نقل قول:
هر کی خودش قضاوت میکنه و کسی سعی در القای چیزی به کسی نداره.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
تیپ پست کل کله پس جواب ندارهنقل قول:
Printable View
نقل قول:
هر کی خودش قضاوت میکنه و کسی سعی در القای چیزی به کسی نداره.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
تیپ پست کل کله پس جواب ندارهنقل قول:
ما مخلص حامیان اندیشه سبز هم هستیم و بهشون احترام می ذاریم ، ما که نیومدیم به خاطر اینا بیوفتیم به جون هم ، می گیم می خندیم که سرگرم بشیم و حال کنیم ، دوستان دنیا اصلا ارزش هیچ چیز رو نداره فقط تا می تونین از زندگیتون لذت ببرین ، زیادم پشت PC نشینین ، برین صفر ، گردش ، بعدا بیاین اینجا بزنین تو سر این ISP ها :31:
:5:
مگه صفر هم رفتنیه؟:31:فکر کنم منظور شما سفر بود.:31:نقل قول:
همون آرمین جان که تو گفتی ، البته اگه بریم زیر زمین همین میشه ها :31: مثلا سفر به اعماق دریا :5:
نقل قول:
شما حالت خوبه رفیق ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سوالی میپرسیا. شما چی قکر میکنی؟نقل قول:
راستی از دوستانی که شاتل دارند و از صورت حساب و اینجور چیزاش سر در میارند .میخاستم یه موضوعیو برام روشن کنند ...
.
اونم این که من تازه 1 هفته شده که ازشون سرویس گرفتم (منظورم از وقتی که فعال شده) هستش . اما دیشب برام sms فرستاده که صورتحسابتون رو براتون تو حساب کاربریتون به سایت شاتل فرستادیم ... امروز که به my shatel سر زدم . دیدم که نوشته بدهکاری 13.600 ... مهلت پرداخت هم 89/07/10 هستش ... در صورتی که تاریخ اولین اتصالم 1389/06/13 هستش ... موضوع چیه ؟واسه شما هم اینطوره ؟ همیشه 1 هفته ای پیش فاکتور میاد ؟کیپرداخت کنم خوبه ؟ دمتون گرم . یکی بیاد برام توضیح بده . ممنون
واسه من که هنوز یک ماه نشده ولی زیاد خودتو ناراحت نکن فوقش زنگ میزنن بگو هنوز که 1 ماه نشدهنقل قول:
واسه منم اومده ، انگار می خوان راهنمائی کنن که چطوری پرداخت کنی ، راستی این my.shatel.ir خیلی جالبه اونجا هرکاری بخوای میتونی انجام بدی از خرید آنلاین ترافیک تا تمدید دوره واسه من که کارت شتاب دارم خوبه چون حوصله رفتن دفترشون رو ندارم تازه اونجا اگه سرویستون قطع شد می تونین 200 مگ مجانی بگیرینا
نقل قول:
یعنی واسه همه همینجوریه ؟ یا فقط شانسه منه ؟ راستی اگه 1 هفته از اخرین مهلت پرداخت بگذره چی میشه ؟ قطع میکنن ؟ اگه قطع کنند بد بختی زیاد داره تا دوباره وصل شه ؟ 1 سوال دیگه :31: 100 % خودشون زنگ میزنن واسه مراحل پول گیری ؟:31:به منه مبتدی کمک کنید :20:
.
چقدر زمان دیر میگذره .... منتظرم ساعت 1 شه برم تو خط دانلود ...:21: