خط شما مگه رو فیبر نیست؟نقل قول:
Printable View
خط شما مگه رو فیبر نیست؟نقل قول:
نتیجه دعوا منظورم هست :دینقل قول:
خدا شاهده سعید جان جونم به لبم رسیده :n15: امروز میخواستم یه چیزی دانلود کنم کل اعصابم رو ریخت به هم :n27: حالا بگی حجمش هم زیاد بود نه ها کلا 15 مگ بود ! یه مگ دانلود میکرد قطع میشد همین الان که این نوشته رو می نویسم دو بار اینترنت قطع و وصل شده ! میخوام با یکی چت صوتی کنم هی قطع هی وصل چی رو دارن میفروشن !نقل قول:
تا حالا 10 بار هم تو سایت cra.ir شکایت کردم ولی یه بار هم رسیدگی نکردن ! انگار عین خیالشون هم نیست ! کوچکترین اهمیتی برامون قائل نیست :n23:
ببنم اون یارویی که میگی تو اتاق اولی ــه سمتش چیه ؟ تا الان فکر میکردم همه این آتیشا زیر سر رئیس امور مشترکین فلکه مخابراته تا آلان چند بار باهاش جر و بحث داشتم
خدایی منم حرف بدی نمیزنم که , میگم آقا شما که نمیتونی سرویس بدی غلط میکنی کابل منو فیبر نوری میکنی ! اسفند امسال میشه یه سال تو این یه سال فقط یه هفته سرعت اینترنت من فضایی بود :n09: بعد اون هیچی دانلود در حد 10 kb/sec پینگ متوسط 1000 ! قطع و وصل مکرر
عصر زنگ زدم 2020 خیلی محترمانه میگم پینگ بالاست باز شروع کرده میگه برو یه سیم کش بیار سیم تلفن رو بده عوض کنن ! بهش میگم پینگ میشه 500 نه 2000 ! به من میگه به ما هم گفتن این حرف ها رو بزنیم ! بهش میگم بهتر نبود یه صدای ضبط شده میزاشتید ؟! به من میگه توهین نکن ! گوشی رو قطع میکنه !
والله اینا رو از کره ماه وارد کردن ! اصلا حرف حساب سرشون نمیشه جایی هم نیست بریم شکایت کنیم
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2316ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2042ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2030ms TTL=47
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2030ms, Maximum = 2316ms, Average = 2129ms
نقل قول:
خداوکیلی خیلی اعصاب میخواد با این کار کردن !!! درسته تا حالا پینگ 2000 نداشتم ولی درکت میکنم !!!
اگه خطت فیبر باشه قاعدتا باید فقط مخابرات رو تحمل کنی ولی به نطرم adsl رو بیخیال بشی و وایمکس بگیری !!! از اونجایی که مبین نت هم عین همین مخابراته بذار بره به جهنم !!! فقط برات میمونه ایرانسل که اونم اگر بخوای پینگت خوب باشه (زیر 170 تا 120) باید مودت out door داشته باشی
مبین نت که افتضاح هست ٬ ایرانسل هم ارومیه سرویس نداره .نقل قول:
من میگم صبر کن رایتل طرح های زمستانه رو بده از اون بگیر ٬ من چه صبح چه شب ساعت ۳ تست میگیرم هر طرحی که خریدم سرعتش همیشه ثابت هست ٬ سرعت تک کانکشن همونی هست که خریدی :دی لازم نیست با ۱۶ تا کانکشن دانلود کنی تا شاید کل سرعت رو بده بهت :دی
پینگ 3000 هم داشتم این که چیزی نیستنقل قول:
یه هفته پیش به فکر مبین نت افتادم گفتم برم اول مال یکی از دوستام رو بیارم تست کنم دیدم همچین مالی هم نیست پشیمون شدم
ایرانسل هم روی گوشیم تست کردم قطع و وصلی داره نمیدونم مودم بگیرم درست میشه یا نه کسی از دوستام هم مودم ــش رو نداره بیارم تست کنم گرون هم هست
راستی اگر هدف سازمان های نظارت کنترل کم فروشی باشه با یک طرح خیلی ساده می تونن این مشکل رو برطرف کنن ٬ ولی نمی خوان :دی
تنها کاری که باید انجام بشه این هست که یک برنامه میزان پهنای باند فروشی به کاربرا از طرف شرکت و پهنای باندی که در اختیار شرکت هست رو برای سازمان نظارت نشون بده ٬ تمام :دی
چه بد شد که ارومیه ایرانسل سرویس نمیده!!!نقل قول:
پس تنها گزینه ممکن همون رایتل هستش منم موافقم !!! رایتا با تک کانکشن همون سرعت رو بهت میده چه داخل چه خارج !!! 1 کیلو بایت هم باهم فرق نمیکنن :n02: تنها چیزی که هست اینه که من زورم میاد به این رایتل پول بدم :n02:
اخه تصور من از 3G کجا و این رایتل کجا :n08:
به EDGE نمیشه به عنوان نت اصلی حساب کرد ( اصلا این فکرو بنداز دور)نقل قول:
تنها گزینت همون رایتل هستش و گزینه دیگه دانلود ماهپاره ای (آنلاین که هزینشم زیاده)
نامحدود نباشه به دردم نمیخوره با اینترنت محدود مشکل دارم :n09: شاید اینترنت بی سیم گرفتم اونم یه مشکل داره حتما باید دکل رو از رو پشت بوم ببینم که به دلیل خونه های اطراف دیده نمیشهنقل قول:
رایتل هم مشکل اطلاع رسانی داره تو سایتش 4 تا قیمت زده غیر اون هیچی
در کل موندم تو آمپاس :n02: