این قضیش چی شد اخرش کسی نمره زیر 10 بگیره نمره ده میده یا همون صفر تا 20 شد.نقل قول:
Printable View
این قضیش چی شد اخرش کسی نمره زیر 10 بگیره نمره ده میده یا همون صفر تا 20 شد.نقل قول:
بلهنقل قول:
اولویت های بعدی رو هم باید حدود یک ششم درو رو پاس کنید
تقریبا همون 25 واحد
بعد انتقالب به رشته های بعدی قبولی
چون شرایط دانشگاهها متفاوت هست از دانشگاهتون برای راهنمایی سوال کنید
موفق باشید
امروز رفتم کتاب های دروس عمومی رو گرفتم تا بخونم.
من کلا یک رشته انتخاب کردم اونم شهرسازی هستش تو شهر خودم کرج که کلا30 نفر پذیرش داره. امیدی هست قبول بشم؟
کتاب های تخصصی هم غیر از ریاضی 1 بقیه رو میخوام بگیرم.
ریاضی یک رو چه کنم؟
راستی سوال های کنکور فراگیر مثل ازاد هر سال تو یک مدل هست یا فرق داره؟
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم.من پیش دانشگاهی رو گذروندم.الان یه درسی برداشتم به نام زبان انگلیسی مقدماتی که جلوش زده مهارتی.میخوام بدونم این درسو باید حذف کنم یا بردارم؟چون ظاهرا دروس ارزشی و مهارتی برای افرادی هست که مال نظام سنتی هستن منم ورودی 91 هستم.فقط اگه یکی سریع جواب بده ممنون میشم چون میخوام اگه لازمه حذفش کنم و جایگزین براش پیدا کنم
چیز مزخرفیه!!!!!!!!!!!:dنقل قول:
شما برنامه 9ترمه رشته خودت دانلود کن ببین داخلش همچین درسی داری یا نه ؟نقل قول:
ولی وقتی تو لیست درسای که ارائه میشه برات میاد یعنی باید پاس کنی حذف کردنی نیست بلاخره باید پاس کنی
با سلاممن دو ترم در پیام نور در مقطع ارشد درس خوندم حالا رفتم آزاد ثبت نام کردمآیا اون واحهایی که پیام نور پاس کردم ، دانشگاه آزاد تطبیق میزنه ؟و برای اینکار باید چه مدرکی ببرم دانشگاه آزاد؟
سلام دوست مننقل قول:
شرط تطبیق واحد ها
1- مطابقت 80 درصد عنوانین دروس
2-نمرات بالای 12
به واحد دانشگاههی تون مراجعه کنید.
خودشون اقدام میکنند
موفق باشید
باتوجه به اینکه بعضی از رشته های فنی ومهندسی را بعضی از استانها فعلا ارایه می دن ایا می شه از استان های دیگه و همجوار ان در فراگیر رشته های انها شرکت کرد . و انجا تحصیل کرد؟
آره میشه :sq_25: