باید بری پلیس +10 و ببینی موافقت شده یا نه. برگه زمان و محل اموزشی حدود یک هفته مونده به اعزام میادنقل قول:
Sent from my GLX G3
Printable View
باید بری پلیس +10 و ببینی موافقت شده یا نه. برگه زمان و محل اموزشی حدود یک هفته مونده به اعزام میادنقل قول:
Sent from my GLX G3
پاک شود . .
خوب رفتم پلیس+10 که میگه نتیجه نیومده!نقل قول:
منم یه حساب انصار دارم. میخواستم ببینم که علاوه بر این سپه هم باز کنم یا نه. ( که البته جواب گرفتم)نقل قول:
نقل قول:
یک هفته پیش برای افتتاح حساب رفته بودم بانک انصار، یکی از کارمندهای بانک این حرف ها رو میزد:
سربازهای سپاه بانک انصار حساب باز میکنن، ناجا میره قوامین؛ که ظاهراً اشتباه کرده!
زمان آموزشی که پولی واریز نمیکنن، خوب بعد از آموزشی بگن برید افتتاح حساب. اینطوری مثلاً سربازهای سپاه بیخودی حساب بانک سپه باز نمیکنن!
مسئولین لطفاً به این مشکل رسیدگی کنید :n02:
سپاس از راهنماییـــتون :n01:
سلامنقل قول:
دوست عزیزبرای برادرتون30ماه استفاده شده وبرای معافی شماهم چون فرزنددوم هستید که ازمعافی قصداستفاده داره،40ماه لازمه
پدر شماهم که 75ماه سابقه داره،پس معافید
فقط نیرو ثابت میمونه، یگان و حتی استان میتونه متفاوت باشه.نقل قول:
من الان نمیدونم چقدر برای معافیت استفاده کردند، چون یه مدت 30 و یه مدت 40 ماه بود ولی در حال حاضر با توجه به اینکه با 30 ماه معاف کامل میشه منم فکر میکنم شما معاف هستید.نقل قول:
باز برید و پرونده را در بیارید و نگذارید سرکارتون بزارن احتمال قوی معاف هستین.
کلا شما باید از سپه باز کنید، هم شماره ححساب را موقع ارسال دفترچه نیاز دارن و از روز اول حتی آموزش فرمهای مختلف میدن و میگن بنویسین، فقط سپاه هست که بعدا میگه از انصار حساب باز کنید.نقل قول:
من از بانک سپه خوشم هم نمی یاد و بعد خدمت اصلا از کارتش استفاده ای نکردم.
اطلاع دارید آخرین بار کی این قانون معاف کردن با خدمت پدر در جنگ،قوانینش تغییر کرده؟
بعد واسه اقدام کردنش باید اول دفترچه رو بگیرم بعد بابام بره دنبالش؟یا همین الآنم میشه پیگیر شد؟
واسه پیگیری این موضوع پدرم باید کجا بره؟نظام وظیفه؟پلیس +10؟
بعد یه سوال
الآن من اگه قرار بشه یه مدتی ازم کسر شه و برم سربازی،با توجه به شرایط پدرم،آیا مزایایی از لحاظ محل خدمت،ساعت خدمت(همون تا بعد از ظهر)و... دارم؟
آخرین بار اگه اشتباه نکنم از اول سال 92 تغییر کرده.نقل قول:
الان هم میتونید بریدید دنبالش. البته باید متولد 72 و قبلش باشی تا این کسری شاملتون بشه.
اول پدرتون باید کارت ایثار داشته باشه بعد باید برید سمت لویزان (تهران) دنباله کاراش.
اگه منظورتون از شرایط داشتن سابقه جبهه هست، هیچ تاثیری از لحاظ محل خدمت نداره، اگه تک پسر باشید محل خدمت در استان محل زندگیتون میوفتین.
اون متولد قبل 72 اوکیهنقل قول:
بله،پدرم کارت ایثارگری داره
ادرس دقیقش کجاس؟
بعد دوستان از کجا این جدولش رو چک میکنن؟میشه لینکشو بذارید؟
شما میتونی فردا بری پلیس +10 و یه برگ سبز جدید بگیری که داخل اون زده اعزام کی هستین. اگه موافقت نشده باشه اعزامتون همون 10/1 نوشته میشه.نقل قول:
اول باید برید پادگان 401 که انتهای بلوار ارتش هست و تاییدیه خدمت بگیرید، ادامش رو اونجا راهنمایی می کنن چیکار باید کنید. اگه یکبار استفاده کردین پروسش رو حتما میدونه پدر یا برادرتون که به چه صورته!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در کارت ایثارگری پدر من مدت حضور در جبهه رو 75 ماه نوشته اما الان پدرم گفت زمانی ک واسه برادرم اقدام کرد،امتیازی ک براش محاسبه کردن،42 ماه بوده.یعنی یسری جاها رو و یسری بازه هارو چون وظیفه شخص بوده،حساب نمیکنن.نمیدونم الان به چه صورته
در کل صاحاب نداره
فقط اون قبل متولد 72 هم بزودی خبرشو میدم چون الان دوست بابام 4 تا بچه داره،یکیش پسرش 74 ب دنیا اومده و الان معافیش رو با همین کسر خدمت گرفته
دادا من میرم اما میگه هنوز نتیجه تعجیلت نیومده!نقل قول:
برگ سبزرو هم بخوام دوباره بگیرم خوب میزنه 12/1 دیگه.همون تاریخ قبلیم.
من مشکلم اینه که: وقتی میرم پلیس+10 میگه نتیجه تعجیلت هنوز نیومده!!!(بعد دوهفته!)
حداکثر 10 روزه میاد، شما یه پلیس +10 دیگه هم برو! برگه رسید داد که درخواست دادین؟ الان تقسیمات 10/1 انجام شده و معلومه هرکی کجا افتاده. هر تاریخی تو برگ سبز باشه ملاک همونه.نقل قول:
دوستان یه سوال
من تک فرزند هستم، کف پام هم صاف هست، پدر و مادرم 2 سال هست که از هم جدا زندگی میکنن ولی طلاق نگرفتن و من با مادرم زندگی میکنم، راهی هست که من بتونم معاف بشم ؟
مرسی
اتفاقا در این موارد صاحب داره.نقل قول:
هر منطقه که منطقه درگیر حساب نمیشه، منم گفتم اگه تمام اون را حساب کنن که کمسیون خاصی برای این کار هست.
در کل اگه 30 ماه برای شما نمونه نمی تونید معافیت بگیرین.
هیچ تاثیری هم در تقسیمات و ساعت خدمتی و... نداره.
برای متولدین 73 و بعد هم به هیچ وجه نمیشه از کسر ایثارگری استفاده کرد.
چون طلاق نگرفتن نمی تونید معافیت بگیرین، کف پا صاف هم قبلا دو نوع صاف و سخت بود که سخت معافیت پزشکی میگرفت که با توجه به قانون جدید نمی دونم الان میدن و یا نه (که حدس نمیزنم دیگه بدن ولی بپرسین)نقل قول:
دوست من کف پای صاف دو نوعه : ۱- نرم یا انعطاف پذیز ۲- سخت . شما وقتی میرید کمسیون پزشکی ، پزشک های اونجا میگن که رو انگشت های پا بیاستید اگر کف پاتون کمی فقط کمی قوس یا انحنا بگیره میگن که نرمه که فوقش شاید معاف از رزم بدن . من خودم همین مشکل دارم و کف پام کاملا صافه ، هم به کمسیون نظام وظیفه رفتم هم به کمسیون ارتش رفتم! اما نتیجه هر دو مثل هم بود که کف پا نرم و انعطاف پذیره حتی معاف از رزم هم ندادن!نقل قول:
دکتر می گفت کمنر از یک درصد پیدا میشه که کف پا سخت باشه و نادره.
اره برگه رسید داد.اره قربونت بشم همینه که استرسم رو دو چندان کرده، 10 روز بیشتر شده:n03:نقل قول:
جواب تعجیل و تمدید 10 روزه میاد، شما برو یه پلیس +10 دیگه شاید اپراطور اونجا که میری وارد نیست! تاریخ برگ سبزت هم که عوض نشده به احتمال خیلی زیاد با تعجیلت موافقت نشده.نقل قول:
سلام ، این تحقیق محلی برای معافیت کفالت واقعی هست ؟ یعنی کسی میاد از همسایه ها پرس و جو می کنه یا یه بحث فرمالیته است ؟:n13:
سلام؛
دانشجوی کارشناسی هستم و بنا به دلایلی میخوام ترک تحصیل کنم. تعداد واحدهایی که پاس کردم از 70 تا خیلی بیشتره و عملاً میتونم 2 تا کار انجام بدم:
»» درخواست بدم که دانشگاه با مدرک فوق دیپلم من رو به نظام وظیفه معرفی کنه.
»» انصراف بدم و با مدرک دیپلم برم خدمت.
حال اگه با دیپلم برم سربازی، وضعیت خدمت به چه صورتی هست؟
محتوای مخفی: توضیح
مدرک کاردانی رو میدن.نقل قول:
کنکورش سختتر نیست کمی بخونید میتونید خیلی راحت قبول بشید چونکه تعداد شرکت کننده ها نسبت به کنکور سراسری خیلی خیلی کمتر هست همینطور تعداد درسها خیلی کمتر هست فقط چند درس رو باید بخونید مثلا واسه رشته من 3 یا 4 درس رو باید می خوندیم. در حالی که واسه سراسری کل دروس رو باید بخونید از همه پایه ها.
همچنین چون چند سالی از دبیرستان میگذره بیشتر دروس رو فراموش کردید احتمالا ولی الان چون تازه دانشگاه تموم میکنید درسا یادتون هست.
اگه دوباره بخاید کنکور بدید جو روانیش هم هست اینکه همه این سال ها عمرتون تلف شده و دوباره باید با سنین پایینتر سر کلاس بشینید. در حالی که اگه کنکور کاردانی به کارشناسی بدید 2 سال جلوتر میفتید تا اینکه بخاید دوباره 4 سال از اول بخونید.
کنکور سراسری عمومی هست همه شرکت می کنند ولی کاردانی به کارشناسی کنکور بدی فقط با هم رشته ای های خودت رقابت داری.
واسه سراسری چون رقابت زیاد هست باید خیلی بیشتر تلاش کنی ولی واسه کاردانی به کارشناسی چند ماه بخونی میتونی جای خوب قبول بشی.
فقط مشکلی که هست چون کنکور کاردانی به کارشناسی بیشتر واسه فنی حرفه ای ها بوده دانشگاه دولتی مثل سراسری به اونصورت نداره و فقط هم چند دانشگاه دولتی خوب داره. اما غیر انتفاعی و آزاد شبیه به سراسری هست بیشتر اونهایی که توی سراسری هست اینجا هم هست. میتونی دفترچه انتخاب رشته رو از سایت سنجش بگیری تا همه چیز دستت بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقلانه ترین کار اینه که مدرکت رو بگیری چون هم توی سربازی چونکه درجه داری برات خیلی بهتر هست هم دو سال جلو میفتی.هم اینکه بعد سربازی ممکنه دیگه حال و حوصله درس خوندن رو نداشته باشی که در اون صورت حداقل مدرک کاردانیت رو داری.هر موقع هم خواستی میتونی ادامه بدی.
در ضمن طبق دفترچه سال 93 سراسری با مدرک کاردانی هم میتونی کنکور بدی
سلام دوستان ببخشید اگه مطمئن باشم که میوفتم سپاه برای خدمت چه راه هایی هست که از آموزشی معاف شم ؟ غیر از بسیج منظورمه. دوره ای چیزی...
دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم تنها راه اينكه آموزشي نري (اونم تو سپاه و نه ناجا و ارتش) اينه كه بسيج فعال باشي و دوره تكميلي كه الان دو بخش شده (يه دوره سي روزه و بعدا يه دوره 15 روزه) رو بگذرونينقل قول:
کسی اطلاع نداره ؟:n27:نقل قول:
داداش کلا داری اشتباه میکنی . من یه تجربه هایی دارم که اگه بگم باز یه سری افراد میان زیرش داستان مینویسن واسه همین دیگه نمیگم اما بهت اطمینان میدم اگه کلا بزاریش کنار بدجوری پشیمون میشی اگه دیگه نمیتونی ادامه بدی بگو مدرک معادل کاردانی بهت بدن .این که از اول بیای با بقیه بشینی و کارشناسی رو از ابتدا بخونی حتی اگه واحدهات رو هم قبول کنن خیلی بهت سخت میگذره .من یه بار نظیرش رو در مقطع کاردانی تجربه کردم میتونم بگم از سربازی هم سخت تره کلا زجرکش میشی و نمیتونی تحمل کنی چون حالت تکرار پیدا میکنه و اذیت میشی به هیچ وجه این کارو نکن .کلا لپ کلامم اینه که نه فقط در مورد دانشگاه بلکه در تمام مراحل زندگی هیچ وقت سعی نکن کاری رو از اول انجام بدی یا برگردی عقب چون بار دومش از بار اول خیلی سخت تر و غیر قابل تحمل تره .نقل قول:
سربازی رفتن با مدرک دیپلم هم معلومه دیگه یه جاهایی مثل معافیت و مرخصی اینطور که شنیدم بهتر باهات راه میان اما پست هایی که میدن به مراتب سخت تره .اونایی که دانشگاهین یه مقدار ممکنه مسئولیتشون سنگین تر باشه اما وضعشون از سربازه دپلمه بهتره .یه مثالش همین خدمت در مناطق درگیر یا لب مرزه یا بد اب و هوا .درسته که هر کسی با هر مدرکی ممکنه هرجایی بیفته اما خدمت در اینگونه مناطق احتمالا اولویت با افرادیه که مدرک تحصیلیشون پایین تره .البته من فقط شنیدم و مطمئن نیستم که واقعا اینطور باشه چون هنوز قسمت نشده تجربش کنم
یا علی
امروز یکی از دوستام خبر داد که فرار کرده، تازه رفته بود یگان دیده بود سخته میگفت من بر نمیگردم اون جهنم! حسابی حالم رو گرفت :n35:
بچه ها خواهشن اگر نمیتونید خدمت کنید الگی نرید، بعدش واسه خانواده تون دردسر درست نکنید.
خیالت تخت، اصلا هم سخت تر از کنکور سراسری نیست هیچ، آسون تر هم هست پس کلا این رو از فکرت بیرون کن که سختهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
اگه کسی آنشا داشته باشه برای نیرو زمینی سپاه ... بچه تهران باشه و لیسانس کامپیوتر
برای آموزشی احتمال داره کجا بیفته ؟؟؟
در کل مکان های آموزشی نیروی زمینی سپاه مشخصه ؟؟؟
اصلا کنکور کاردانی به کارشنای ازاد و علمی کاربردی برداشته شده .......
خب حالا معاف رزم اعصاب رو آموزش و سربازیشو میندازن به شهر خودش؟
دوستان این سوال منم هست
پدیده رینود معاف از رزم داره؟
برای بار چندم میگم معاف از رزم یه چیزی مثل کشک و دوغه!
اصلا دنباش نرید که جایی به کارتون نمیاد!
اگه فرمانده شما تشخیص بده قادر هستید به نگهبانی چه معاف باشید از رزم چه نباشید نگهبان می ذارن شما رو،سایر چیزا هم همین طور:n31:
به گفته خودشون در آموزشی چیزی به نام معاف ار رزم نداریم چون رزمی به کار نیست در یگان هم به علت کم بودن نیرو به این آسونی زیر بارش نمی رن!
هر کی سختشه خدمت بره من یه بار دیگه حاضرم برم خدمت به جاش:n33::n33::n33:
دوست عزیز منم برای بار چندم عرض میکنم هر قانونی که تو هر پادگان یا ستادی اجرا میشه رو نمیشه ملاک برای کل پادگان ها گذاشتنقل قول:
توی سپاه مخصوصا هوافضا معاف از رزم ها خدمت تقریبا راحت تری نسبت به بقیه دارن و واقعا کسی اونا رو توی پست و نگهبانی و پاسبخشی قرار نمیده چون اگه به گوش نیرو انسانی یا فرماندهی یا بازرسی برسه باید برن جواب پس بدن چون نگهبانی و امور مربوط به اون جزو رزم حساب میشه. اینو توی بندهای قانون توی نیرو انسانی ستاد نیروی هوافضا دیدم!
مثل نیرو هوایی (هوافضا) فقط یک پادگان تو کل کشور نیستنقل قول:
چندتاست. پادگان المهدی بابل - خاتمی یزد - شهدای کرمانشاه - اهواز - شیروان - آباده . فعلا اینا رو میدونم که هنوزم برپاست
سلام دوستان
مشمولان غیر غایب اگر تا آخر اسفند ماه اقدام کنن برای اعزام ولی تاریخ اعزامشون بیفته سال 94 اونوقت خدمتشون چند ماه خواهد بود؟ 21 ماه یا 24 ماه؟
میخوام بدونم تاریخ اقدام مهم هست یا اعزام؟
تاریخ اقدام مهمهنقل قول:
اگه غیبت نداشته باشید، اگه 29 اسفند هم پست کنید، 21 ماه خدمت میکنید
تعدادی از دوستان چند بار مطرح کردن.نقل قول:
من قبلا بر پایه خبرهایی هم که بود و تجربیات خودمون در سال 91 که افزایش خدمت داشتیم میگفتم اگه سال 94 اعزام بشین 24 ماهه به غیر از مشمولین غایبی که تا 22 بهمن امسال اقدام کنند.
حال یکی از دوستان خبری گذاشته بود که تاریخ اقدام را مهم کرده بود.
ولی به نظر من نمیشه و به خبرها اطمینان کرد و شما باید فقط و فقط از نظام وظیفه (پلیس +10 نمیگم) بپرسین تا مطمئن بشین والا اگه سال 94 اعزام شدین و 24 ماه خدمت کردین دوستانی که اینجا و جاهای دیگه اصرار میکنن 21 ماهه نمیتونن براتون کاری کنن و خودتون پشیمون میشین.
البته این مورد حاشیه ای را هم بگم کسانی که سال 94 اعزام میشن مثل سال های قبل هر روز یه شایعه میشنون که مثلا سالروز آزادی خرمشهر خدمت دوباره کم میشه و... / سالگرد ارتحال، 27 تیر، نیمه شعبان، عید فطر، قربان، هفته دفاع مقدس، هفته ناجا، 22 بهمن و... و با همین شایعه ها هم خدمتتون تموم میشه.
خير چنين قانونى وجود ندارهنقل قول:
خوب کسی اینجا نیست که از خود نظام وظیفه پرسیده باشه ؟؟ من چند تا شماره داشتم همشون یا اشغال اند یا جواب نمیدن (بوق آزاد) ... 096480نقل قول:
همش اشغاله (عشغاله :n01: سوء تفاهم نشه ! )