-
دوست عزیز، اونطور که فکر کنی نصب نمیشه. من قبلا این گوشیو داشتم روش اندروید هم اجرا کردم ولی همون ویندوز بهتره.
واسه اجراش چیزی نیاز نیست. تو گوگل یا xda-developers سرچ کنی گیرت میاد. نصب هم نمیخواد فقط میریزی تو گوشی بعد میری اجراش میکنی.
ولی بازم میگم. جالب نیست. شما اگه یه رام ویندوز ۶.۵ بریزی نتیجهی بهتری میگیری.
-
با سلام لطفا راهنماییم کنید گیج گیج شدم اکثر لینک ها کار نمیکنند
من میخوام فارسی ساز نصب کنم برنامش رو میخوام
بعد یه سوال اون گوشه بالا همیشه علامت E و G هست آیا پول اینترنت برام میاد سیم شارژی نیست داعمیه قبض سنگین نیاد ):
آیا میشه Whole Phonebook.vcf این فایل یعنی شماره های گوشی های دیگه مثل k850 و lg t310 رو توش انتقال داد چجوری با برنامه خاصی میشه ؟ من 850 و 310 رو باهم نقل انتقال میدم ولی اینو بلد نیستم چیکار کنم
چیز دیگه که از نونه شبم واجب تره nimbuzz و fb هستش آیا برنامه براش وجود داره که کار کنه تو نیم بوز بشه رفت تو روم هاش و غیره
خواهشا جواب بدید واقعا حالم بده الان
-
ای کسانی که این تاپیک را میخوانید
بدانید که من واقعا گیرم
مشکل فارسی ساز و نیم باز رو حل کردم ولی مشکل شماره تلفن پابرجاست
مشکل دیگه هم که دارم درایور گوشیه که ندارمش برا شناسایی یو اس بی به لب تاپ تو وین7
-
ممنون از پاسخ گوییتون یه برنامه هم بدید که بشه برنامه هارو باهاش پاک کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
arash jan shoma boro setting\ connections\usb to pc\disk drive ro faal kon unvaght gushit mese usb amal mikone va rameto mikhune.vase inke pc khode hafezeye gushito bekhune bayad windows mobile device center ro download va nasb koni.albate tu khode cd hamrahe gushi ham bud in narmafzar ama peida kardanesh sakhte.
vase pak kardane barnameha boro setting\system\remove programs unja mishe pak kard.faghat bayad movazeb bashi eshteba chantaro pak nakoni.
-
Mr.YatimGhoore
boro setting\connections\connections\advanced\select network/joftesho bokon my work connection shayad dorost she.
-
سلام
دوستان با وایرلس گوشی میتونم وصل بشم به اینترنت و نسخه ویندوزو آپدیت کنم؟
گوشی که گرفتم ایکسپریا ایکس 2 هست....
میخوام بک گراند گوشی رو عوض کنم چی کار کنم؟الان بک گراند گوشی سایت گوگل شده!!!باید کجاش برم؟
sms ها کجا میرن کجا باید sms بدم!
مرسی
-
-
دوستان کسی هست که بخواد گوشی ایکس وان خودشو با ایکس 8 تعویض کنه؟ من یک ایکس 8 کاملا سالم و تمیز دارم میخوام گوشی ویندوزی داشته باشم. فکر نمیکنم ضرری تو کار باشه. هر کسی طالب بود بهم پیامک بزنه : 09192034910 وحید.
-
ضعیف شدن آنتن گوشی x1
سلام دوستان
من چند روزه قاب گوشیمو کلا عوض کردم و از اون روز به بعد آنتن گوشیم خیلی ضعیفه و بالاتر از 2 خط پر نمیشه و اکثرا سیگنال نداره..... هارد رسیت هم نمیشه چند بار رام و عوض کردم هم ارجینال هم غیر ارجینال نصب کردم نشد....
لطفا راهنمایی کنین...
در ضمن به دوستانی که میگن روش هارد ریست گرفتن 2دکمه نقراه ای و سپس کلید سافت ریست هست عرض کنم که اینکار و کردم و با دکمه پاور هم زدم نشد.....
راهنمایییم کنین لطفا