک ملی به ملی 35 هزار تومنه.پلاک قدیم هم دیگه پلاک ملی نمیدن.
برای تعویض پلاک هم نه معاینه فنی و نه بیمه لازم ندارید.
فقط موقع سند قطعی زدن محضر بیمه نامه میخواد.
معاینه فنی همه ماشین باید روبراه باشه دود نکنه ترمز خوب داشته باشه چراغ ها همه سالم باشن برف پاکن هم سالم باشه.
اگه مدارک ماشین جور نباشه ولی صاحب سند باشه میشه با دوندگی درستش کرد.
لوازم فورد هم نمیدونم ولی بعید میدونم شاید یه سری لوازمش گیر بیاد.
سلام خدمت دوستان
جناب حجازی به سلامتی بلیزر فروختین
اگر تمایل به خرید کادیلاک سویل سرمه ای 61 رنگ فابریک داشتین بفرمایید یا اگر تشریف اوردین تهران یا کرج هماهنگ کنیم ماشین ببینید
سلام جناب آقای کامبیز حالتون چطوره؟نقل قول:
راستش کادیلاک داریم از طرفی بودجه من نهایت 14 تومانه که فکر نمیکنم با این پول کادیلاک تمیز بدن.
الان این کادیلاکی که شما سراغ دارین چه قیمته؟
سلام خدمت جناب حجازی و دوستان عزیز
متاسفانه زنجیره ای از مشکلات دست به دست دادن تا مجبور به فروش همه ماشینام گرفتم کادیلاک سویل مدل 61 رنگ فابریک تمامی امپرها و فیبر نوری سالم ایراد ماشین 1 داشبورد تعمیر شده2 ضبط و باند روش نصب کردن 3 مصرف بنزین بالاست به احتمال زیاد 1 یا 2 تا از سوزنها شورره داره4 کیلری که رو بدنه زدن بعضی از قسمتها پوسته شده قیمت 25 با 1سال بیمه کامل
امپالا 64 مشکی بغیر از درب شاگرد بقیه رنگ فابریک ایراد ماشین 1تعویض موتور و گیرباکس با نمونه 8 سیلندر اتومات 2 انتن رادیو شکسته3 شیشه جلو خط و خش داره که البته با پولیش هم نشد که درست بشه قیمت 55 با 1سال بیمه و کلیه لوازمی که وارد شد که قبلا مشخصات و عکس گذاشتم و شیشه جلو ایرانی
کادیلاک دویل 68 کوپه مشکی در حال بازسازی قیمت 30 با 1سال بیمه فقط جلو پنجره نداره که متاسفانه تو بار یا گم شده یش به سرقت رفته
مگان 90 فول 2000 بدون رنگ ولی سپر عقب خط داره به علت تصادف قیمت 64 با 5ماه بیمه