اینترنت 128 نامحدود ارزون هنوز هست یا فقط همین 27 تومنی رو باید بگیریم؟
قبلا یه 128 مگ داشت که 13 - 14 تومن بود
Printable View
اینترنت 128 نامحدود ارزون هنوز هست یا فقط همین 27 تومنی رو باید بگیریم؟
قبلا یه 128 مگ داشت که 13 - 14 تومن بود
خب دیشب دوباره ترافیک من اومد زیر 1 گیگ اینا گند زدن ! دوباره از ساعت 4 مثل اینکه قطعم کردن !
خیلی نامرد شدن به خدا
حالا قصد محدودیت ندارن وضعیت اینه وای به روزی که نمک بگندد:n21::n21::n21:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه اون سرویس ها رو کلا برداشتن ! فکر کنم ضریب اشتراکش 1 به 10 بود و همه شاکی !
سلام دوستان .
1 ) کسی تو مرکز شهید رمضانی تهران ، هست که از پارس آنلاین اشتراک داشته باشه ؟ من میخوام پینگم پایین باشه . الان پیشگامان دارم ، پینگم رو 1500 تا 2000 هست :n03: میگه پهنای باند مرکز مخابراتی شما داغونه .
2 ) سرویس 256 و 512 پارس رو چند بسته میشه ؟
ممنونم .
اتفاقا من همین الان محدود هستم!نقل قول:
برای بار چندم بهتون میگم و فعلا پارس کسی رو محدود نمیکنه (یعنی فعلا تو سیاست کاریشون نیست) ولی امکانش هست که بعدا این کار رو بکنه ,
به چه شکل ؟!نقل قول:
منم فکر نمیکنم محدودیت وجود داشته باشه ، دیشب فقط چند ساعت سرعت کم بود دوباره به حالت اول برگشت در نتیجه منم محدودیت رو با توجه به سرعت خودم ، رد میکنم
دوستان پارس آنلاین سرویس های 1 به 1 میده ؟
البته منظورم طرح منصفانه بود!نقل قول:
به چه شکل ؟!
پولش رو نقدا حساب کنی بدی چرا نده جیبت رو هم میبوسن:n09:نقل قول:
خدایا شکر امشب شبانه خیلی خوبه سرعت دورو بر 550 میچرخه :n02::n16:
درسته امشب خیلی خوبه واسه منم رو ۴۳۰ دانلود میکنه تکونم نمیخوره البته بالاتر که نمیتونه بره چون رو ۴ مگ بسته شده !!نقل قول:
دوستان کی 128 محدود داره؟ سرعتش چجوریاست؟
نقل قول:با سلام.دوستان شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
من امروز زنگ زدم سرویس بگیرم، میگه جا نداریم، گفتم منو بذارین تو لیست انتظار اگه جا داشتین بهم سرویس بدین، گفت نمیشه؟:n04::n13:
من یه سوال تو ذهنمه ...خوب این شرکتها خصوصی مثل پارس آنلاین چرا شبانه رو دوست دارند که سرعت رو بیارن پایین؟
مگه پارس آنلاین واسه حجم پول میده ؟ یعنی حجمی که ما مصرف میکنیم واسه پارس آنلاین هزینه داره؟
اگر سیاستشون اینجوری باشه که شبانه رو سرعتش رو مثل روزانه بزارن بمونه که کللی مشتری جمع میکنن ...
- براشون هزینه داره حجم؟ :11:
میخواستم از مخابرات بگیرم نمیدادن. بابا حاضرم پول بدم ولی کسی نمیده. خدایا سرمو به کجا بکوبم ؟:42:نقل قول:
پرسیدم میگن چون تمامی سرویس ها تعریف شده تو سیستم هست اجازه دستکاری بهمون نمیده و احتمالش ضعیف هست که بتونین همچین سرویسی رو گیر بیارین.نقل قول:
ازمن میشنوی برو سمت اینترنت ماهواره ای هم سرعتش خداست هم فیلترینگ نداره هم این همه محدودیت نداره(ضریب 1 به 8) و قر دادن این شرکتها رو هم نمیبینی:n06:
عزیزم ،من تمام این راه ها رو رفتم. الان seurity اکانت ها بالا رفتن امکان ه*ک کردن وجود نداره.نقل قول:
۲ مگ محدودنقل قول:
اگه بخوایم اکانت بخریم چند در میاد ؟نقل قول:
نقل قول:من بخاطر شرایطم همه انواع اینترنت رو (بجز ADSL) تجربه کردم. اینترنت ماهواره ای هم اگه با اکانت بگیری که خیلی گرونه برای -- هم که خودتون بهتر وضعیتش رو می دونیدنقل قول:
اگه واقعا هزینه براتون مهم نیست که تقریبا اکثر شرکت ها اینترنت ددیکیت دارن که مخصوص ادارات و سازمان هاست ولی تاوقتی که شما درباره اینترنت خانگی باهاشون صحبت می کنید چیزی نمیگن. بعید می دونم پارس انلاین هم نداشته باشه.
راه دوم هم که خودم چندسالی هست استفاده می کنم و هزینه کمتری نسبت به حالت قبل داره استفاده از اینترنت وایرلس هست. تقریبا هیچ شرکتی رو ندیدم که تو تعرفه اینترنت وایرلسش ددیکیت نداشته باشه
خودم از یکی از نمایندگی های پارس انلاین تو شهرمون وایرلس رو با اشتراک 1 به 2 میگیرم ولی تقریبا همیشه سرعتم ددیکیت هست و با سرویس 2 مگ سرعتم رو 500 تا 600 میچرخه
اگه تهران هستی هم شرکت rasane هست که شمال شهر رو پوشش میده ولی کیفیتش رو نمیدونم چطوره
مزیت این نوع اینترنت هم پینگ پایین و سرعت اپلود بالا و ازهمه مهم تر ثبات کیفیت و سرعت هست
اکانت قانونی از شرکت هایی مثل اپن.اسکای سرعت 2 مگ حدود 300-500 میافته تازه ترافیکت هم فقط 2-3 گیگ هست :n09:نقل قول:
برای ه.ک هم اگه بخوای vpn خوب بخری با سرور میکروتیک و.... حدودا 50-60 تومن می افته
بله همانطور که دوستان گفتن در شرایط فعلی نمیشه از اینترنت ماهو*اره ای استفاده کرد چون اکانت هکی گیر نمیاد. اکانت قانونی هم بسیار گرونه. تازه پرداختنش هم مصبیته و حتی با مسترکارت قانونی هم کارت راه نمیوفته.
شهر من متاسفانه اینترنت وایرلس نمیدن. تنها راهی که بنظرم رسید اینه که یه دستگاه load balancer بگیرم و چند تا adsl رو با هم ادغام کنم.
فکر نکنم با لود بالانسر هم کارت راه بیوفته چون در دو تا سرعت رو بطور واقعی نمی تونی باهم ترکیب کنینقل قول:
هزینه مودم میکروتیک هم که جای خود داره
سلام دوستان من سرویس 2 مگ دارم و با 4096 بسته شده
ولی دوستام توی محلمون 1 مگ دارن جدیدا همه شون با 9 مگ بسته شده
زنگ میزنم پشتیبانی میگه خط نمیکشه بش میگم چیش نمیکشه میگه نمیکشه :D چی کار باید بکنم که بکشه؟ :)))
به سیم کشی و اینجور چیزا بستگی داره ! اگه اوضاع سرویست خوبه دنبال دردسر نباش ! اونجور که دوستان میگن در بیشتر موارد ارتقاء خط نتیجه ی عکس داده ( البته در دانلود شبانه منظورم هست وگرنه روزانه تا 1 مگ بهت دانلود میده! )نقل قول:
اینترنت ماهواره ای برای مناطق مرحوم از adsl و.... هست اینترنت adsl خیلی ارزون تر هست هکی هم دیگه دورانش گزشته .
پارس آنلاین نمی دونم چرا می خواد همه رو 9 ببنده معمولا 6 تا 8 برای اکثر مخابرات ها وضعیت نرمالی داره .
دانلود استریم هم ربطی به سیم کشی نداره به تجهزات مورد استفاده مخابرات ربط داره (منظقه مخابراتی شما )
نویز مشخصا ارتباط با سیم کشی داره ! کافی از تجربیات دیگران استفاده کنیم ! پست زیر رو مطالعه کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617035&p=7822865&viewfull=1#post7822865
البته همیشه هم به سیم کشی مربوط نیست ! من خودم بارها شده نگاه کردم نویز روی 10-11 بوده ! بعضی وقتا روی 15-16 ! بعضی وقتا روی 22-25 !نقل قول:
نویز مشخصا ارتباط با سیم کشی داره ! کافی از تجربیات دیگران استفاده کنیم ! پست زیر رو مطالعه کنید :
سیم کشی که همیشه یه جوره !
اینا خیلی وقتا مقصر خودشون هستن !
ارتباط داره ولی تنها عامل تعیین کننده نیست ! تجهیزات و کیفیت تجهیزات مرکز مخابراتی هو خیلی مهمه !نقل قول:
سلام
آقا یکی از دوستان من رفته تهران ساکن شده( منطقه مخابراتی شهید مفتح)
بعد این بنده خدا فقط بلده لپ تاپ روشن کنه با مودم بره اینرتنت و تمام...
دیروز زنگ زده پارس آنلاین واسه تا واسه این محل جدیدش اشتراک بخره.
512 یه ماه
گفتن نه اینا نمیشه. ما فقط سرعت 1گیگ با حجم 30 گیگ بهتون میدیم خودشم 1 ساله چیزی حدود 700 هزار تومن.
دوستمم سر در نیاورده گفته بعدا تماس میگیریم.
میخواستم بدونم واقعا با وجود اینکه انواع سرویس ها موجوده با قیمت های مختلف اونا میتونن سرویس مورد نظر خودشونو تحمیل کنن؟ خودشم سرویسی با این قیمت؟
چه کنیم ما؟
خیر سرویس تحمیلی توی پارس انلاین وجود نداره و تمام سرویس هایی که در سایت پارس انلاین موجوده را میتونید , ثبت نام کنیدنقل قول:
در ضمن سرویسی به اسم 1 گیگابایت حتی برای دانشگاه ها هم وجود نداره :n06:
احتمالا دوستتون منظورو خوب نرسونده و اشتباه هم جواب گرفته...
شما کافی هست سوال بخونید بعد در مورد تجربه حرف بزنید بحث ما نویز نبوده بحث داون استریم هست که مستقیم با تجهزات مخابرات ربط داره .نقل قول:
من در پاسخ به پست شماره 25907 که دوستمون گفت خطم نمیکشه، اون مورد رو گفتم که بعدش شما پست دادید، فکر کردم اشاره شما به پست من بوده ! :)نقل قول:
خیلی عالیه این پارس انلاین :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعلـه خیلی عالی :n02:نقل قول:
یکی از دوستان ساکنِ پاسداران سرویس ۱ مِگ محدود داون استریمش ۳/۵ مگ هستش
دوستان این نمایندگی شهر ما رفتم فقط سرویس های یه ساله و شیش ماهه میفروشه. آخه واسه چی باید اینطور باشه؟؟؟؟ !!! :O چطور میشه ازشون شکایت کرد؟؟ بعد هم تو جواب میگن پهنای باند نداریم یه ماهه نمیتونیم بدیم. حتی سه ماهه هم نمیدن.
بابا اخه اینطوری فایده ای نداره اوج بی قانونی و بی انصافیه اصلا شاید من ماه اول نتم خوب بود بعد خراب شد یا نخواستم دیگه ازشون بگیرم.
شما از پارس انلاین تهران که دفتر مرکزی هست پیگیری کن و سوال کن که یک نمایندگی شهرستان حق گذاشتن همچین محدودیتی داره یا نه...البته در ساعت اداری و همچنین شماره تهران هم در سایت پارس موجوده...نقل قول: