خیلی ممنون
hamidR15
میشه یکم بیشتر توضیح بدید:23: اخه مدیر انجمن :42: اقای driver گفتند میشه میخاستن مشخسات ساب و سینما رو بدونن که گذاشتم و الان منتظر جواب ایشونم بلاخره هرچی باشه ایشون دو تا ستاره بیشتر از شما ترکوندن :27:ولی منتظر جواب شما هم هستم:46:نقل قول:
خير به هيچ عنوان . :18::18::18:اصلا اين نوع ساب ووفرها براي استفاده خانگي طراحي نشده اند.اصلا اصلا ....:41::41::41:
یه ظبط خوب که امکاناتش اوتوماتیک باشه تا 420هزار تومان چی پبشنهاد می کنید وکدوم مارک بهتره که ظاهرش برام مهم نیست؟
سلامنقل قول:
شارژری که بتونه باطری ماشینو شارژ کنه از کجا گیر میاد؟؟؟؟
فک کنم یه ترانس 60 70 آمپر می خواد:31:
یکی لطف کنه جواب بدهنقل قول:
کلاریون اصل که ساخت امریکا یا انگلیس باشه تو ایــــــــران گیر نمیاد، یک سالی پی گیرش بودم ولی چیزی حاصل نشد:41:نقل قول:
کلاریون ساخت ایتالیا موجوده(که تو همون کمپانی سازنده محصولات هرتز تولید میشه) ولی کیفیتش اصلا با جنس اصلی قابل مقایسه نیست.
ساخت سنگاپور و مالزی هم تو بازار موجوده ولی هیچکدومشون جای جنس اصلی رو نمی تونه بگیره.
(داخل پرانتز بگم، کلاریون خیلی وقته که ایرن رو تحریم کرده! از سال 2004 تا الان وارداتی از ژاپن به اسم کلاریون(addzest) نداشتیمو نداریم)
پس یعنی اگه گیرم هم بیاد به درد نمیخوره
اخه فکر کنم همبن نمونه های ساخت کشور های دیگش هم از کنوود و پایونر الان بهتر باشه ؟
اگه کلاریون اصل(مهم نیست ساخت کدوم یکی از کشورها باشه ولی اصل باشه) گیر بیاری، 100% کیفیتش از بقیه مارک ها بهتره.نقل قول:
سلام
یه سوالی در مورده این باند داشتم.
DCS812
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش که خیلی خفنه!!!!
کسی از این باند استفاده کرده؟
با وجود این باند نیازی به ساب هست یا نه؟