نقل قول:
نقل قول:
قاب در همه قیمتی هست ..
شما اگر فقط درشو میخواین (مثل من که شکسته ) میتوی یه قاب ارزون بگیری و فقط از درش استفاده کنید ...
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
قاب در همه قیمتی هست ..
شما اگر فقط درشو میخواین (مثل من که شکسته ) میتوی یه قاب ارزون بگیری و فقط از درش استفاده کنید ...
gmuosavi جان وقتي تمام مشكي بكنيش دور جويستيك چه رنگي ميشه؟دكمه پلي موزيك پلير چي؟
مشکی عزیزم
ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه كاش اين شكلي بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قاب رو چند خریدی ؟قاب من اورجینالش قرمزه ها من تو بازار دیدم قرمزهاش مثل این نیست یه جوریه کمرنگ ترهنقل قول:
من قاب نخریدم ... :31:نقل قول:
سلام
5700 رو فروختم n81-8gb خريدم :10:
اما گوشيه خيلي خوبي بود
تنها چيزي كه بايد مواضبش باشي :41:
در پشتي گوشي هست
از همه ي كسايي هم كه كمكم كردن تشكر ميكنم :40:
ببخشید این قابو شما چند گرفتید؟؟؟ جنس این دکمه ها زیاد خوب نیست نه؟؟؟؟نقل قول:
--------------------------------------------------
راستی یه سوال کسی بصورت کامل فهمید چرا بعضی از آیکون های تم های مختلف توی 5700 عوض نمیشه؟؟؟ مثل وب یا اپلیکیشن و ...
من خودم فکر می کردم که چون هیچ گوشی نوکیایی به این صورت منوش نیست شاید اینطوری میشه ولی اینطور نیست... چون بعضی گوشی ها این آیکن هارو دارن و عوضم میشه...
حالا هرکس فهمید جون داداش بگه... خیلی عذابم میدن...
ضمنا این سایتی که می ذارم هم تمای خوشگل و باحالی داره می دونم جاش نیست ولی ببینید دانلود میکنید...
w w w . p i z e r o . c o m
ضمنا یه چندتا مطلب بود که از قدیم مونده بود ولی چون کام÷یوترم خراب بود نمی تونستم ÷اسخ بدم... حالا دادم...
بستگی به رزولیشن تصویر داره... فیلمای 5610 هم من گرفتم اینطوری بود... اگه رزولیشن فیلمو بیاره پایین داداشت درست میشه...نقل قول:
رسته ولی برادرم یه فایل mp4 برام فرستاد فقط صداشو پخش کرد 6 دقیقه بود 24 مگابایت گوشی برادرم N95 هست.
چرا اینجوریه؟
مگه نباید پخش کنه؟
در ضمن این فیلمارو 100% core player پخش می کنه...
ببخشید... با عرض معذرت میگم شما تو عمرتون حتی یک تم نوکیا هم نساختید... مگر با برنامه ی theme diy که اونم عمه ی منم بلده... نمی خوام توهین کنم... ولی شما دیگرونم دارین به اشتباه میندازین... من برنامه ی ساخت تم نوکیا 9.2 داشتم و دارم... انقدر سخته که من یه تمو نزدیک یه ماهه دارم روش کار می کنم که همه ی اجزاشو تخییر بدم... تخییر آیکنم مثل آب خوردنه... فقط کافیه روش کلیک کنی و چنج کننی....پس نگو کار سختیه... من خودم یه تم ساختم رو گوشیم نصب کردم (همین دیروز)... فقط آیکن های وب و اپلیکیشن و غیره که عوض نمیشنو تغییر دادم بازم مثل قبل آیکناش همون شد که بود... شما حالا که انقدر تم میسازید یه فکری به حال ما کنید...نقل قول:
عزیزم من خودم تم طراحی میکنم بستگی داره که منی که دارم تم طراحی میکنم ایکن هاش رو تغییر بدم یا نه که چون کار سختیه اکثر تم ها آیکن پیش فرض رو دارن که حتما شما هم دارین همون تم ها رو نصب میکنید ولی تم هایی هم داریم که علاوه بر بقیه آیکون ها فولدر ها رو هم عوض میکه.
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
در ضمن منظور اون آقا که می گفت تماش آیکونش عوض نمیشه این نبود که همه ی آیکناش عوض نمیشه منظورش همین چندتا بود... شما هم اگه بخواین هر چیزی بشه بگین یه مستر ریست یا فرمت کن که دیگه این کلوپ نشد که... فقط بزنیم عزیزان هرگونه مشکلی پیش اومد شما یه مستر ریست یا فرمت کنید...
این مشکل واسه تازگیا نیست.... خیلی وقته...نقل قول:
من يه سوال داشتم چرا جديدا توي سايت نوكيا 5700 نيست!!!!! (تو قسمت محصولاتو ميگما)
میشه لینکشو بدید...نقل قول:
آقا شما که میگفتید اون آیکون ها که عوض نمیشه به تم ربط داره.
در سایت موبایلستان در قسمت عمومی گوشی در صفحه دوم آموزشش رو نوشته .برید ببینید.
من نتونستم تصویر هاشو اینجا بزارم به خاطر همین این جا کپی پیست نکردم.
ببخشید قصد توهین ندارم ولی اگه یکم دقت کنید میبینید ششصدو خورده ایه نه 6 هزارو خورده ای...نقل قول:
حالا می بینیم چه کلوپی شده با حدود 6 هزار و خورده ای پست....
ضمنا:
چند وقتیه به شدت باتریم شارژ خالی می کنه عصاب واسم نذاشته از شب تا صبح تو شارژه ولی به عصر نکشیده باتری خالی میکنه... نمی دونم چش شده... نور صفحه و ایناشم همرو کم کردم... 24 ساعت هم رو سایلنته... اس ام اس زیاد می دم ولی فکر نمیکنم دیگه انقدر زود تموم شدنش به این دلیل باشه... دیگه آهنگم گوش نمیدم...
مبارکت باشه... منم خیلی با ان81 حال می کنم... چند گرفتیش؟؟؟؟نقل قول:
من که کمک خاصی به شما نکردم ولی کلا جای بقیه خواهش میکنم....
رفتی بازم به کلوپ ما سر بزن...
ببخشید !! این چنده ؟؟/ #6518 ؟؟؟نقل قول:
ببخشید قصد توهین ندارم ولی اگه یکم دقت کنید میبینید ششصدو خورده ایه نه 6 هزارو خورده ای...
شش هزار و پانصد و هجده ؟؟؟